Forum Vaultu Šílené Brahmíny

V dobách dezinformací věřím už jen tomu, co si cvrlikají vrabci na střeše.
Právě je pon říj 23, 2017 2:24 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Fungující výtah
PříspěvekNapsal: čtv srp 05, 2010 9:32 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: čtv srp 05, 2010 9:27 pm
Příspěvky: 2
Zdravim,nevíte někdo jak udělat fungující výtah jako je v DLC Operation Anchorage.Přesněji řečeno mam namysli ten v základně Brotherhood outcast (nevim jestli se menujou přesně takhle ::lol )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fungující výtah
PříspěvekNapsal: pát srp 06, 2010 12:07 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: pon črc 26, 2010 3:21 pm
Příspěvky: 19
počkej to myslíš tak že ty děláš mód a chceš tam dát výtah nebo hledáš mod na fungující výtah nebo nějak jinak? :-)

_________________
0|-| ƒ|_|(|< 90|_|! !'/\/\ |<!|\|6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fungující výtah
PříspěvekNapsal: pát srp 06, 2010 4:52 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: čtv srp 05, 2010 9:27 pm
Příspěvky: 2
epsn1337 píše:
počkej to myslíš tak že ty děláš mód a chceš tam dát výtah nebo hledáš mod na fungující výtah nebo nějak jinak? :-)

Mam namysli první variantu...........dělam mod a chci tam mít výtah..............


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny