postrehy:
- na začiatku každého zapnutia sa nedá nahrať hra, ak zvolím Pokračovať, nahrá sa síce misia, ale som na začiatku (hoci veci mám pri sebe), ale nahráva sa to svižne, len je to vada na kráse
- menu postavy by mohlo byť viac prepracované/ viditelnejšie, tie "perky", či čo to je, majú síce 3 stupne, ale koľko bodov som tam dal poriadne nevidieť (tmavočervená na tmavošedom), takže som znížil rozlíšenie z 1900*1000 na 1024*768 (čierne okraje), aby bolo menu väčšie
- keď vyskočím z menu/ inventára, tak už je to uložené (žiadne potvrdenie rozhodnutia), ak nemám sejv, môžem si pískať, prípadne rozohrať znovu
- taktiež ma pobavila nemožnosť uložiť hru, ak je náhodou v pozadí konkrétneho slotu postava, kurzor reaguje na ňu, ukáže sa mi bublina rozhovoru a jednoducho to neuložím, lebo tlačítko nereaguje, treba rotovať kameru (alebo do iného slotu)
- tiež by nebolo zlé, ak by sa pod kurzorom ukazovala nápoveda, čo je aké tlačítko
- inventár, na jednu stranu oveľa horší, ako v The Fall, odložiť sa nedá nič nikam (ani na zem), len "anihilovať" × tlačítkom, takže je vhodné ukladať, ukladať a ukladať
- niektoré zbrane/ pasce/ brnenia majú minimálne požiadavky, ktoré ale napr. pri loote nieje vidieť, ak je to ťažšie a vyhádžete inventár, môžete zistiť, že to momentálne nepoužijete (napr. za 3- 5 levelov, čo určite poteší

)
- pri sprevádzaní karavány sú náhodné stretnutia vhodné na XP, veci sa nájdu občas (podľa typu napriateľa), v lokáciách samotných je toho málo/ nič, ale obchodníkovy sa aspoň náhodne generuje obsah pri obchode, takže sa dá zamieňať ťažká a zbytočná korisť za peniaze (matice), náboje a drogy, ktoré nevážia nič
- na druhú stranu, počas deja som mal už minimálne 2x vyčistený inventár
- nechodí sa po hexoch, takže odhad chôdze v boji je zaujímavý, aj keď je pravda, že sa ukazuje počet bodov pri krokoch, ale ešte nikdy som neuhádol presne kroky, vždy mi zostal jeden AB
- keď sa odloží zbraň zo slotu, vybije sa, ak si to nevšimnem, na začiatku boja míňam AB na nabitie, AB sa míňajú ako na vstup do inventára, tak aj na nabíjanie v ňom, čiže sa môže stať, že už nenabijete
- nabiť zbraň, treba kliknúť v inventári na patričné náboje...
- pathfinding občas nefunguje
- niektoré misie sú "stealth" (zatiaľ obe začali bez výbavy), ak vás objavia a dá sa zmiznúť z mapy (jaskyňa), je to OK, po vstupe späť je všetko zresetované, horšie je to tam, odkiaľ sa odísť nedá (labáky), ale s nájdenou výbavou je likvidácia jednoduchšia