Mala otazka.... ako sa vlastne da stan vykradnut?
situacia: NCR, pri workbench si vyrobim metal parts....nahodim si exit zonu a dam tam od workbenchu behat...bezim cely cas....
odbehnem od pocitaca , vratim sa o cca minutu a zrazu encounter pri mojom stane... hned vedla mna dvaja manici ma hned sundaju a veselo si idu rabovat stan plus veci co mam.... ok je to realne , snad to tak aj ma byt ale otazka znie:
ako sa ku tomu vlastne dostali? nikde som sa oficialne nedocital o nijakom skille v Fonline kt. by to umoznoval...
outdoorsmen vysoky? tracking? motion skenner?
jednoducho cakali v hlavnej mape s vysokym outdoorsmanom a nejakymi pekmi ( ked ano ake to boli? :) )
alebo si ma oznacili pri exite von s NCR a dali follow....
( tu by ma zaujimalo ako ma vedia za behu oznacit za leadera skupiny...)
jednoducho pokial ma s tym niekto skusenost , rad by som vedel ako sa proti tomu branit.... lebo pokial je to follow pri exite z mesta ok, bude sa odbiehat z malo frekventovanej casti ... pokial je to nejaky skill + perk tak dakujem pekne tam sa nejako branit neda... :)
dalsia vec , viete aka je minimalna poziadavka aby s Vami hovoril NPC ohladne questu? INT3 + CHAR3 mi nepomohli...musi byt charisma 4? ( ide napriklad o Q v NEW Rene Jezus Mordino mi nahadzoval len text nad postavou, ziadne okno ako dialog )
dakujem za kazde info...
EDbySAY: Nezakládej přístě novy vlákno. Díky!