Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je sob čer 14, 2025 6:17 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 138 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Crafterúv průvodce pustinou - otázky a odpovědi
PříspěvekNapsal: ned srp 30, 2009 9:56 pm 
Vemeno
Vemeno

Hanakin : Je to jinak. Muzes mit sice tri profese ale celkove ty profese musej mit jen 3 skill levely. Takze např když budeš chtít mít dve profese jako jsou treba armorer a gunsmiter tak jednoho budes muset mit na 2 lvl a druhyho na 1 lvl. Dohromady 3 lvl. Bud budes mit vic horsich nebo jednoho dobryho. A snad mam pravdu no ::lol

Dyžtak sry ::lol

PříspěvekNapsal: pon srp 31, 2009 9:08 am 
Vemeno
Vemeno

Jo s tím flintem se mi to taky stalo, pár sem jich sebral a měl jsem tam 2 hromádky, z toho jedna nešla využít na crafting. A taky je u všeho co se zbírá v pustině určitá šance, že to seberete a je to určeno možná podle vašeho skillu, takže občas musím až 10 používat kladivo na skály než se to podaří :-? takže zbíráni surovin mi trvá asi 3x déle než normálně.

PříspěvekNapsal: pon srp 31, 2009 12:42 pm 
Lovec odměn
Lovec odměn

Takze to dodrbali :D

Skoda ze to nieje ako v UO, dali ste tazit zelezo, a raz za dve tri mionuty vam na 45(apx.) sekund vyhodilo tabulku kde ste mali kliknut na ejdnu z troch moznosti, a ked ste neklikli mali ste ban na myslim hodinu. Opatrenie proti botom... No lenze tam sa zasa nemohlo PKrcit v oblastiach na tazenie ze... Zozaciatku sice hej, a chodili naozaj straze s banikmi, ale ptm na endore proste rpisli na to ze je to na**** :-)

PříspěvekNapsal: pon srp 31, 2009 3:50 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Mohol by mi niekto poradiť? Mam combat knife v inventári nie v rukách a chcel by som vybrať z rastliny fiber. ako na to? Skúšal som pomocou pravého kliku a následne použiť batoh a v nom nôž a vypísalo že to nič nerobí. Tak ako na to? Ďakujem za poradenie.

PříspěvekNapsal: pon srp 31, 2009 5:18 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Gabou píše:
Mohol by mi niekto poradiť? Mam combat knife v inventári nie v rukách a chcel by som vybrať z rastliny fiber. ako na to? Skúšal som pomocou pravého kliku a následne použiť batoh a v nom nôž a vypísalo že to nič nerobí. Tak ako na to? Ďakujem za poradenie.

A koukal jses na Pruvodce? je to tam presne vse popsane.
Jestli ano a vse je dobre, zkus si v pip boyovi zkontrolovat jestli nemas timer

Ráno raníčko oplec vstal,
na zadku se podrbal.
Sklenku vody rychle vypil,
hladinu tekutin lehce zvysil.
Hlava tresti, nohy boli,
"To m nekdo pretahl holi?"
Na vedemost proto davam:
"Od zitra uz nechlastam!"

PříspěvekNapsal: pon srp 31, 2009 6:57 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Myslim že to s combat knife nejde. Ani s tim malym, ted nevim jak se jmenuje

PříspěvekNapsal: úte zář 01, 2009 10:28 am 
Vemeno
Vemeno

Je to kvůli té nové šanci co sem tady psal, nůž je v pohodě, ale ta šance je hrozná. Nejlepší je to na to použít, na 99% (spíš bych i řekl 100) vám to určitě napíše, že nic, odejděte o kus dál počkejte tak půl minuty a zkuste to znovu, je to snažší než se vztekat a 20x na to klikat... (i tak je to ale největší blbost, jako by chlap neuměl řezat do kytky ::scratch )

PříspěvekNapsal: úte zář 01, 2009 1:46 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Divil by si sa, ale poznám pár takých. ::twisted

PříspěvekNapsal: úte zář 01, 2009 6:40 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Enguzrad píše:
Je to kvůli té nové šanci co sem tady psal, nůž je v pohodě, ale ta šance je hrozná. Nejlepší je to na to použít, na 99% (spíš bych i řekl 100) vám to určitě napíše, že nic, odejděte o kus dál počkejte tak půl minuty a zkuste to znovu, je to snažší než se vztekat a 20x na to klikat... (i tak je to ale největší blbost, jako by chlap neuměl řezat do kytky ::scratch )

S combat knife to jde, před chvílí jsem to těžil, ale je tam skutečně celkově menší šance, že se to povede před wipem to bylo 100%, teď už ne. Jen nemá smysl čekat půl minuty, pokud je poblíž jiná rostlina, vem třeba ovoce a pak se vrať k fiber.

Já mam momentálně prekérku v tom, že nemůžu zaboha sehnat kladivo a sekeru s CH1 se mnou skoro nikdo neobchoduje. Pokud byste mi někdo mohl dnes schovat kladivo a sekeru v Reddingu za boudu s workbenchem vedle hřbitova, byl bych vám zavázán.
Stačí mi samozřejmě i 2 dřeva a 2 iron ore.

PříspěvekNapsal: úte zář 01, 2009 6:57 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

Maddog píše:
Enguzrad píše:

S combat knife to jde, před chvílí jsem to těžil, ale je tam skutečně celkově menší šance, že se to povede před wipem to bylo 100%, teď už ne. Jen nemá smysl čekat půl minuty, pokud je poblíž jiná rostlina, vem třeba ovoce a pak se vrať k fiber.

Já mam momentálně prekérku v tom, že nemůžu zaboha sehnat kladivo a sekeru s CH1 se mnou skoro nikdo neobchoduje. Pokud byste mi někdo mohl dnes schovat kladivo a sekeru v Reddingu za boudu s workbenchem vedle hřbitova, byl bych vám zavázán.
Stačí mi samozřejmě i 2 dřeva a 2 iron ore.

keby nahodou sa ti nepodarilo dopracovat skus toto

Fakt hustej obrázek!

mna to 2 krat zachranilo od cakania na pomoc od ostantych ... ovsem je to pomale ale da sa cez to dopracovat k 2 firewood a 2 iron ore ::kawaii

Obrázek

PříspěvekNapsal: úte zář 01, 2009 8:48 pm 
Vemeno
Vemeno

To jsem si ani nevšiml, že tam dali novou věc. já mám CH 3 takže jsem celkem v pohodě a mě na těžení funguje jenom zkusit težit, dát si kolečko kolem mapy a pak mi jde vytěžit vše na poprvé :-D .

PříspěvekNapsal: sob zář 05, 2009 11:00 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Zdravím :) . Jsem tu novej tak doufám, že nebudu mluvit nějak mimo :) .

Tip:
Nejlepší (dobrý) místo na craftění (a sbírání surovin) je podle mě u Vault City - jedno, dvě políčka na západ (u tý hory/prolákliny nebo co to je) je to parádní na iron ore/minerals a jedno políčko na jih nebo východ je to super na wood/fiber/fruit. Fliny jsou všude :D . A ve Cault City je hned blízko workbench. Při craftění si tam můžete krátit čas kydáním exkrementů :D .

A taky mi vše funguje na první pokus, žádný pokusování na víckrát jsem nezaznamenal :) .

Chci se zeptat - kde sháníte zátky? Od jakých obchodníků? Myslím jako když máte nacraftěné zboží (nebo nalootěné, to je fuk) a chcete ho prodat. Protože co většinou najdu já, tak buď zátky nemaj vůbec a nebo málo...

Tip:
Nedoporučuju chodit přetíženej, už se mi stalo že jedno políčko od VC mě zabili Highwaymani s plnou výbavou.

A - chodíte těžit sami nebo máte ochranku?

EDIT: Tak teď jsem zjistil, že už to těží i po víc než jednom! Mazec. Celkem to teď fičí :) .

PříspěvekNapsal: ned zář 06, 2009 7:17 pm 
Zombie Hunter

Mám takový problém. Po mnoha peripetiích jsem se dostal do New Rena, abych si zaplatil školení na Gunsmith lvl 2. Skilly i atributy podle manuálu mám v pořádku, ale maník se se mnou nebavil. Nevíte čím to je?

I walk alone, every step i take...

Fallout Online 2238: Status: Out Of Time

PříspěvekNapsal: ned zář 06, 2009 7:24 pm 
Vemeno
Vemeno

Citace:
Mám takový problém. Po mnoha peripetiích jsem se dostal do New Rena, abych si zaplatil školení na Gunsmith lvl 2. Skilly i atributy podle manuálu mám v pořádku, ale maník se se mnou nebavil. Nevíte čím to je?

Mám možná blbý dotaz, ale máš na to CHA? Protože teď se většina obchodníků a NPC odmítá bavit s lidmi s nízkým CHA ::lol

PříspěvekNapsal: ned zář 06, 2009 7:40 pm 
Zombie Hunter

Melichor píše:
Citace:

Mám možná blbý dotaz, ale máš na to CHA? Protože teď se většina obchodníků a NPC odmítá bavit s lidmi s nízkým CHA ::lol

CH - 4

Vím, a málokdy jsem si u postavy vynuloval charismu. Většinou se držím na minimu 3. Tak teď, jak se říká, babo raď.

I walk alone, every step i take...

Fallout Online 2238: Status: Out Of Time

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 138 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Další