Forum Vaultu Šílené Brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je čtv srp 17, 2017 12:26 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 231 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Modifikace (otázky & odpovědi)
PříspěvekNapsal: pát črc 30, 2010 9:33 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: pát črc 30, 2010 8:51 pm
Příspěvky: 10
Zdravím,
nainstaloval jsem wasteland mastery mod, ale bohužel mi nefunguje, nejde mi nic nastavit přes 100, problém je že mám i i LevelCap 100 a za chvíli nebudu mít kam ty body přidělovat, něco mi říká že bez rozházenejch bodů nejde dát "pokračovat" a vybrat perk. Zkoušel jsem oba soubory v archivu a ani jeden nejede, mod nemám od začátku a mám patch 1.7. Nefunguje mi např. i mod na zvýšení rychlosti pohybu.

EDIT: tak už to funguje


Naposledy upravil tomikzlesa dne sob črc 31, 2010 5:30 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Modifikace (otázky & odpovědi)
PříspěvekNapsal: pát črc 30, 2010 10:54 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: pon črc 26, 2010 3:21 pm
Příspěvky: 19
nemáte někdo zkušenost s timhle módem?
Kód:
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=13549


sice mě to nějak extra neuchvátilo ale pro zajímavost sem to stáhnul,dal mód do hry ale zbraň vypadá
ObrázekObrázek
jestli ste ten mód měli a měli ste stejný problém,nebo víte čím to je tak budu rád za pomoc x)

_________________
0|-| ƒ|_|(|< 90|_|! !'/\/\ |<!|\|6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Modifikace (otázky & odpovědi)
PříspěvekNapsal: sob črc 31, 2010 11:42 am 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
epsn1337 píše:
nemáte někdo zkušenost s timhle módem?
Kód:
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=13549


sice mě to nějak extra neuchvátilo ale pro zajímavost sem to stáhnul,dal mód do hry ale zbraň vypadá
jestli ste ten mód měli a měli ste stejný problém,nebo víte čím to je tak budu rád za pomoc x)

Jakoby se Ti část textu nad screenem ztratil...
V čem je problém? Hodnotama Xuanlong doplněnej zaměřovačem a tlumičem, při použití zaměřovače takřka bez šance na kilometr něco trefit. No, vždyť je to jen "samopal", i když M16.
Nebo se Ti blbě zobrazuje? U mě je to takhle:
Obrázek. . .Obrázek. . .Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Modifikace (otázky & odpovědi)
PříspěvekNapsal: sob črc 31, 2010 11:46 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: pon črc 26, 2010 3:21 pm
Příspěvky: 19
myslel jsem že to poznáte. se koukni na tu zbraň textury totálně podělaný x)
edit:// žádnej text se neztratil

_________________
0|-| ƒ|_|(|< 90|_|! !'/\/\ |<!|\|6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Modifikace (otázky & odpovědi)
PříspěvekNapsal: sob črc 31, 2010 12:15 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
epsn1337 píše:
myslel jsem že to poznáte. se koukni na tu zbraň textury totálně podělaný x)
edit:// žádnej text se neztratil

Jestli to u jinejch zbraní i módovaných nedělá, tak snad jen chybná instalace souborů... mě napadá. Na druhém screenu to vypadá, že si nějak "nerozumí" s Energozbrojí.
C:\Program Files\Bethesda Softworks\Fallout 3\Data\meshes\Weapons\M16A1LE (zde sou 2 soubory "nif")
C:\Program Files\Bethesda Softworks\Fallout 3\Data\textures\Weapons\M16A1LE (a zde 22 souborů "dds")
Pro jistotu si to zkontroluj.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Modifikace (otázky & odpovědi)
PříspěvekNapsal: sob črc 31, 2010 12:38 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: pon črc 26, 2010 3:21 pm
Příspěvky: 19
soubory sedí..
to je právě to. nějakej mód ( mám módy na free play po MQ,oprava zbraní a zbroje pomocí šrotu a upgrade zbraní [optika,tlumič etc.] ) mi přidal tu starou pušku ( asi nějaká winchestrovka je i ve vietcongu ) a u ní mám taky podělaný textury

takže bych řek že se mi nějak jeb*u módový zbraně

zkusim ještě nějaký a dám vědět
( ps. na jakej patch jedeš? nebo máš GOTY edici už opatchovaný? )

_________________
0|-| ƒ|_|(|< 90|_|! !'/\/\ |<!|\|6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Modifikace (otázky & odpovědi)
PříspěvekNapsal: sob črc 31, 2010 3:46 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
epsn1337 píše:
soubory sedí..
to je právě to. nějakej mód ( mám módy na free play po MQ,oprava zbraní a zbroje pomocí šrotu a upgrade zbraní [optika,tlumič etc.] ) mi přidal tu starou pušku ( asi nějaká winchestrovka je i ve vietcongu ) a u ní mám taky podělaný textury

takže bych řek že se mi nějak jeb*u módový zbraně

zkusim ještě nějaký a dám vědět
( ps. na jakej patch jedeš? nebo máš GOTY edici už opatchovaný? )

Pokud se domníváš, že chybu způsobuje některý z jiných módů znamenalo by to, že při načítání souborů přepíší "něco" v souboru téhle M16ky. Zkus ve FoMM myší přetáhnout soubor: "Colt M16A1 Limited Edition.esp" až na poslední místo v seznamu, bude mít nejvyšší číslo a načte se jako poslední.
Další snad ani neradim, ale povypínat ty módy o kterých píšeš, jenomže to může mít vedlejší účinek. Po jejich pozdějším zapnutí se taky nemusí zobrazit všechno jak minule (můžou chybět zbraně, doplňky atd, většinou ty "jedinečné").
Re na ps: mám orig. F3/CZ, Patch 1.7 EN, 5x DLC + češtiny a asi 80 módů. Na screenu si všimni, M16ku mám na posledním místě.
http://sklad.obrazku.cz/obr451877_Foto583.jpg
http://sklad.obrazku.cz/obr451880_Foto584.jpg


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: nefunkcni mod
PříspěvekNapsal: ned říj 03, 2010 4:29 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned říj 03, 2010 4:22 pm
Příspěvky: 15
pls help..stahnul jsem si mod "FreeplayafterMQ" a at delam co delam proste mi vzdycky projede zaverecny intro a skoci zpet do menu...save mam jeste pred vstupem do pamatniku..
predem dik za jakkoukoliv radu..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunkcni mod
PříspěvekNapsal: ned říj 03, 2010 5:06 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
JohnyseQ píše:
pls help..stahnul jsem si mod "FreeplayafterMQ" a at delam co delam proste mi vzdycky projede zaverecny intro a skoci zpet do menu...save mam jeste pred vstupem do pamatniku..
predem dik za jakkoukoliv radu..

Máš verzi EN nebo EN+CZ? Používáš FoMM? Dal si Patch 1.7? Instaloval si ArchiveInvalidation?
Jen úvaha - save před vstupem do Památníku je OK, nebylo by lepší si sehnat Broken Steel a pokračovat bez toho modu? Hrát ho nemusíš, po probuzení můžeš odejít do Pustiny a dělat si co chceš...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunkcni mod
PříspěvekNapsal: ned říj 03, 2010 5:14 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned říj 03, 2010 4:22 pm
Příspěvky: 15
mam EN+CZ, FoMM pouzivam a patch 1.7 mam taky..ale nevim co je to ten ArchiveInvalidation...jinak BS mam taky , jeste jsem ho nehral ale k probuzeni nedoslo xD


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunkcni mod
PříspěvekNapsal: ned říj 03, 2010 5:37 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
JohnyseQ píše:
mam EN+CZ, FoMM pouzivam a patch 1.7 mam taky..ale nevim co je to ten ArchiveInvalidation...jinak BS mam taky , jeste jsem ho nehral ale k probuzeni nedoslo xD

Máš BS? Tak to se na celej mod vyprdni - vymaž ho.
Stáni si ten ArchiveInvalidation: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/866 ... .25KB.html , jen odklikneš "exe".
Stáhni si češtinu do BS: viewtopic.php?f=9&t=664 (škoda, že topic "propadl" až na třetí stranu), součástí je i podrobný návod, který musíš dodržet! včetně výměny "czech.esp"! Kdyby byly problémy - napiš.
Natáhni save před! Památníkem a mělo by vše být OK.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunkcni mod
PříspěvekNapsal: ned říj 03, 2010 6:09 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned říj 03, 2010 4:22 pm
Příspěvky: 15
thx :)...kdyz by byl problem ozvu se


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunkcni mod
PříspěvekNapsal: ned říj 03, 2010 7:05 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3664
Bydliště: † Telenom
Přesunuto do Moddingu.

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Modifikace (otázky & odpovědi)
PříspěvekNapsal: čtv črc 07, 2011 2:54 pm 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 31, 2009 12:17 pm
Příspěvky: 388
potrebuji aby nekdo kdo umi zachazet s G.E.C.K.em zjistil ID brahminy Brahmin Bess z modu http://www.fallout3nexus.com/downloads/ ... fileanchor

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Modifikace (otázky & odpovědi)
PříspěvekNapsal: čtv črc 07, 2011 7:00 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
vitekc45c píše:
potrebuji aby nekdo kdo umi zachazet s G.E.C.K.em zjistil ID brahminy Brahmin Bess z modu http://www.fallout3nexus.com/downloads/ ... fileanchor

Brahmin Bess
Editor ID: aaaRTSBrahminBess
Form ID: xx01D224


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 231 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny