Reinar píše:
RastiC píše:
V missii kde Ratmaniu napadnú banditi je holo-disk ktorý pri použitý spôsobí spadnutie hry... neviem či mal tento problém aj niekto iný ale napadlo ma že ten holo-disk mal niečo nahrať do pipboya, ale pravdepodobne to nebolo dobre spravené ...
Tenhle měl tuším fungovat jen jako "kniha" přečtená přes popis v inventáři.
no tomu som aj tak pochopil mňa len napadlo či by nebolo krajšie ak by sa ten text uložil do Pipboya ... takto sa k tomu človek môže vrátiť hockedy a navysše to môže byť obsiahlejšie ... dala by sa tým spestriť cela kampaň ... napr aj ta knižnica v bunkri by mala potom hlbší zmysel ak by sa tam váľalo kopec kníh/holodiskov plných textov z histórie mohlo by sa tam pridať aj niečo z poviedok ktoré sa tu na brahmíne vyskytujú no proste táka post-apo knižnica

veľa práce by s tým nebolo ... ale to len tak okrajovo ma napadla takáto myšlienka
Reinar píše:
Triggery jsou minimální problém. Je třeba namapovat 1. misi (je hotová tak z 10%), dokončit 3.-6. misi (ty jsou tak ze 70%) a pak 7. mise má taky jen položenou zem a pár stěn. O textech ani nemluvím. Ty jsou snad jen pro speciální setkání (ty jsem psal já) a pak něco pro 2. misi.
Jinak jsou hotové předměty a hlavní bunkr je snad i připraven k implementaci do kampaně.
Můžu zkusit sbalit všechny soubory a poslat ti to.
ok nemám problém s hoc akou časťou pri tvorbe kampane (sám som toho dosť namapoval zhruba v rovnakom rozsahu ako DA1) ale ako budem vedieť ako ma mapa vyzerať ? predpokladám že existuje nejaká predstava koncept zároveň mapa musí odpovedať náplne danej mise a jej prostrediu...
ohľadom triggerov to nieje až tak zanedbateľná práca lebo misie sa dajú spraviť pomerne komplikovane a zaujimavo až človek na chvíľu zabudne že nehrá F1/F2 :)
v prípade že by bol záujem trocha zapracovať na DA tak by bolo fajn začať hneď