Forum Vaultu Šílené Brahmíny

V dobách dezinformací věřím už jen tomu, co si cvrlikají vrabci na střeše.
Právě je pon říj 23, 2017 2:26 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 231 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Modifikace Fo3 (otázky & odpovědi)
PříspěvekNapsal: pát kvě 08, 2009 12:08 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
:arrow: Tady řešte věci ohledně všeobecného moddingu Dotazy & odpovědi, tipy, nápady, objevy etc. :idea:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: G.E.C.K. Editor + minimódy vlastoručně
PříspěvekNapsal: úte kvě 19, 2009 10:02 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 2:47 pm
Příspěvky: 11
Bydliště: Google Earth
ehm...FOSE mi napíše že "You have the original retail version of fault. Please patch it to the latest version available from www.bethsoft.com". Nevie niekto čo to presne znamená??? (to že neviem ani kkt anglicky mi hovoriť nemusíte)
Ďakujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: G.E.C.K. Editor + minimódy vlastoručně
PříspěvekNapsal: úte kvě 19, 2009 10:05 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 8137
máš neopatchovanú originálnu hru, stiahni si najnovší patch z uvedenej stránky

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: G.E.C.K. Editor + minimódy vlastoručně
PříspěvekNapsal: úte kvě 19, 2009 10:07 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 2:47 pm
Příspěvky: 11
Bydliště: Google Earth
Moc moc díky...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: G.E.C.K. Editor + minimódy vlastoručně
PříspěvekNapsal: úte kvě 19, 2009 10:16 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
nemo píše:
ehm...FOSE mi napíše že "You have the original retail version of fault. Please patch it to the latest version available from http://www.bethsoft.com". Nevie niekto čo to presne znamená??? (to že neviem ani kkt anglicky mi hovoriť nemusíte)
Ďakujem


toudi_sk píše:
máš neopatchovanú originálnu hru, stiahni si najnovší patch z uvedenej stránky

Doufej, že ti to pomůže, neb mě to hlásil taky... Snažil sem se o reinstall protože patch 1.5. tam byl. Ale zatím sem se dokopal pouze ke kroku uninstall :mrgreen:

Přesunuto z topicu G.E.C.K. Editor. Prozatím řešte všechno tady.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: G.E.C.K. Editor + minimódy vlastoručně
PříspěvekNapsal: úte kvě 19, 2009 10:18 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 2:47 pm
Příspěvky: 11
Bydliště: Google Earth
Sayboot píše:
nemo píše:
ehm...FOSE mi napíše že "You have the original retail version of fault. Please patch it to the latest version available from http://www.bethsoft.com". Nevie niekto čo to presne znamená??? (to že neviem ani kkt anglicky mi hovoriť nemusíte)
Ďakujem


toudi_sk píše:
máš neopatchovanú originálnu hru, stiahni si najnovší patch z uvedenej stránky

Doufej, že ti to pomůže, neb mě to hlásil taky... Snažil sem se o reinstall protože patch 1.5. tam byl. Ale zatím sem se dokopal pouze ke kroku uninstall :mrgreen:

Přesunuto z topicu G.E.C.K. Editor. Prozatím řešte všechno tady.


:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Skapem..

+

Hmmm... dostal som sa po spadnutie hry pri prvom loadovacom obrázku :evil: :evil:


Ach ja LAMA!!!!!

EDbySAY: Používej EDIT :!:


Naposledy upravil Say [Bot] dne úte kvě 19, 2009 10:25 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Modifikace (otázky & odpovědi)
PříspěvekNapsal: úte kvě 19, 2009 10:23 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
Mimochodem, crack musíš dát až PO instalci posledního patche :idea:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Modifikace (otázky & odpovědi)
PříspěvekNapsal: úte kvě 19, 2009 10:25 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 2:47 pm
Příspěvky: 11
Bydliště: Google Earth
Sa ti povie keď to nemá crack..( čo za pi**vinu som to zas stiahol!!!)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Modifikace (otázky & odpovědi)
PříspěvekNapsal: úte kvě 19, 2009 10:28 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
nemo píše:
Sa ti povie keď to nemá crack..( čo za pi**vinu som to zas stiahol!!!)

Instalni hru, patch, FOSE a nakonec crack hry (hledej šmudlo :cool: ).


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Modifikace (otázky & odpovědi)
PříspěvekNapsal: úte kvě 19, 2009 10:28 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 8137
jáj, aj kradnúť treba vedieť, nielen do googlu zadať nejaké heslo :roll:

alebo máš originálku a nadávaš na ten patch? :shock:

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Modifikace (otázky & odpovědi)
PříspěvekNapsal: úte kvě 19, 2009 10:30 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 2:47 pm
Příspěvky: 11
Bydliště: Google Earth
toudi_sk píše:
jáj, aj kradnúť treba vedieť, nielen do googlu zadať nejaké heslo :roll:

alebo máš originálku a nadávaš na ten patch? :shock:




Ale čo google.. torrent:)

+

Sayboot píše:
nemo píše:
Sa ti povie keď to nemá crack..( čo za pi**vinu som to zas stiahol!!!)

Instalni hru, patch, FOSE a nakonec crack hry (hledej šmudlo :cool: ).



ono to ide aj bez cracku. len patch a fose sa mu nepáči. (A ešte otázka. Čo znamená TROTL??????)

EDbySAY: NAPOSLED! Pokud chceš odeslat nový příspěvek aniž by ti někdo odpvěděl, používej tlačítko Obrázek :!:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Modifikace (otázky & odpovědi)
PříspěvekNapsal: úte kvě 19, 2009 10:51 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4612
Bydliště: Cajzl City
nemo píše:
Sa ti povie keď to nemá crack..( čo za pi**vinu som to zas stiahol!!!)

1) nauč se krást :idea:
2) nauč se používat aj-čj slovník :idea:
3) nauč se anglicky :idea:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Modifikace (otázky & odpovědi)
PříspěvekNapsal: úte kvě 19, 2009 11:11 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
nemo píše:
Sayboot píše:
nemo píše:
Sa ti povie keď to nemá crack..( čo za pi**vinu som to zas stiahol!!!)

Instalni hru, patch, FOSE a nakonec crack hry (hledej šmudlo :cool: ).



ono to ide aj bez cracku. len patch a fose sa mu nepáči. (A ešte otázka. Čo znamená TROTL??????)

Patch ničemu nebrání a nic neničí a jestli si ho nenaistaluješ, nebude ti nikdo odpovídat :!: Pořád dokola... Pro TROTLY :roll:
FOSE už není tak spolehlivý.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Špatné textury u všech přidaných zbraní
PříspěvekNapsal: úte kvě 26, 2009 5:00 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte kvě 26, 2009 4:58 am
Příspěvky: 2
Mam problem. Kdyz si do Fallouta 3 pridam nejakou zbran, tak ma spatne textury. Pokud zbran nekde lzi je vetsinou cerna a jen obcas preblikne nejaka jina textura (ne textura zbrane). Pokud zbran vezmu a navolim si ji v inventari tak zbran ma jakousi rezavou texturu ktera k modelu vubec nepatri. Kontroloval sem zda mam dobre umistene textury modů a snad je to tam dobre. ..Fallout3/data/texture/weapons/slozka modu. Zkousel jsem i vytahnout textury ze slozky modu do slozky weapons (..Fallout3/data/texture/weapons) a stale nic. Tak prosim o radu co s tim. Predem diky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Špatné textury u všech přidaných zbraní
PříspěvekNapsal: úte kvě 26, 2009 2:23 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
Unmar píše:
Mam problem. Kdyz si do Fallouta 3 pridam nejakou zbran, tak ma spatne textury. Pokud zbran nekde lzi je vetsinou cerna a jen obcas preblikne nejaka jina textura (ne textura zbrane). Pokud zbran vezmu a navolim si ji v inventari tak zbran ma jakousi rezavou texturu ktera k modelu vubec nepatri. Kontroloval sem zda mam dobre umistene textury modů a snad je to tam dobre. ..Fallout3/data/texture/weapons/slozka modu. Zkousel jsem i vytahnout textury ze slozky modu do slozky weapons (..Fallout3/data/texture/weapons) a stale nic. Tak prosim o radu co s tim. Predem diky

Používáš FMM? O jaky módy se přesně jedná :?:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 231 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny