Všechny ty věci jsou produkty hraní si s editorem. On každý skin se dá trochu selektivně přebarvit, každému předmětu můžeš přiřadit vlastní skin (který ne vždy odpovídá tvarově

) , nastavit munici, efekt, druh útoku, a tak dále, dá se s tím vyhrát. Měli jsme i takové věci jako stříbrnou munici (mise, kde má voják 10 nábojů a utíká před 11 vlkodlaky

), Thorovo kladivo a Odinovo kopí (mise napsaná dle "Posledního dne Valhally", kde nemrtví vojáci SS bojují s českými partyzány), lightsabre, selhanou munici (vybuchne, když na ni šlápneš) a já nevím co ještě všechno. Myslím, že s omračovači a dělovými buggynami se hráč setkal v kampani, nevím, jak vlastně dopadl vývoj podřezávacího nože (pokud protivník spí -> instant kill). Light gun, to je dobrá prasárnička, puška s velkým dostřelem ale malou kadencí - přepneš - samopal s malým dostřelem ale velkou kadencí - přepneš - tříranné dávky s celkem velkým dostřelem a dost účinné na likvidaci protivníků...

Škoda, že se nepodařilo vybavit ho granátometem, to už editor nezvládal.
Děkuji za pochvalu, hřeje mne to na duši.

Největší problém je v tom, že už nebydlím s bráchou v jednom pokoji. Kdysi, když to na nás přišlo, tak jsme sedli k počítačům a třeba dvacet hodin dělali a přitom se neustále bavili o tom, co je třeba změnit a upravit. Já napsal scénář, on namapoval misi, já dodal texty, on to otextoval, já nahodil triggery, pak jsme to tři dny opravovali a ladili... a po dvou týdnech zase celé překopali. Byla to taková prča. :)
S tím, jak mi Bratrstvo oceli pije krev v F3 si někdy říkám, že bych Děti Apokalypsy oprášil aspoń literárně a sepsal nějaké povídky...