Forum Vaultu Šílené Brahmíny

V dobách dezinformací věřím už jen tomu, co si cvrlikají vrabci na střeše.
Právě je pon říj 23, 2017 7:01 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 157 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 Megamod
PříspěvekNapsal: čtv led 14, 2010 11:25 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř led 13, 2010 4:33 pm
Příspěvky: 3
JaW píše:


Zkoušel jsem, ve verzi 2.4 mi to ale bohužel nenaběhne vůbec. Napíše to hlášku, že mám starou verzi sfallu a spadne to.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 Megamod
PříspěvekNapsal: čtv led 14, 2010 11:26 am 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3289
Bydliště: VŠB
Kwango Mbwana píše:

Zkoušel jsem, ve verzi 2.4 mi to ale bohužel nenaběhne vůbec. Napíše to hlášku, že mám starou verzi sfallu a spadne to.


instalovals to přes verzi 2.35.2?

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 Megamod
PříspěvekNapsal: čtv led 14, 2010 11:33 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř led 13, 2010 4:33 pm
Příspěvky: 3
JaW píše:
Kwango Mbwana píše:

Zkoušel jsem, ve verzi 2.4 mi to ale bohužel nenaběhne vůbec. Napíše to hlášku, že mám starou verzi sfallu a spadne to.


instalovals to přes verzi 2.35.2?


Aha, tady bude možná ta chyba. Asi jsem si šoatně přečetl readme, tohle jsem přehlédl. Odpoledne vyzkouším.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 Megamod
PříspěvekNapsal: stř led 20, 2010 11:51 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř led 20, 2010 10:16 am
Příspěvky: 2
Zdravím, chtěl bych se zeptat jak přesně se má instalovat megamod v2.4?
Můj postup, který nefunguje:
1. Nainstaloval jsem si fallout 2 do c:\fallout2MM\
2. překopíroval jsem si do této složky obsah zipu MM v2.35 odtud: http://falloutmods.wikia.com/wiki/MIB88_Megamod, tedy link je hned pod výčtem vylepšení zde: http://www.nowak-kominy.nazwa.pl/Testowy/e107_files/downloads/mm_2.35_full_repack.rar
3. Překopíroval jsem také obsah zipu MM v2.35_2 odtud: http://www.nma-fallout.com/forum/dload.php?action=file&file_id=1265
--teď když to spustím, tak se mi to rozjede, dole v rohu je verze 2.35.1
4. Překopíroval jsem konečně také obsah zipu MM v2.4: http://www.nma-fallout.com/forum/dload.php?action=file&file_id=1281

Teď když hru spustím, objeví se hláška o chybě directX, ale to nainstalované mám (verze 9)..
Mám windows XP SP3

Zřejmě tedy něco dělám špatně, nerozumím také proč "instaluj patch", když se to ve skutečnosti jen kopíruje, nebo je někde nějaký installer?

Třeba to pomůže i ostatním..

Moc dík za pomoc!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 Megamod
PříspěvekNapsal: stř led 20, 2010 12:14 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3289
Bydliště: VŠB
Nevím, sem instaloval naposledy jen 2.35 a i sem se v té době snažil říct MiB88, aby dělal jen jednu verzi a SÁM a místo toho to vydává po kouskách a lidi (zmatkaři jako Nirran) to skládají jak puzzle a pak je v těch verzích bordel a ani MiB88 pak neví komu co poslal. V té době pro mě MiB88 a MegaMod skončil.
Nejlepší se bude zeptat tady http://www.nma-fallout.com/forum/viewtopic.php?t=51278

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 Megamod
PříspěvekNapsal: čtv led 21, 2010 7:49 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř led 20, 2010 10:16 am
Příspěvky: 2
Už jsem na to přišel :-)

Instalace na win7:
1. Stáhnout s z http://www.nirran.com MM v2.35.2
2. Stáhnout také odsud MM v2.4
3. Čistá instalace F2 US v1.0
4. Do této instalace nakopírovat MM v2.35.2 + spustit RUNME.BAT
5. Nakopírovat také MM v2.4

Pokud hlásí chybu "sFall out of date", přehodit datum na PC třeba na leden 2009, po prvním hraní vrátit datum zpět, pak už to nevadí.

Pak už si jen nastavit ddraw.ini

GL


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 Megamod
PříspěvekNapsal: čtv led 21, 2010 10:54 am 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3289
Bydliště: VŠB
Drumpy píše:

Pokud hlásí chybu "sFall out of date", přehodit datum na PC třeba na leden 2009, po prvním hraní vrátit datum zpět, pak už to nevadí.


Tohle se dá v ddraw.ini vypnout:

Kód:
;Change to 0 to remove sfall update check
CheckForUpdates=0

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 Megamod
PříspěvekNapsal: čtv led 21, 2010 12:57 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte srp 18, 2009 11:14 am
Příspěvky: 5
Drumpy píše:
Zdravím, chtěl bych se zeptat jak přesně se má instalovat megamod v2.4?
Můj postup, který nefunguje:
1. Nainstaloval jsem si fallout 2 do c:\fallout2MM\
2. překopíroval jsem si do této složky obsah zipu MM v2.35 odtud: http://falloutmods.wikia.com/wiki/MIB88_Megamod, tedy link je hned pod výčtem vylepšení zde: http://www.nowak-kominy.nazwa.pl/Testowy/e107_files/downloads/mm_2.35_full_repack.rar
3. Překopíroval jsem také obsah zipu MM v2.35_2 odtud: http://www.nma-fallout.com/forum/dload.php?action=file&file_id=1265
--teď když to spustím, tak se mi to rozjede, dole v rohu je verze 2.35.1
4. Překopíroval jsem konečně také obsah zipu MM v2.4: http://www.nma-fallout.com/forum/dload.php?action=file&file_id=1281

Teď když hru spustím, objeví se hláška o chybě directX, ale to nainstalované mám (verze 9)..
Mám windows XP SP3

Zřejmě tedy něco dělám špatně, nerozumím také proč "instaluj patch", když se to ve skutečnosti jen kopíruje, nebo je někde nějaký installer?

Třeba to pomůže i ostatním..

Moc dík za pomoc!!



Mám tiež winxp a sp3, robí mi to to isté. Vyhodí že nemôže loadnúť directx a ende finito. Trúfam si povedať že o megamode už viem dosť ale toto na...e. Dá sa to spustiť keď vymažež ten jeden .dll súbor ale priprav sa že nebudeš môcť hovoriť s markusom, nepôjdu výťahi v EPA,Epa BOS atď.... Defacto čo na nich robil zmeny Nirran ::scratch


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 Megamod
PříspěvekNapsal: čtv led 21, 2010 1:14 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3289
Bydliště: VŠB
ddraw.dll bych fakt nedoporučoval mazat :wink:
Jinak Drumpy psal, že už mu to funguje....

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 Megamod
PříspěvekNapsal: pát led 29, 2010 10:24 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte srp 18, 2009 11:14 am
Příspěvky: 5
JaW píše:
ddraw.dll bych fakt nedoporučoval mazat :wink:
Jinak Drumpy psal, že už mu to funguje....



Hmm.. funguje, ale myslím že na windows seven, nie na win xp s sp3. Inak s týmto mám problém od verzie 2.35.3, predchádzajúce idú spustiť bez problémov. Včera som to zkúšal nainštalovať aj v rôznych kombináciach /verzie aj s madbrahminy, aj od nirana, aj stiahnuté s NMA/. Stále vyhadzuje chybu že nemôže otvoriť directX a vyžaduje min win95 a directX 3.0 ::lol . Samozrejme inštalácie podľa návodu. Potom som už používal iba master.dat a critter.dat ako inštalačku :-) . Ale ak mám pravdu povedať v tomto prípade som už dosť bezradný ::hladit . Je jedno či tam je weather.ini alebo elevator.ini. Tak sa mi zdá že chyba je niekde v tom ddraw.dll. Pozretá aj štruktúra ddraw.ini, zmeny grafického nastavenia nepomohli. Ak má niekto konštruktívnu odpoveď, rád uvítam nejaké návrhy. ::rock


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 Megamod
PříspěvekNapsal: pát led 29, 2010 10:46 am 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3289
Bydliště: VŠB
Zkus si stáhnout poslední verzi a přepis jen ddraw.dll
http://sourceforge.net/projects/sfall/

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 Megamod
PříspěvekNapsal: pát úno 19, 2010 10:11 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: čtv črc 23, 2009 9:54 pm
Příspěvky: 15
Zdravim panove,

vesele jsem si hral verzi 2.4 az do chvile nez jsem zabil prvniho cloveka v combat armor. Pote mi hra zahlasila ze nelze cist z pameti. Usoudil jsem, ze to bude problem v data/proto slozkach a jejich priznacich o povoleni zapisu. Hromadne jsem tedy zmenil vsechny soubory v data/proto na cteni. Pote mi uz hra nenacetla save vubec. Zkusil jsem jim nastavit zpet zapis ale bez uspechu. Nevi nekdo, ktere soubory maji byt pro cteni a ktere pro zapis? Nebo jsem vedle uplne a chybi mi nejake *.pro soboury.

Dik.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 Megamod
PříspěvekNapsal: pát úno 19, 2010 10:21 am 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3289
Bydliště: VŠB
jirik píše:
Zdravim panove,

vesele jsem si hral verzi 2.4 az do chvile nez jsem zabil prvniho cloveka v combat armor. Pote mi hra zahlasila ze nelze cist z pameti. Usoudil jsem, ze to bude problem v data/proto slozkach a jejich priznacich o povoleni zapisu. Hromadne jsem tedy zmenil vsechny soubory v data/proto na cteni. Pote mi uz hra nenacetla save vubec. Zkusil jsem jim nastavit zpet zapis ale bez uspechu. Nevi nekdo, ktere soubory maji byt pro cteni a ktere pro zapis? Nebo jsem vedle uplne a chybi mi nejake *.pro soboury.

Dik.


Všechny soubory v adresáři "Data/Proto/" musí být nastaveny na "read only", ale to je určitě v readme k MM, podle kterého jsi snad postupoval, ne?

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 Megamod
PříspěvekNapsal: pát úno 19, 2010 10:27 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: čtv črc 23, 2009 9:54 pm
Příspěvky: 15
JaW píše:
Všechny soubory v adresáři "Data/Proto/" musí být nastaveny na "read only", ale to je určitě v readme k MM, podle kterého jsi snad postupoval, ne?


Jojo readme jsem si poctive precetl. Asi mi nezbude nez zkusit stesti a preinstalovat hru :( .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 Megamod
PříspěvekNapsal: pát úno 19, 2010 10:38 am 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3289
Bydliště: VŠB
jirik píše:
JaW píše:
Všechny soubory v adresáři "Data/Proto/" musí být nastaveny na "read only", ale to je určitě v readme k MM, podle kterého jsi snad postupoval, ne?


Jojo readme jsem si poctive precetl. Asi mi nezbude nez zkusit stesti a preinstalovat hru :( .

No, ale píšeš, že jsi změnil atributy na čtení až po tom, co ti to začalo blbnout. Takže jsi je předtím nastavené na čtení neměl?
To, že to přeinstaluješ ti asi neopraví poškozený save, teda pokud je poškozený.

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 157 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny