Forum Vaultu Šílené Brahmíny

V dobách dezinformací věřím už jen tomu, co si cvrlikají vrabci na střeše.
Právě je pát pro 15, 2017 8:46 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nevíš? Nenašel jsi nic v FAQ? Tak se klidně zeptej!
PříspěvekNapsal: úte dub 26, 2011 11:10 am 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 26, 2009 12:17 pm
Příspěvky: 202
Pri alarme treba hlavne nastavit "player index" alarmu rovnaký ako majú NPC ktoré sa majú aktivovat/zobudiť spustením alarmu.
Ďalej netreba zabudnúť nato že ak chceš aby NPC spustila alarm tak musí mať povahu nastavenú na "SQUEELERS".
To či je nutný aj trigger to si už nespomínam ale to sa dá ľahko odskúšať. Tuším stačí nastaviť rovnaký player index s NPC ktoré sa majú zobudiť. Každopádne to odskúšaj , ja som si takéto drobné veci vždy odskúšal na takej mapke na testy to potom dosť pomôže keď si problém rozmeníš na drobné.

_________________
RastiCboy

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nevíš? Nenašel jsi nic v FAQ? Tak se klidně zeptej!
PříspěvekNapsal: pát čer 03, 2011 8:37 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Registrován: pát dub 08, 2011 1:44 pm
Příspěvky: 4
Ďík Rastic za radu po dlhšom čase som sa k tomu dostal a funguje to netreba žiaden trigger a ešte doplním postava čo spusti alarm by mala mat rovnaký tag name ako alarm a pri nastaveni Team-setup AI-Control typ by malo byt perimeter zone pre všetky postavi stráži,ale nie som si istý či je to nutné.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nevíš? Nenašel jsi nic v FAQ? Tak se klidně zeptej!
PříspěvekNapsal: stř črc 13, 2011 4:23 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř črc 13, 2011 4:16 pm
Příspěvky: 4
Zdravim, chtel sem hru zacit hrat s vlastnimi rekruty, precetl sem si readme apod., rekruty (jejich entity) sem vytvoril, ale jakmile sem byl v editoru levelu, adresar entit mi to nechce zobrazovat, zkousel sem snad skoro vse...je na to nejake reseni?

A kdyz uz budu mit popripadne mapu se svymi rekruty hotovou jak ji spustim pak jako kampan?

Predem diky za pomoc ::roll

P.S.: Nejsem troll, jen mam EN klavesnici...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nevíš? Nenašel jsi nic v FAQ? Tak se klidně zeptej!
PříspěvekNapsal: stř črc 13, 2011 5:40 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 8243
bože, čo by sme dali za takýchto trollov s EN klávesnicou, čo píšu gramaticky správne ::rock

bohužiaľ ti neviem pomôcť s tvojim problémom, ale snáď sa tu jeden/ dvaja taký nájdu, ale daj im chvíľu čas

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nevíš? Nenašel jsi nic v FAQ? Tak se klidně zeptej!
PříspěvekNapsal: stř črc 13, 2011 11:31 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 26, 2009 12:17 pm
Příspěvky: 202
thaligon píše:
Zdravim, chtel sem hru zacit hrat s vlastnimi rekruty, precetl sem si readme apod., rekruty (jejich entity) sem vytvoril, ale jakmile sem byl v editoru levelu, adresar entit mi to nechce zobrazovat, zkousel sem snad skoro vse...je na to nejake reseni?

A kdyz uz budu mit popripadne mapu se svymi rekruty hotovou jak ji spustim pak jako kampan?

Predem diky za pomoc ::roll

P.S.: Nejsem troll, jen mam EN klavesnici...



ok v prvom rade si skontroluj ci tebou vytvoreni rekruty maju priponu *.ent a uisti sa ze ich mas v spravno, priecinku napr mat to na pracovnej ploche je zly napad , za ideal je to mat v priecinku kde su ostatne entity.

Dovod preco ti nezobrazuje ziadne entity moze byt ze si nerozbalil baliky ktore ich obsahuju. Po rozbaleni vsetkych ma hra podstatne vacsiu velkost.

To s tvorbou mapy a naslednym spustenim ako kampan je trocha komplikovanejsie, skor si to zahraj ako single mission, pre kampan je nutne vytvarat v editore kampani mapu + kopec dalsieho co by ta nebavilo, ale ak si trufas na brahmine su navody podla ktorych sa cely postup da zvladnut. Bude to vyzadovat viac casu.

Ps: prispevok pisem na mobile teda pardon za formu :D

_________________
RastiCboy

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nevíš? Nenašel jsi nic v FAQ? Tak se klidně zeptej!
PříspěvekNapsal: čtv črc 14, 2011 10:47 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř črc 13, 2011 4:16 pm
Příspěvky: 4
- Hru jsem preinstaloval a simsala bim entity se zobrazuji! ::bez_chlupu

- Ohledne kampane a rekrutu, jedu podle navodu http://www.madbrahmin.cz/index.php?dir= ... ni_rekruti

- Akorat nevim kde prepsat originalni mission1 v oroginalni kampani, kde je pripadne umisten zdrojovy adresar? tzn.zmeny v nem by mely ovlivnit kampan, ne?

- hru jsem v originale projel uz 3x, chci zkusit hrat se sehranou jednotkou uz od zacaku! ::twisted


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nevíš? Nenašel jsi nic v FAQ? Tak se klidně zeptej!
PříspěvekNapsal: čtv črc 14, 2011 10:51 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř črc 13, 2011 4:16 pm
Příspěvky: 4
Jinak sem nasel jeste bocni cestu, po prvni misi sem nabral 3 libovolne rekruty a pak pres bos editor savegame sem je prepsal na mnou navrzene postavy, jedine co mi na tom vadi je nemoznost zmenit vzhled a portret...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nevíš? Nenašel jsi nic v FAQ? Tak se klidně zeptej!
PříspěvekNapsal: čtv črc 14, 2011 10:53 am 
Lovec odměn
Lovec odměn
Uživatelský avatar

Registrován: sob kvě 16, 2009 11:05 pm
Příspěvky: 1065
Už netuším jak jsem to udělal, ale mně ten Ratmanův návod naprosto stačil. Nejdřív v editoru entit vytvoříš ty rekruty, co tam chceš mít, potom v editoru map otevřeš první misi a ty panáky tam přidáš. Ještě si vzpomínám, že najít něco v té změti adresářů byl trochu problém.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nevíš? Nenašel jsi nic v FAQ? Tak se klidně zeptej!
PříspěvekNapsal: čtv črc 14, 2011 11:20 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř črc 13, 2011 4:16 pm
Příspěvky: 4
Vse funguje!

adresar pro mapu core\campaigns

Budu muset dodat vsechny ostatni mapy campane? (Coz nebude zas tak velky problem...) ::)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nevíš? Nenašel jsi nic v FAQ? Tak se klidně zeptej!
PříspěvekNapsal: pon čer 24, 2013 3:07 pm 
Škandál Európy
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 2:16 pm
Příspěvky: 4397
Bydliště: Na hrane hrotu.
Chystám sa rozbehať ratmanov madbrahmin mod - budem sa môcť vrátiť ku starým pozíciám neskôr, alebo mi to hru načisto znetvorí? V info o tom niet zmienky.

_________________
Šedý človek sa cíti najlepšie v šedej zóne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nevíš? Nenašel jsi nic v FAQ? Tak se klidně zeptej!
PříspěvekNapsal: úte čer 25, 2013 5:29 am 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob kvě 02, 2009 2:26 pm
Příspěvky: 11598
Bydliště: Brno
Staré pozice by měly být bez problémů.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny