Forum Vaultu Šílené Brahmíny

Z důvodu velkého počtu lidí, kteří se minulou neděli nudili, se příští neděle ruší.
Právě je stř čer 28, 2017 9:57 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 205 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: JaWův "VŠB APPROVED" MegaPack pro Failout 3 GOTY EN only
PříspěvekNapsal: pon črc 05, 2010 9:18 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3287
Bydliště: VŠB
sleeper píše:
JaW píše:
Máš asi českou verzi, co?


Áno, originálka, autoaticky sa mi nainštalovala čeština...prečo? Vadí to? FOSE nepodporuje cz? Čeština sa dá vypnúť v Data Files

Zkus tu češtinu vypnout. DLC a patch máš asi nainstalované, že?
Co máš za Widle?

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JaWův "VŠB APPROVED" MegaPack pro Failout 3 GOTY EN only
PříspěvekNapsal: pon črc 05, 2010 9:21 pm 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 09, 2009 3:08 pm
Příspěvky: 122
Bydliště: To ja predávam tie párky v tej búde co minule zhorela.Tam!
JaW píše:
Zkus tu češtinu vypnout. DLC a patch máš asi nainstalované, že?
Co máš za Widle?


Ano, DLC pack mam, aj patch 1.7 ...skusil som vypnut cz ale bez zmeny...skusil som nainstalovat english patch 1.7 ale tiez nic
Pre info este ze pouzivam Win 7 64bit ak by nahodou v tom nebol problem

Sorry a co tym "Widle" myslis?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JaWův "VŠB APPROVED" MegaPack pro Failout 3 GOTY EN only
PříspěvekNapsal: pon črc 05, 2010 9:41 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3287
Bydliště: VŠB
sleeper píše:
JaW píše:
Zkus tu češtinu vypnout. DLC a patch máš asi nainstalované, že?
Co máš za Widle?


Ano, DLC pack mam, aj patch 1.7 ...skusil som vypnut cz ale bez zmeny...skusil som nainstalovat english patch 1.7 ale tiez nic
Pre info este ze pouzivam Win 7 64bit ak by nahodou v tom nebol problem

Sorry a co tym "Widle" myslis?

Widle = Windows

problém by mohl být ve Win 7 64bit, FOSE je 32bitová aplikace. Ale jen hádám. Budeš muset sám pohledat, třeba tady http://forums.bethsoft.com/index.php?/topic/1073734-relz-fallout-script-extender-fose-v12/

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JaWův "VŠB APPROVED" MegaPack pro Failout 3 GOTY EN only
PříspěvekNapsal: pon črc 05, 2010 9:53 pm 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 09, 2009 3:08 pm
Příspěvky: 122
Bydliště: To ja predávam tie párky v tej búde co minule zhorela.Tam!
tak diky, spytam sa tam, snad to nebude tym 64bit os,
Skusim este preinstalovat hru a dat tam vsetko odznova


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JaWův "VŠB APPROVED" MegaPack pro Failout 3 GOTY EN only
PříspěvekNapsal: úte črc 06, 2010 10:28 am 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4610
Bydliště: Cajzl City
s českou verzí není jediný problém, ani s 64 bit windows. čuju, že má kolega buď kradenou (ruskou?) verzi, nebo ji měl a v registrech mu po ní zůstal bordel, anebo nainstaloval špatný patch (US?).


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JaWův "VŠB APPROVED" MegaPack pro Failout 3 GOTY EN only
PříspěvekNapsal: úte črc 06, 2010 1:20 pm 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 09, 2009 3:08 pm
Příspěvky: 122
Bydliště: To ja predávam tie párky v tej búde co minule zhorela.Tam!
Smejki píše:
s českou verzí není jediný problém, ani s 64 bit windows. čuju, že má kolega buď kradenou (ruskou?) verzi, nebo ji měl a v registrech mu po ní zůstal bordel, anebo nainstaloval špatný patch (US?).


No ja mám originálku českú...a podarilo sa mi to nakoniec spustiť a to tak, že som preinštaloval hru a dal som tam všetko to isté až na patch 1.7 cz.
ten som vymenil za US patch a ide to spustiť cez FOSE launcher

ALE!

Keď to spustím, so všetkými zapnutými modmi, vytvorým si postavu a zvolím typ hry -alternative- čiže začínam v prázdnej plechovej búde, kde si v terminále nastavím hodnoty a idem spať....nasleduje loading a po ňom CRASH! Hneď to padne do winu a som hotový.
Skúšal som povypínať rôzne mody, vypol som internet aj iné pripojenie, ale stále neviem tento problém vyriešiť...
...jediný spôsob ako som sa dostal do pustiny bol, keď som spustil hru klasicky cez fallout3.exe, ale tam mi stále vyskakovali správy o tom že FOSE chýba.

PROSÍM, MAL NIEKTO PODOBNÝ PRÚSER? ::help


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JaWův "VŠB APPROVED" MegaPack pro Failout 3 GOTY EN only
PříspěvekNapsal: úte črc 06, 2010 4:24 pm 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 31, 2009 12:17 pm
Příspěvky: 388
tak se pres fallout.exe dostan pres tu plechovou boudu uloz zapni hru pres foose a nacti ulozeno pozici

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JaWův "VŠB APPROVED" MegaPack pro Failout 3 GOTY EN only
PříspěvekNapsal: úte črc 06, 2010 5:53 pm 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 09, 2009 3:08 pm
Příspěvky: 122
Bydliště: To ja predávam tie párky v tej búde co minule zhorela.Tam!
vitekc45c píše:
tak se pres fallout.exe dostan pres tu plechovou boudu uloz zapni hru pres foose a nacti ulozeno pozici



jasne...to fungovalo, diky :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: POMOC S Approved Packom modov
PříspěvekNapsal: úte črc 06, 2010 7:24 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte čer 29, 2010 6:16 pm
Příspěvky: 6
Kopec75419 píše:
Potrebujem s tym pomoct, uz som zufaly, ked to razpakujem do fallout 3 vsetko urobim ako mam ale vo fomm mi nenajde tie mody VOBEC. to znamena ze tam mam 5 dlc a fallout zaklad ale vobec ani jeden z tych modov. Neviem ako to mam akoze urobit, rozpakujem to do fallout 3 a urobi mi to v priecinku Program Files/Bethesda/Fallout3 dalsi priecinok s nazvom Fallout 3 klde su tie mody ale nic to nerobi skratka. Tak som sa chcel opytat ze kam to mam rozpakovat ci to neni v tom alebo co lebo inac sa to neda urobit , ked tie subory povyberam a dam do Pf/B/F3 tak mi to prepisuje priecinok data a ostatne ktore tam am fallout od instalacie. Fakt neviem co amm s tym urobit , komu to funguje poraddte


To znamena ze mam z toho priecinku fallout 3 co si rozbalim do kompu vybrat vsetky subory a at ich do progfiles/beth/fallout3?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JaWův "VŠB APPROVED" MegaPack pro Failout 3 GOTY EN only
PříspěvekNapsal: stř črc 07, 2010 1:31 am 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 26, 2009 4:26 am
Příspěvky: 248
Kopec75419: No ak tam je aj Adresár Data tak ano. A načítať load order ! Ale hlavne to rob poriadne podla JaWovho návodu a nemôžeš mať problém :)

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Padání hry
PříspěvekNapsal: čtv črc 15, 2010 8:48 am 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: stř bře 03, 2010 7:31 am
Příspěvky: 12
Bydliště: Ostrava City
Dobrý den. Mám problém z megapackem. Když zapnu hru všechno je v pohodě, když se ovšem pokusím uložit hru nebo vejít do nějaké lokace, hra mi spadne s errorem Fallout 3 přestal pracovat. Mám v data files ve fomm kompletní "megapackový" load order, pár módů navíc, ovšem nezaškrknutých. Windows 7 32-bit, F3 Best Games edice od Cenegy, dokoupené datadisky, vše originál CZ. Před nainstalováním JaWova megapacku vše běželo bez problémů. Děkuji za případnou pomoc.

_________________
War, war never changes...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JaWův "VŠB APPROVED" MegaPack pro Failout 3 GOTY EN only
PříspěvekNapsal: čtv črc 15, 2010 11:10 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 26, 2009 4:26 am
Příspěvky: 248
Robí ti to od začiatku, alebo ti to robí iba od určitej doby ? Mne to robilo dačo podobné, ale až po niekolkých dňoch hrania.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JaWův "VŠB APPROVED" MegaPack pro Failout 3 GOTY EN only
PříspěvekNapsal: pát črc 16, 2010 11:12 am 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: stř bře 03, 2010 7:31 am
Příspěvky: 12
Bydliště: Ostrava City
Už od začátku. Když jsem nainstaloval megapack,rozehrál jsem to od záčatku. Dneska se ještě zvýšila frekvence padání. S z.hrou žádné problémy nebyly.

_________________
War, war never changes...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JaWův "VŠB APPROVED" MegaPack pro Failout 3 GOTY EN only
PříspěvekNapsal: sob črc 17, 2010 2:14 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 10:09 am
Příspěvky: 26
Hmm, přečetl jsem si celé toto vlákno, VŠB approved megapack vypadá zajímavě, ale nějak jsem tam nenašel vymazání mínusových karma bodů za krádeže, odemykání dveří atd. Nebo to je součástí nějakého většího modu, třeba toho FWE? Nebo to tam jen podle vás nemá co dělat?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JaWův "VŠB APPROVED" MegaPack pro Failout 3 GOTY EN only
PříspěvekNapsal: ned říj 10, 2010 10:20 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: čtv čer 10, 2010 4:03 pm
Příspěvky: 2
Vadí že tam nemám ty otravné dlc?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 205 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny