Forum Vaultu Šílené Brahmíny

V dobách dezinformací věřím už jen tomu, co si cvrlikají vrabci na střeše.
Právě je pát říj 20, 2017 6:00 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Weapon Mod Kits (Upgrade zbraní)
PříspěvekNapsal: stř srp 19, 2009 4:09 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny
Uživatelský avatar

Registrován: pon čer 15, 2009 3:56 pm
Příspěvky: 59
s timhle modem mam taky problem
ty krabicky jsou normalne k sehnani ale kdyz si chci vylepsit plasma rifle a jdu s ni k ponku nastavim si tam co a jak chci vylepsit ale zadna zmena....

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Weapon Mod Kits (Upgrade zbraní)
PříspěvekNapsal: stř srp 19, 2009 5:12 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: pon črc 27, 2009 10:48 am
Příspěvky: 18
pelda-spamer píše:
s timhle modem mam taky problem
ty krabicky jsou normalne k sehnani ale kdyz si chci vylepsit plasma rifle a jdu s ni k ponku nastavim si tam co a jak chci vylepsit ale zadna zmena....

Ono zalezi, aj v akom poradi mas nacitavanie modov..pouzivas FOOK? Ak ano, tak musis mat plugin WMK+FOOK.esp.....a nepozivas aj nahodov mod EVE? Inak nehcapem preco by to nemalo ist...so vanilla zbranami by nemal byt problem....alebo mas starsiu verzi WMK, tak preto to nejde
Tady je nova verzia ktora vyzaduje FOSE:
Kód:
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=3388


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Weapon Mod Kits (Upgrade zbraní)
PříspěvekNapsal: sob srp 29, 2009 3:13 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny
Uživatelský avatar

Registrován: pon čer 15, 2009 3:56 pm
Příspěvky: 59
novou verzi mam ale kdyz jsem si stahnul fose a "instaloval" podle navodu napsalo mi to ze mam spatnou verzi hry nebo neco ....

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Weapon Mod Kits (Upgrade zbraní)
PříspěvekNapsal: sob srp 29, 2009 3:52 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
pelda-spamer píše:
novou verzi mam ale kdyz jsem si stahnul fose a "instaloval" podle navodu napsalo mi to ze mam spatnou verzi hry nebo neco ....

A máš verzi FOSE beta? A patch 1.7?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Weapon Mod Kits (Upgrade zbraní)
PříspěvekNapsal: ned srp 30, 2009 4:10 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny
Uživatelský avatar

Registrován: pon čer 15, 2009 3:56 pm
Příspěvky: 59
patch mam
beta??? ::shock link by nebyl ????

re: uz neni treba

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Weapon Mod Kits (Upgrade zbraní)
PříspěvekNapsal: pon zář 14, 2009 5:53 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Registrován: pon kvě 18, 2009 7:20 pm
Příspěvky: 91
Čus mam stimhle modem mam pořád problémi stáhl jsmem si FOSE a tu verzi WMK která ho vyžaduje ale když hraju skáče mi tam pořád ve hře náká tabulka s textem viz
Obrázek
u prodejcu neni skoro nic krome tech v river citi který maj jen silince a moiry která má vždy jen jeden či dva. Moc prosim o pomoc.

Opraven obrázek. V.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Weapon Mod Kits (Upgrade zbraní)
PříspěvekNapsal: pon zář 14, 2009 6:35 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4611
Bydliště: Cajzl City
chybí ti FOSE verze alespoň 1.0


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Weapon Mod Kits (Upgrade zbraní)
PříspěvekNapsal: stř zář 16, 2009 11:44 am 
Zelenáč
Zelenáč

Registrován: pon kvě 18, 2009 7:20 pm
Příspěvky: 91
Smejki píše:
chybí ti FOSE verze alespoň 1.0

právě že jí tam mam ale dříve když jsme fose neměl tak to tam neskákala ta tabulka ale jinak probléém byl naprosto stejný.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Weapon Mod Kits (Upgrade zbraní)
PříspěvekNapsal: stř zář 16, 2009 12:18 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
dark-king píše:
Smejki píše:
chybí ti FOSE verze alespoň 1.0

právě že jí tam mam ale dříve když jsme fose neměl tak to tam neskákala ta tabulka ale jinak probléém byl naprosto stejný.

Špatná verze, kapišto?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Weapon Mod Kits (Upgrade zbraní)
PříspěvekNapsal: stř zář 16, 2009 7:42 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4611
Bydliště: Cajzl City
dark-king píše:
Smejki píše:
chybí ti FOSE verze alespoň 1.0

právě že jí tam mam ale dříve když jsme fose neměl tak to tam neskákala ta tabulka ale jinak probléém byl naprosto stejný.

vzhledem k tomu, že jsi dark-king, dám levou kouli za to, že problém je mezi židlí a monitorem. přečti si readme k FOOKu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Weapon Mod Kits (Upgrade zbraní)
PříspěvekNapsal: ned zář 20, 2009 12:34 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Registrován: pon kvě 18, 2009 7:20 pm
Příspěvky: 91
Say píše:
dark-king píše:
Smejki píše:
chybí ti FOSE verze alespoň 1.0

právě že jí tam mam ale dříve když jsme fose neměl tak to tam neskákala ta tabulka ale jinak probléém byl naprosto stejný.

Špatná verze, kapišto?

Skusil jsem i tu novější BETU FOSE tam přestane skákat tabulka ale problém se nemění.
Smejki píše:
dark-king píše:
Smejki píše:
chybí ti FOSE verze alespoň 1.0

právě že jí tam mam ale dříve když jsme fose neměl tak to tam neskákala ta tabulka ale jinak probléém byl naprosto stejný.

vzhledem k tomu, že jsi dark-king, dám levou kouli za to, že problém je mezi židlí a monitorem. přečti si readme k FOOKu
No jo to je vždy ten hlavní zádrhel ale můj blok k anglickému jazyku je velký (něřikám že ani k českému)

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Weapon Mod Kits (Upgrade zbraní)
PříspěvekNapsal: ned zář 20, 2009 1:20 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4611
Bydliště: Cajzl City
asi tu není aktuální verze modu a podpůrného softwaru. ale řiď se tímto :wink:
http://www.madbrahmin.cz/index.php?dir= ... ok&id=fook


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Weapon Mod Kits (Upgrade zbraní)
PříspěvekNapsal: ned zář 20, 2009 2:18 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
A pochopitlně, když máš tenhle mód bez FOSE a uložíš hru tak musíš hrát novou... To je snad jasny.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Weapon Mod Kits (Upgrade zbraní)
PříspěvekNapsal: pon kvě 31, 2010 3:39 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: pon kvě 31, 2010 3:31 pm
Příspěvky: 14
Důležité: Aaaa... xD... Prosím vás máme skamarádem takoví problém já mám originální verzi a on cracknutou jenže jemu kdyš zapne hru s weapon kits tak mu to furt pise ze neco nemá nebo tak něco možná že nemá origanalku mno a ten fose mu tky nejde nainstalovat ze stejného důvodu nejde to ňějak obejít aby tam mu furt neskákalo že ňeco nemá ?? Vtý hře ?? a taky jak nainstalovat ten Fose pls je to velmi důležité prosím o rychlou odpověď kamarád uš se nemůže dočkat a furt do mně mlátí že mi to jede tak prosím jak na to ?? :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Weapon Mod Kits (Upgrade zbraní)
PříspěvekNapsal: úte čer 01, 2010 6:14 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: pon kvě 31, 2010 3:31 pm
Příspěvky: 14
Důležité: prosím vás ted sme us nejak tam dali to fose potom us nam to jede kliknu na hru a ona se zapne ale mam stejny problem jako vsichni mam jich tam strasne malo a ty mody z nikoho nevipadavaj v readmy u toho fose pisou neco o tom že musim někam napsat fose_loader-editor a pls kam to mam napsat ?? a jak ??


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny