Forum Vaultu Šílené Brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je čtv srp 17, 2017 12:27 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Textura u modu
PříspěvekNapsal: ned zář 05, 2010 6:37 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte črc 06, 2010 10:03 pm
Příspěvky: 5
Ahoj potřeboval bych pomoct... když sem si přeinstaloval F3 po tom co mi přestal fungovat tak se mi z nejakýho prapodivnýho důvodu začali špatně zobrazovat mody (když mi řeknete jak tak přiložím i par obrázku)
a mě už nic nenapadá co s tím může bejt...
pls ::help


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Textura u modu
PříspěvekNapsal: ned zář 05, 2010 7:23 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: úte srp 03, 2010 9:12 am
Příspěvky: 11
Daxer píše:
Ahoj potřeboval bych pomoct... když sem si přeinstaloval F3 po tom co mi přestal fungovat tak se mi z nejakýho prapodivnýho důvodu začali špatně zobrazovat mody (když mi řeknete jak tak přiložím i par obrázku)
a mě už nic nenapadá co s tím může bejt...
pls ::help

měl sem podobný problém, místo textur sem měl jen krychle objektů bez textur, pomohlo mi znovunainstalování posledního patche 1.7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Textura u modu
PříspěvekNapsal: ned zář 05, 2010 8:14 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte črc 06, 2010 10:03 pm
Příspěvky: 5
no tak patch nepomoh... ale i tak díky za snahu
když tak teď mě napadlo jak upřesnit ten můj problém:

a tím je ze když mám zbraň z modu tak při pohledu z 1.osoby ta zbraň přebírá texturu zbroje co mam na sobe a při pohledu z 3. osoby ta zbraň pak přebírá texturu terénu (země, silnice ale třeba i značky atd.) a tohle platí i pro předměty co sou položený na zemi nebo pro teleport v modu untedground hideout

jedniny co tam pak je správně je jedině tvar ty zbraně :-(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Textura u modu
PříspěvekNapsal: pon zář 06, 2010 1:49 am 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
Daxer píše:
no tak patch nepomoh... ale i tak díky za snahu
když tak teď mě napadlo jak upřesnit ten můj problém:

a tím je ze když mám zbraň z modu tak při pohledu z 1.osoby ta zbraň přebírá texturu zbroje co mam na sobe a při pohledu z 3. osoby ta zbraň pak přebírá texturu terénu (země, silnice ale třeba i značky atd.) a tohle platí i pro předměty co sou položený na zemi nebo pro teleport v modu untedground hideout

jedniny co tam pak je správně je jedině tvar ty zbraně :-(

Screen by byl dobrej.
Mód: "Underground Hideout" doznal upgrade, napiš sem přesné!!! velikosti svých souborů: "UndergroundHideout 6.5.bsa" a "UndergroundHideout.esp", které si kopíroval do Data.
Jiné módy to nedělají?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Textura u modu
PříspěvekNapsal: pon zář 06, 2010 3:19 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte črc 06, 2010 10:03 pm
Příspěvky: 5
no dělaj to všechny mody který nemaj texturu primo ze hry
ten hideout mam v4.0 nicméně jsou to ale soubory co sem už jednou používal a šly normálně stejně jako mam už dlouho soubory modu XM-586 a ty taky dřív fungovaly bez problémů... takže tady asi problém nebude

XM-586: http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=6566 (Mod)
Správně: http://www.fallout3nexus.com/downloads/ ... 953358.jpg
Špatně: http://img231.imageshack.us/i/zbranvruce.jpg/

Hideout: http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=9592 (Mod)
Spávně: http://www.fallout3nexus.com/downloads/ ... 907115.JPG
Špatně:
http://img192.imageshack.us/i/hideoutteleport1.jpg/
http://img138.imageshack.us/i/hideoutteleport2.jpg/
http://img28.imageshack.us/i/hideoutteleport3.jpg/
(vzhled se mi mění podle toho z kterýho uhlu nebo vzdálenosti se koukám)

PS: teď sem taky chtěl zkusit jak by vypadala ta novější verze Hideout a F3 mi ani nešel zpustit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Textura u modu
PříspěvekNapsal: pon zář 06, 2010 2:31 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
Daxer píše:
no dělaj to všechny mody který nemaj texturu primo ze hry.
Ten hideout mam v4.0 nicméně jsou to ale soubory co sem už jednou používal a šly normálně stejně jako mam už dlouho soubory modu XM-586 a ty taky dřív fungovaly bez problémů... takže tady asi problém nebude
PS: teď sem taky chtěl zkusit jak by vypadala ta novější verze Hideout a F3 mi ani nešel zpustit

Daxer, největší předpoklad na vyřešení Tvého problému máš Ty sám. Vycházím z předpokladu (jak si psal), že Ti vše dříve chodilo OK. Co se tedy změnilo?
1) přeinstaloval si hru?
2) nebo si nainstaloval nějakej jinej mód mezi tím, když to šlo a teď, když to nejde? Pokud ano, na zkoušku je vypni. Horší případ by byl, kdybys instaloval nějakej mód chybně, přepsal si nějaké soubory, tady by náprava byla trochu složitá.
3) nedal si jinej driver na grafiku?
4) !!! Dej sem odkaz na screen otevřeného FoMM, pokud se soubory nevejdou na jednu fotku, dej dvě.
Zatim mě víc nenapadá. Vzpoměň si i na maličkosti, cos všecko dělal od doby, co to bylo OK.

Jinak na "Underground Hideout" trochu pozor. Já sem minulej tejden stáhl ještě verzi 6.5 (teď koukám, je tam 6.55) a byl problém. Po opuštění simulačního boxu sem si vyzvedl veškerej svůj materiál, to je OK, ale jak sem prošel schodama nahoru, o vše jsem nenávratně přišel. Hodinu sem lítal nahatej, kde mám hadry a qéry a nic!, pomohlo starší save, opakované projití schodama už ze mě nudistu neudělalo.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Textura u modu
PříspěvekNapsal: pon zář 06, 2010 3:02 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte črc 06, 2010 10:03 pm
Příspěvky: 5
no tak hru jsem si přeinstaloval to jsem nahoře i psal zkoušel jsem po tom přeinstalovaní i jenom jeden mod a to xm-586 a pak i hideout a ani jeden nefungoval správně

Fomm:
http://img227.imageshack.us/f/fomm.jpg/

a taky jsem předtím zapomněl sem dat tohle:
http://img707.imageshack.us/i/pipdu.jpg/

a co se týče dalších modu tak tech se to nejspíš vůbec netýká protože to začalo blbnout hned po tom co sem to přeinstaloval a dal tam hned na začátku xm-586

a jediný rozdíly který byly mezi tím kdy to bylo nainstalovány po 1. a pak přeinstalovaný jsou jedině to ze jsem po 1. tu hru dohrál bez jakýhokoli přidanýho modu a ze začátku jsem taky hrál bez cz a o tom pochybuju ze by na to mělo nějakej vliv


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Textura u modu
PříspěvekNapsal: úte zář 07, 2010 12:21 am 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
Daxer píše:
no tak hru jsem si přeinstaloval to jsem nahoře i psal zkoušel jsem po tom přeinstalovaní i jenom jeden mod a to xm-586 a pak i hideout a ani jeden nefungoval správně

Než se budeš věnovat flintě, dej dopořádku ostatní věci.
1) Ve FoMM - myší přetáhni soubory tak, aby Fallout3.esm byl jako první a měl Mod index - 00
2) Druhý, přesto, že to je "esp" (FoMM ho asi vidí jako "esm") CrossRepairWeapons.esp, bude mít Mod index - 01
3) Soubor: czech.esp se snaž udržet na co nejnižším místě, jedná se nám teď o XM 586, tak tu češtinu dej na předposlední místo.
4) Soubor: HZ_XM586UR.esp pro teď zařaď na poslední místo, bude mít nejvyšší číslo Mod index.
5) Jdi sem: viewtopic.php?f=19&t=1142 a překontroluj podle prvního odstavce to, co si z toho neudělal.
Nevim, jestli si instaloval: ArchiveInvalidation, na to bych musel vidět screen složky Data nebo Fallout 3. Pokud né - instaluj.
6) Nainstaluj FOSE (viz screen FoMM ho nemáš). Tlačítko spuštění hry musí být: Launch FOSE
7) Po celkové opravě (viz níže) můžeš zkusit soubor: HZ_XM586UR.esp přesunout nad "czech.esp", ten bude, než nainstaluješ Broken Steel, poslední.

A teď k flintě: XM-586.
Vlastní mód má upgrade, nevim, zda si ho dával, ať tak či onak si celkově s instalací chyboval. Nemá cenu to rozebírat, posledním screenem: pipdu.jpg si se usvědčil :-) , koukni na můj screen: PipBoy.jpg, autor módu správně zbrani přiřadil soubor "dds" na zobrazení ikony, Ty jí tam nemáš, já ano. Dám Ti sem ještě screeny zbraně před upgrade (zrcadlový nápis na pušce) a po upgrade, je OK.
No jo, ale co teď? Je velký předpoklad, že když máš jeden soubor špatně, nebo vůbec instalovanej, že i ostatní na tom nebudou lépe, ale řešení to má a věřim, když to jde u mě, musí to jít i u Tebe. Záleží tedy na Tobě, jestli to chceš dotáhnout do konce a jestli vůbec chceš ode mě pomoct, nebo se do toho pustíš sám.
Tady bysme to nešířili, ale přes SZ, musel bych vidět 3 screeny těchto složek:
C:\Program Files\Bethesda Softworks\Fallout 3\Data\meshes\Weapons\xm586
C:\Program Files\Bethesda Softworks\Fallout 3\Data\Sound\fx\wpn\xm586
C:\Program Files\Bethesda Softworks\Fallout 3\Data\textures\Weapons\xm586

No, počkám, co řekneš.

Obrázek. . .Obrázek. . .Obrázek. . .Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Textura u modu
PříspěvekNapsal: úte zář 07, 2010 12:58 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte črc 06, 2010 10:03 pm
Příspěvky: 5
::klanim ::klanim ::klanim óóó bože ::klanim ::klanim ::klanim
klaním se tvé moudrosti
a mockrát děkuji
:D :D :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Textura u modu
PříspěvekNapsal: úte zář 07, 2010 1:35 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
Daxer píše:
::klanim ::klanim ::klanim óóó bože ::klanim ::klanim ::klanim
klaním se tvé moudrosti
a mockrát děkuji
:D :D :D

Moudrost? ... Spam to je ! :-) 90% toho, co sem napsal tady na fóru už je. Důležitej je ale výsledek, jinak je to plácání vo ničem, je řada na Tobě :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Textura u modu
PříspěvekNapsal: stř zář 08, 2010 6:17 pm 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 31, 2009 12:17 pm
Příspěvky: 388
ahoj tomku mohl bys poradit i me?? mam uplne stejny problem ale bohuzel bise uvedeny (ani jiny) postup u me nefunguje problem je konkretne u nejnovejsi verze modu weapon mod kits kde se mi spatne zobrazuje lever rifle + balicky s uprady a vylepseni opakovacky z modu navic mi nefunguji "pathche" ktere maji zajistit upgratovatelnost zbrani z dcl skreen z fomm je zde : http://img525.imageshack.us/img525/4/nonameea.jpg

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Textura u modu
PříspěvekNapsal: čtv zář 09, 2010 7:10 am 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
vitekc45c píše:
ahoj tomku mohl bys poradit i me?? mam uplne stejny problem ale bohuzel bise uvedeny (ani jiny) postup u me nefunguje problem je konkretne u nejnovejsi verze modu weapon mod kits kde se mi spatne zobrazuje lever rifle + balicky s uprady a vylepseni opakovacky z modu navic mi nefunguji "pathche" ktere maji zajistit upgratovatelnost zbrani z dcl skreen z fomm je zde : http://img525.imageshack.us/img525/4/nonameea.jpg

Tvoje důvěra mě sice těší :-), nicméně nejprve musíš něco vysvětlit - co máš za verzi hry ???
1) Přítomnost souboru: "BrokenSteel2.esp" jasně říká, že máš pravou GOTY/CZ.
2) Přítomnost souboru: "czech.esp" zase bod 1) vylučuje, v GOTY/CZ tento soubor neexistuje.
Napadá mě vysvětlení, že si nejprve měl nainstalovnej F3 buď verzi CZ a nebo EN (u které si doplnil češtinu), hru si neodinstaloval, nevymazal přebytečné soubory a jen jí "přerazil" pravou GOTY/CZ.
Je-li tomu tak (nebo podobně) to se odborníkovi bude těžko radit, natož mě.
No, počkám jak zdůvodníš přítomnost těch dvou souborů.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Textura u modu
PříspěvekNapsal: čtv zář 09, 2010 12:30 pm 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 31, 2009 12:17 pm
Příspěvky: 388
verze hry je 1.7 typ je normal krabicovka CZ/EN v postupne dokupovanymi DCL

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Textura u modu
PříspěvekNapsal: čtv zář 09, 2010 2:31 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
vitekc45c píše:
verze hry je 1.7 typ je normal krabicovka CZ/EN v postupne dokupovanymi DCL

No, raději mrkni do SZ...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny