Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř čer 18, 2025 9:59 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 755 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 51  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FOnline: 2238 - Obecná diskuze o hře MK II
PříspěvekNapsal: čtv říj 15, 2009 7:31 pm 
Vemeno
Vemeno

to tak nikdy nebolo neni ani nebude a preto lebo je to somarina...to iste ako keby mal mat ten co hra hodinu denne take iste sance ako ten co hra 5...to je taka ista blbost proste ten kto sa viac snazi ma sa lepsie chapes....nevidim problem pridat sa bud k VSB alebo k druhemu (podla mna niemoc kolektivnemu) ceksemu/slovenskemu gangu...jedine co VSB pozaduje je byt na to mumble(v podstate ventrilo)

PříspěvekNapsal: čtv říj 15, 2009 7:42 pm 
Ozářený
Ozářený

Tady nejde o to, že bych nechtěl hrát v gangu. Já jsem TESTOVAL hru za samotaře. :-D Chtěl jsem vyzkoušet, zda bude možný za něj ve FOnline hrát, protože v postapo světě ne každý bude určitě tak kolektivní, aby se snažil začlenit do nějaký skupiny. Přečti si postapo povídky. 90% hrdinů jsou samotářští drsoňi s koulemi z oceli. A moc nesouhlasím, že by to bylo nefér. Traity fungují na principu výhoda za nevýhodu, tady by to bylo podobné. Třeba jeden tag navíc aza nemožnost vstoupit do gangu. Nebo 10% navýšení všech schopností za to samé. Něco takovýho má fungovat v Ressu, jen na bázi perku a nebude se jednat o gang, nýbrž o spolubojovníky.

PříspěvekNapsal: čtv říj 15, 2009 7:48 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Mne jedine co vadi je kradeni ktere je trosku moc overboost na muj vkus.Dle meho by se mnel zavest flag pk kilera jako je to v uo takovy pk killer by mnel zamezen pristup do mest se strazi tak ho proste sundaj a kazdy ho take muze beztrestne zabit.

Ale hlavni nevyhodu vidim v krade kde vas muze kdokoliv pripravit o veci (asi spatne fungovali guardi protoze jeden mne okradl a guard se jen koukal) prakticky bez trestu a postizeni navic kdyz nemate na to ho zabit muzete jen koukat.

Jako dalsi bych videl zavedeni svetove aukce kde by hraci prodavali sve vyrobky (vendor v kazdem velkem meste by mohl umoznit aukci)

Rozumny respawn vyrobku u vendoru.

Podle meho upraveni techto veci by zvysilo hratelnost.

PříspěvekNapsal: čtv říj 15, 2009 11:12 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Já myslím že za samotáře v pohodě hrát jde, jen musíš mít ty koule z oceli. Jde to pomaleji než v gangu, častěji o něco přijdeš, ale máš z toho větší radost. Já to hraju od začátku 8-10 hodin denně, takže už vím co kde najít a kde to prodat. A se hrou a PKčkama nemám problám. Jediné co bych od hry moc moc chtěl, je aby si mohl koupit jeskyni s workbenchem jednotlivec bez gangu a party jiného hráče.

PříspěvekNapsal: pát říj 16, 2009 9:00 am 
Ozářený
Ozářený

Však se shodujeme. Hrát za samotáře jde, ale je to výrazně těžší, dostat se na nějak vysoký level si vyžádá více času a zkus si třeba sám nebo ve dvojko skočit do BH. I když máš 200HP, avenger (dvě dávky za kolo), teslu .. stejně si neškrtneš. FOnline je i na postapo svět moc nepřátelský co se PK týče. Hrát nějak efektivně za samotáře nejde, pořád doufám, že to vývojáří v budoucnu nějak vyváží, byť samotný hrát nehodlám.

PříspěvekNapsal: pát říj 16, 2009 1:20 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Kde mohu ve hře koupit, nebo získat skrýš (jeskyně s pracovním stolem skříněmi, podobné základně)???

Předmět příspěvku: Re: Crafterúv průvodce pustinou - otázky a odpovědi
PříspěvekNapsal: pát říj 16, 2009 3:14 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

RastiC píše:
podla mna myslis Silver Geckos
... Golden Geckos su ovela vzacnejsi a este nepoznam nikoho kto vie zaruceny spot ...

Co to jsou Geckos? ::?

PříspěvekNapsal: pát říj 16, 2009 4:57 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

hawkey píše:
Však se shodujeme. Hrát za samotáře jde, ale je to výrazně těžší, dostat se na nějak vysoký level si vyžádá více času a zkus si třeba sám nebo ve dvojko skočit do BH. I když máš 200HP, avenger (dvě dávky za kolo), teslu .. stejně si neškrtneš. FOnline je i na postapo svět moc nepřátelský co se PK týče. Hrát nějak efektivně za samotáře nejde, pořád doufám, že to vývojáří v budoucnu nějak vyváží, byť samotný hrát nehodlám.

Samozřejmě že je to těžší, dostat se na 21. lvl si vyžádá klidně i 10-15 večerů, když začínáš s 1. postavou bez výbavy, třeba po WIPE a jsi sám ale proč spěchat? To počáteční expení je na celé hře přeci to nejlepší. Aspoň mě to na 21. lvl zas až tak nebaví, když už nedostáváš expy. Máš ve skříni kevlar a plasma rifli a před sebou minimální vyhlídky na nějakou hustou akci, nebo item, který ještě nemáš. Tak potom můžeš sbírat maximálně Rentgen Rumy, já jich mám v současné sbírce asi 237.
Po dosažení 21. lvl si automaticky udělám jinou postavu a hraju za jiné povolání. S tou původní jí pomůžu v expení, takže za další 3 dny máš další hotovou postavu. Nakonec máš vlastní gang od bojovníků, přes obchodníky až po craftery a otrokáře.

Netuším, proč bys nemohl jít sám do BH s 200HP? Já mám tedy 250HP ale vlezu tam klidně i s crafterkou s 50HP.
Samozřejmě mezi 19.00-22.00 tam leze jen blb. Ale i když se ti to stane, tak máš 15sec. na to abys vypadnul. Myslím, že jde hrát za samotáře celkem slušně, ale je to o delším časovém horizontu, který zatím v betě která má po každém měsíci Wipe není. V ostrá verzi to však bude v pohodě i když online je samozřejmě o kolektivu. Kdo chce hrát sám, může se v pohodě vyřádit v F2.

2Johnys: V Redingu u Malamuta
v Junktownu v budově u vchodu
a tuším v Klamatu

PříspěvekNapsal: pát říj 16, 2009 7:17 pm 
Vemeno
Vemeno

hawkey píše:
Kdo chce hrát sám, může se v pohodě vyřádit v F2.

2Johnys: V Redingu u Malamuta
v Junktownu v budově u vchodu
a tuším v Klamatu

nj ale v F2 nemůžeš střílet jíné lidi co právě taky sedí za pc ::lol a máš alespoň dobrý pocit, že někoho nasereš ::lol zrovna se chystám tenhle styl si zahrát ::fuck

PříspěvekNapsal: pát říj 16, 2009 7:24 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

hele možna to tu už je a tak se omlouvam ale stejně se zeptam,
Jak sem si všiml tak ted jede teprve Beta test to možna taky pravě je duvod proč njede stahnout updater. a tak bych se chtěl zeptat kdi by měla takovahle Beta skončit a přejit se na konečnou?

PříspěvekNapsal: pát říj 16, 2009 7:52 pm 
Austin Powers
Austin Powers

Joshiro píše:
to možna taky pravě je duvod proč njede stahnout updater
jde stáhnout http://fonline.ru/files/Updater.zip

PříspěvekNapsal: pát říj 16, 2009 7:57 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

hazi mi to že chyba při načitani stranky a změni to adresu na: http://www.fonline.ru.nyud.net/files/Updater.zip
a važně netušim proč:(

PříspěvekNapsal: pát říj 16, 2009 7:59 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Joshiro píše:
hazi mi to že chyba při načitani stranky a změni to adresu na: http://www.fonline.ru.nyud.net/files/Updater.zip
a važně netušim proč:(

Tato adresa mi ide.

Tu som ti spravil reupload : http://uloz.to/2823889/updater.zip

PříspěvekNapsal: pát říj 16, 2009 8:06 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

DIky moc.) kazdou chvili budu kontrolovat jestli se mi neuvolnil slot.) Snad se kvam budu moci co nejdřive přidat, Snad mě to zabavi jako normalni Fallout 2.)

PříspěvekNapsal: pát říj 16, 2009 9:26 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

tak sem vše udělal jak měl ale do hry se nedostal:( viz screen niže při pokusu o napojeni
Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 755 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 51  Další