chekotay píše:
Mimochodem, zásobovací důstojník na Lizardry má část nabídky stejnou, jako zásobovací důstojník na Weltenkraftu, vč. věcí, které jsem mu prodal já - to je featura, nebo bug?
Featura. Stejně fungujou zásobáci v originální kampani (jen možná přes tiggery odebírají low level výbavu, abys tam neměl lovecké pušky a beretty, když už prodáváš laserovky a gatlingy).
chekotay píše:
Jo a jak funguje ten jukebox? Sice mi voják dal nápovědu, ale stejně to nechápu.
Ta muzika hraje jen v dialogovém okně, nebo ji mohu nějak spustit na herní mapě? Up/Down jsou šipky, nebo pokleknout/postavit?
V zásadě tak, že se každou cca sekundu mění, co ten jukebox "říká", tedy hraje. Musíš na něj kliknout ve správnou chvíli, podle barvy. A můžeš poslouchat jen v dialogovém okně. Ty šipky tam jsou jen na okrásu, jako že to je napsané na tom displeji.
chekotay píše:
Teda, ten level obtížnosti "nesmíš spouštět tahový systém, jinak hra spadne" dělá z Lizardry docela maso. Zvláště když já mám reflex "jak slyšíš střelbu, ihned mačkej enter!"
BTW: Ratman umřel na ukopnutý palec, co mám dělat?
Teď mluvíš o té venkovní bitvě s BoS, nebo o tom dýchánku potom uvnitř? Ve druhém případě by se měl vzchopit poté, co dobojuješ.
chekotay píše:
Reinar píše:
že právě před 5. misí.
No to je mi hodně platné, když jdu stejně jen z mise do mise!
Myslel jsem tím chvíli, kdy dokončíš 4., ale ještě jsi neodešel do 5. Tj. po dokončení mise s Tuskeny se odemkne nový rozhovor na základně. Tak si to kdyžtak pak projdi, jestli máš starší save. RastiC myslím říkal, že je to jedna z nejnápaditějích misí, přesto že se tam nebojuje a samotné položení tilů zabralo asi 5 minut.
chekotay píše:
Mno, poslední mise taky padá při spuštění tahového souboje. :-/
Ale Ratmanův proslov byl skvělý!
Akorát to "Vážení spoluobčané, s politováním..." bych změnil na to slavné "Naše země nevzkvétá."
Dášo, pojď, padáme!
Jo, ten bug začne v 6. misi a přetrvává do konce. Stále nemám nejmenší ponětí, co to způsobuje.