Mogh píše:
- ako sa spustí skript na získanie Petersonovej hlasu? Bol som za ňou aj s jej otcom, a aj keď som ho mal na základni ale nič sa nedeje (chýba mi už len jej hlas).
Zachránit Colina stačí, není tam žádný fígl. Otestoval jsem jeho záchranu a byl tam problém. Je tam trigger, který testuje, jestli je Colin u východu. V tu chvíli ti ho odebere a splní úkol. Jenže ta zóna, ve které se to testuje, byla nějaká špatná. Stačilo ji znovu vytyčit a už to funguje.
Pokud za Colina zaplatíš výkupné, tak se ten úkol splní rovnou, což je taková menší redundance, ale aspoň to umožňuje splnit ten úkol navzdory tomu bugu.
Mogh píše:
- nakúpil som maize aj ten druhý bazmek než som navštívil crimsonov - mám teraz ešte hľadať niekoho, kto im to bude pestovať (Mathew farm to nie je) alebo je tam nejaký iný trigger na splnenie questu?
Úkol, který jsi splnil, se při zadání bohužel vyresetuje. Takže když ty věci koupíš dřív, než vezmeš Q, je to nesplnitelné. To je samozřejmě špatně.
Už jsem tedy obojí opravil -
patch zde. Jakýkoliv update mapy v rozehrané kampani lze provést pouze pokud jsi tu mapu ještě nikdy nenavštívil (pak se její stav uloží do savu, už ji nenačítá z disku). Takže pokud máš save před navštívením kanálů, kde je držen Colin, můžeš se vrátit k tomu. Jinak je třeba začít odznova
Z tohoto důvodu je fajn mít externího testera, který to nezná nazpaměť, protože každou mapu a každý scénář hrál 20krát.