zhnusený a nebo znuděný? XD a co tě tam tak zhnusilo/znudilo ... konečně mohu psát na NMA forum tak přemejšlím že také počkám na update a pokud tam podobné bugy budou (divné znaky když udávám jméno postavy, při ukládání hry) nefunkční oblasti (tábor otrokářů, vesnice s potkany) a neukazující se questy (Abby, Navaro - nemůžu dostat quest na nalezení zříceného vertibirda atd) tak to nějak sepíšu :)
Nad těma dalšíma modama sem také uvažoval, (nevada, last hope atd) ale netuším jak moc by fungovali na té GOG verzi (original CD se mi někam zatoulalo a nemůžu ho najít :( ) ...
také sem uvažoval jak moc by mi dalo práci přeložit všchny soubory ve složce TEXT

... jejich jen 1212

... ale je otázka zda bych tím něco neposral

Edit:

teď sem narazil na lokaci "siege" .. úkol od bratrstva co zadá pladin v hlávní základně

... no místo textů "error" a skupina 10 enclaváků co mi udělala z prdele trhací kalendář během vteřiny XD. Nevím zda se tendle boj dá vyhrát bez použití False a ohromné dávky akčních bodů

Edit2: no tak s 80 AP, 800Hp, 65% šance na critikal (ne že by nějak padal často

) a 75 AC sem to dal, ale po zabití to stejně hodilo error a hra spadla XD, takže NO GO XD (zbylo mi 150 HP

)
Edit3: no tak asi cílem je tam pouze nakouknout a zdrhnout co nejdříve a vrátit se s tou informací zpět. Pak paladin pošle za Mathwu (či jak to je) do SF, ale tam na to nijak nereaguje takže asi quest co ještě není zaiplementovaný a nebo je buglý XD