Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř čer 18, 2025 11:06 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 755 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 51  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Crafterúv průvodce pustinou - otázky a odpovědi
PříspěvekNapsal: sob říj 10, 2009 5:48 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

RastiC píše:
Erendil píše:
Muradin píše:
Mohl by mi někdo poradit, kde se dají najít zlatí geckoni? potřebuju z nich kůže na zbroje

kolem klamathu denu a tam nahore, myslim ze taky od ghost farm nahoru sem nejake potkal...

podla mna myslis Silver Geckos
... Golden Geckos su ovela vzacnejsi a este nepoznam nikoho kto vie zaruceny spot ...

jo pravda ze to byli normalni geckoni a zlate jsem potkaval jen obcas...

Předmět příspěvku: Re: FOnline: 2238 - Obecná diskuze o hře MK II
PříspěvekNapsal: sob říj 10, 2009 8:55 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Erendil chlape porad mi , muj lvl je 10 a ted sem v Brooken Hills u Jestra a potreboval bych Big Guns perk ale nevim co presne po me chce neco ohledne 500 AP , co je teda potreba presne dik .

PříspěvekNapsal: sob říj 10, 2009 9:00 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

Lurtz 90 píše:
Erendil chlape porad mi , muj lvl je 10 a ted sem v Brooken Hills u Jestra a potreboval bych Big Guns perk ale nevim co presne po me chce neco ohledne 500 AP , co je teda potreba presne dik .

mrkni na viewtopic.php?f=34&t=617

ak splnas
Fakt hustej obrázek!

tak myslim ze NPC bude od teba za naucenie profesie asi 500 zatok alebo nejaky matros

Obrázek

PříspěvekNapsal: sob říj 10, 2009 9:01 pm 
Vemeno
Vemeno

Armyboy píše:
Armyboy píše:
WTF ::? ::? ::?
Na základě tvé odpovědi jsem si raději znovu 2x přečetl svůj příspěvek ale opravdu nechápu jak jsi na to přišel ::?
Jen popisuji pestrost zpustošeného světa a ten maník s raketometem měl přece na výběr, buď to narvat do posledního kentaura nebo do mě a vybral si mě, neříkám, že mě to v tu chvíli nenasralo ale pak jsem si řekl, že na jeho místě bych reagoval podobně, vidím borce s gatlingem jak porcuje posledního kentaura a kdo bude asi další na řadě, že :wink: ?
To je prostě realita v pustině a holt se to stává, já osobně bych spíše zdrhnul a vyhnul se kontaktu ale to už je na každém jak vyhodnotí situaci a co udělá, někdo by zdrhnul, někdo střílí, tak to prostě je :wink:.
Možná jsem to špatně napsal ale já osobně se snažím s každým vyjít protože nikdy nevíš kdy budeš potřebovat pomoc a když budeš každého střílet na potkání tak to ve hře moc daleko nedotáhneš, já pokud někoho ve městě potkávám tak už automaticky do konzole píšu Hi, Hello, Your country in real life its.., atd., a pokud odpoví tak dáme řeč, pokud ne tak si jdeme každý svojí cestou, pokud vidím u exitu 3 maníky v plechu a s gatlingama tak automaticky dělám čelem zad a to se týká jakékoliv větší grupy, mám bohužel s větším počtem hráčů skoro jen negativní zkušenosti, nevím jestli to je tak pořád nebo mám jen takovou smůlu ale skoro vždy když potkám skupinku hráčů kde jsou 3 a více tak se to zvrtne a to se jim přitom snažím obloukem vyhnout, nevím, asi mám blbej ksicht nebo je něčím přitahuju :-).
Připomíná mě to trochu chování naší populární nepřizpůsobivé menšiny, tzv. hnědočeši, ty taky když jsou ve skupině tak jsou hrdinové až na půdu ale když jde každý pak sám tak ani nepípnou.
Ale to už jsem odbočil, pokud se vrátím k tvému příspěvku tak útočit na každého určitě ne, jestli jsi to tak pochopil tak je to špatně ale jak už jsem uvedl výše, možná jsem to jen já špatně napsal :wink:

No chlape přišel jsem nato celkem snadno netvrdím přímo, žes to naznačil ty, ale skloubil jsem to se svými zkušenostmi :-) , jelikož jsem hrál dosud toho dobrého, nikoho jsem nezabíjel dokud nedal první ránu, což se mi docela nevyplatilo protože po dvou dávkách z m60 nebo gatlingu se už těžko vrací úder, takže já to vidím tak, že i když jsem byl ten dobrý tak jsem to daleko nedotáhl jen jsem nato doplatil, čili teď zkusím pro změnu do všech střílet, už toho mám dost vyzkouším naně jejich vlasntí medicínu ::lol takže kucí kdybych náhodou někoho zvás sejmul nemějte mi to za zlé ::lol

PříspěvekNapsal: sob říj 10, 2009 11:42 pm 
Vemeno
Vemeno

no ono ani moc na výběr nemáš jestli chodíváš sám. Střílej nebo budeš rozstřelen na krmivo pro rybičky. ::knez
Jinak jak už tu psal Chamajz. Jestli budes nekdy treba potrebovat pomoct staci sem napsat nebo dat nejak vedet a TAD jsou k dispozici :-)
- vetsinu se vyskytujeme u Rena nebo SF :mrgreen:

PříspěvekNapsal: sob říj 10, 2009 11:48 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Herne: Venovene vsetkym idiotom a tupym hlavam s VSB ktory ma zabili bez priciny v Modocu 3 krat.
Neviem kto ma zabil prvykrat asi Johnny N1 a potom tusim Kopco_. Robite vybornu reklamu VSB. Ja som bol clenom Union of Atomic workers a kiez by bolo vo vasom gangu viac clenov s mozgom ako hejlik, mr bantz atd. Zabijat hracov bez priciny a ked nie su pripraveny je ubohe a slaboske. Ste ubohy. Mali by sme spolupracovat a nie sa navzajom bez priciny zabijat.

Naposledy upravil Death.claw dne ned říj 11, 2009 3:53 pm, celkově upraveno 2

PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 1:01 am 
Vemeno
Vemeno

To Herne : No já myslim že naše reputace není nijak růžová. Všichni nás mají za PKčka atd. A poslední dobou se řídíme jen pravidlem "zabij nebo budeš zabit". A to že jsi byl členej UoAW neznamená že teď máš jisté to že tě nikdo od nás nebude zabíjet. Tak asi tak ::cool

Se vší úctou Hololasimas. Přeji hodně itemů ::cool

PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 1:41 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

To ze reputace VSB neni nijak ruzova za to si muzete sami. Je hezke ze se ridite pravidlem
"zabij nebo budeš zabit", ale zabijet hrace bezduvodne zato ze sou v meste v kterem ste?
A jeste cz/sk hrace? To je ubohe. Ani bych od vas zelenych mozgu necekal ze za to ze jsem byl v UoAW, me nebudete zabijet. Bohuzel s VSB se stal gang namachrovanejch zabijaku, ktery strileji po vsem co vidi. Proc asi v posledni dobe hodne elitnych hracu nechce byt clenem VSB ? By me zajimalo co na to JAW a jiny lidi ve vedeni rikaji. Tak asi tak

PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 8:29 am 
Vemeno
Vemeno

Death.claw píše:
To ze reputace VSB neni nijak ruzova za to si muzete sami. Je hezke ze se ridite pravidlem
"zabij nebo budeš zabit", ale zabijet hrace bezduvodne zato ze sou v meste v kterem ste?
A jeste cz/sk hrace? To je ubohe. Ani bych od vas zelenych mozgu necekal ze za to ze jsem byl v UoAW, me nebudete zabijet. Bohuzel s VSB se stal gang namachrovanejch zabijaku, ktery strileji po vsem co vidi. Proc asi v posledni dobe hodne elitnych hracu nechce byt clenem VSB ? By me zajimalo co na to JAW a jiny lidi ve vedeni rikaji. Tak asi tak

hej chlape sice uz nejsem u VSB ale plně je chápu jelikož jsem taky byl X krát napaden bezdůvodně ve městech při obchodovani atd. čili souhlasím se zabíjením všeho co se hýbe, pokud se nezmění férovost boje ve fonline tak je jediná cesta střílet jako první ::fuck

PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 11:00 am 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

Death.claw píše:

Reputacia VSB je zla najme preto lebo ostatne gangy nemaju VSB v laske koli viacerym veciam ktore tu nebudeme rozvadzat.

Bezdovodne zabijanie ? staci aby hrac sa pokusil okradnut / zautocit na jedneho z nasich clenov a automaticky je nepiratelom VSB s celym svojim gangon. A to ze nekto je CZ/SVK tak to nehra rolu, lebo aj medzi nimi su pekny hajzli !

Ohladom bezdovodneho zabijania, no dost casto sa stava napr v MODOCu ze gang ma akciu a modraci pridu a kradnu loot ! Alebo zavadzaju (pletu sa medzi hlavne zbrani a ciel strelby) ... a teda casto to schytaju ti ktory neboli v plane

A neviem zeby nejaky hraci nechceli byt VSB,... par ludi nema cas lebo ma skolu a iny cakaju na skoncenie BETA verzie...

Obrázek

PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 3:44 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Erendil píše:
ja to delam tak ze kdyz s brachou porcujem nejake tuhe potvory nebo gang v realtime a objevi se nejaky borec co nema holou prdel tak automaticky dostava davku z minigunu... pokud teda hodne rychle nezdrhne, ale i tak jsem ho jednou sejmul... ona jedna davka ho vetsinou nezabije, a kdyz zkoncime a on je slusny tak ho kompletne healnu a prihodim nejaky equip, on podekuje a jdem si kazdy po svym... jednou sme honili po Renu 2 PK pac zabili nejake cechy ktere sme zrovna potkali... sice nas strileli do oci a do ruk, ale ja jakozto doctor sem s tim nemel problemy, za to oni nemohli rozdychat ty 4 davky minigunem... tak si rychle nalogli jine postavy a zdechli znova ::lol

a pokud nekdo chcete help do zacatku, neni problem... sice nejsem buhvi jaky prachac, ale nejaka ta lehka zbran, minigun, healing powder a brahmini zbroj by se ve skrysi nasla... staci napsat SZ

Erendil prosimte me by se strasne siklo 500 AP rounds , ja to potrebuju na perk big guns v BH. Neslo by ,ze bys me s tim nejak pichnul ? pac ja to ted zkousel sehnat v NCR ale obrali me tam naci dva prachanti takze nevim kde a jak nic . Dik za odpoved

PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 6:38 pm 
Vemeno
Vemeno

Death.claw píše:

Řekni mi prosím kdo jsou ti "elitní hráči" co k nám nechtějí ? :mrgreen: Ani sem nevěděl že už se tu stihl vytvořit rozdíl mezi elitníma hráčema a těma druhejma ::cool
A až budeš mít gang, gangovní akci a zem plnou lootu od parchntů co sis těžce zabil a nějakej modrák ti to bude chtít lootnout tak uvidime kdo bude PK a agresivní ::cool Zažíj si všechny stránky hry a pak diskutuj.
A navíc když si to vezmem trošku z toho RP hlediska tak sem taky nevěděl že život v pustine po atomový válce kde řáděj všemožný bestie, raideři atd bude jednoduchej ::cool Takže asi tak...a nakonec přidám tohodle smailíka protože je krááásnej ::kawaii

PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 6:52 pm 
Vemeno
Vemeno

Muhuhehe píše:
Death.claw píše:

Řekni mi prosím kdo jsou ti "elitní hráči" co k nám nechtějí ? :mrgreen: Ani sem nevěděl že už se tu stihl vytvořit rozdíl mezi elitníma hráčema a těma druhejma ::cool
A až budeš mít gang, gangovní akci a zem plnou lootu od parchntů co sis těžce zabil a nějakej modrák ti to bude chtít lootnout tak uvidime kdo bude PK a agresivní ::cool Zažíj si všechny stránky hry a pak diskutuj.
A navíc když si to vezmem trošku z toho RP hlediska tak sem taky nevěděl že život v pustine po atomový válce kde řáděj všemožný bestie, raideři atd bude jednoduchej ::cool Takže asi tak...a nakonec přidám tohodle smailíka protože je krááásnej ::kawaii

suhlas....a ktomu len tolko ze vsb chce pomahat serveru aj hracom neni absolutne ziadny problem sa k nam pridat a ne nebudeme nikoho nutit aby mal bojovu postavu...a prepac ze strielame cechov....ale ked cech napr. big_godik zabija Cajunsov...( nasi francuzsky spojenci) a krici pritom ze je VSB pricom neni tak to je tak trochu dovod zabijat...alebo ked bluesuit unnarmed ti da supu za 219 ....alebo pred tebou vytiahne minigun...a bang

Předmět příspěvku: Re: Crafterúv průvodce pustinou - otázky a odpovědi
PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 7:11 pm 
Vemeno
Vemeno

Valerius píše:
Zdarec všichni!
Tak jsem si to rozehrál - hned v první minutě mě někdo sejmul a všechno sebral, říkám si nu což, ale během 10 min. hraní mě sejmuli 6x!!! Dá se v týdle hře vůbec začít jako nováček???? Dokonce mi nakládaji i v NCR - bezezbraně mi nabuší naprosto beztrestně....

Valerius - koukám, že máš 4 příspěvky na fóru a všechny úplně stejné... Mohu pro příště poprosit, abys napsal pouze do jednoho, vybraného, tématu a ne do všech??

Dik...

Kocour...

EDbySAY: A já bych tě poprosil (a nejen tebe ale všechny moderátory této sekce) takovyto příspěvky MAZAT! Nemá cenu všechny dokola upozorňovat ::idea

PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 7:22 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

takova fesna diskuze, no to by bylo abych se nepridal :-)

nevim co proti VSB mate, vedle REPOmen, The Orphans, Regulatoru a Charlesmanges je to proste jen dalsi vetsi gang, o to lepe ze z ceskych rad, sice jsem to taky parkrat koupil, i kdyz to bylo pred wipem a byl jsem clenem UoAT, ale co uz... ted nekdy to koupil bracha od Kopca, ale equip sme dostali zpatky, takze diky :-)
nwm proc pisete ze jsou namachrovani, Maddog nam treba dost pomohl a porad pomaha... zeleny mozky to sice jsou, ale pustina je nebezpecna a ja taky necekam az to koupim jako 1.,
a jeste neco naposled: kde ste proboha vzali ze by mela byt nejaka spravedlnost? to se jako objevite a vidite napsane "Svet je spravedlivy"? probudte se, v pustine se nikdo s nikym nemazli, a pokud nekoho potkate a on hned nepise ale jen si vybira nejlepsi pozici aby vas sejmul tak bud nohy na ramena nebo zbran do ruky... jinak nwm proc delat rozdily mezi narodama, nasli se i cesi od kterych sem to koupil, nemam jim to za zle ponevadz my strelili jako 1., ale psat "co to tady lezi za sracky" a podobne veci... to snad neni na miste

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 755 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 51  Další