Ježíšek už konečně vystřízlivěl a nyní se prohrabuje věcma, které včera zapomněl rozdat. I co to nevidí, kampaň Děti Apokalypsy 2! Ano, je to tak, nadešel čas, aby byl tento mod uveřejněn. Práce šly v poslední době... no, opak pro "od ruky". Určitě se tam najedou chyby a nedodělky, ale takovým tím leštěním by se daly strávit další týdny a týdny a modifikace by taky nemusela nikdy vyjít.
Doufám, že se tady ještě stále najde pár lidí, kteří si rádi zahrajou Fallout Tactics. Kampaň nabízí 7 hlavních misí, 2 vedlejší mise, 2 bunkry, ve kterých je co dělat, a 6 drobných map/speciálních setkání. Některé mise lze splnit více způsoby a třeba i bez výstřelu, v jiných zase poteče krev proudem. V několika případech bude záviset na vaší rase a ke slovu se dokonce dostalo i charisma (hlavní postavě doporučuju nechat jen 1 bod, pokud s ní nechcete obchodovat).
Hráč má k dispozici až 13 společníků. 3 z nich vyžadují splnění nějaké podmínky a nejsou tedy přístupní všem. Vzhledem k vysoké úmrtnosti to není vůbec přemrštěné číslo, věřte mi (ne každý chce pořád nahrávat).
Mrzí mě, že se musely vyškrtnout mnohé vedlejší mise a úkoly. Ještě více mě mrzí, že už mi nezbyla síla a chuť pracovat na třetím dílu, který by byl velkolepý a, jak jinak, unikátní. Současným tempem by byl vydán v době, kdy běžné PC Fallout Tactics už nerozjedou.
Dost bylo řečí, teď do boje!
Stáhnout verzi 1.0 (Velikost: ~57 MB)