hawkey píše:
Však se shodujeme. Hrát za samotáře jde, ale je to výrazně těžší, dostat se na nějak vysoký level si vyžádá více času a zkus si třeba sám nebo ve dvojko skočit do BH. I když máš 200HP, avenger (dvě dávky za kolo), teslu .. stejně si neškrtneš. FOnline je i na postapo svět moc nepřátelský co se PK týče. Hrát nějak efektivně za samotáře nejde, pořád doufám, že to vývojáří v budoucnu nějak vyváží, byť samotný hrát nehodlám.
Samozřejmě že je to těžší, dostat se na 21. lvl si vyžádá klidně i 10-15 večerů, když začínáš s 1. postavou bez výbavy, třeba po WIPE a jsi sám ale proč spěchat? To počáteční expení je na celé hře přeci to nejlepší. Aspoň mě to na 21. lvl zas až tak nebaví, když už nedostáváš expy. Máš ve skříni kevlar a plasma rifli a před sebou minimální vyhlídky na nějakou hustou akci, nebo item, který ještě nemáš. Tak potom můžeš sbírat maximálně Rentgen Rumy, já jich mám v současné sbírce asi 237.
Po dosažení 21. lvl si automaticky udělám jinou postavu a hraju za jiné povolání. S tou původní jí pomůžu v expení, takže za další 3 dny máš další hotovou postavu. Nakonec máš vlastní gang od bojovníků, přes obchodníky až po craftery a otrokáře.
Netuším, proč bys nemohl jít sám do BH s 200HP? Já mám tedy 250HP ale vlezu tam klidně i s crafterkou s 50HP.
Samozřejmě mezi 19.00-22.00 tam leze jen blb. Ale i když se ti to stane, tak máš 15sec. na to abys vypadnul. Myslím, že jde hrát za samotáře celkem slušně, ale je to o delším časovém horizontu, který zatím v betě která má po každém měsíci Wipe není. V ostrá verzi to však bude v pohodě i když online je samozřejmě o kolektivu. Kdo chce hrát sám, může se v pohodě vyřádit v F2.
2Johnys: V Redingu u Malamuta
v Junktownu v budově u vchodu
a tuším v Klamatu