Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pát zář 05, 2025 5:07 am

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 755 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 51  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FOnline: 2238 - Obecná diskuze o hře MK II
PříspěvekNapsal: pon lis 30, 2009 8:37 am 
Vemeno
Vemeno

no, takhle se mi před WIPem u modocu jeden frajírek dal za leadra a došel se mnou do stanu ... já jsme na to koukal jak vyjevenej ,že najednou se u stanu objevím s cizím hráčem,chvilku zvažuju , co s tím ,a řvu na ostatní ode mě z bývalého gangu,ať jdou do něj,když na mě frajer vysolil dávku :D
akorát ,že nečekal,že jsem tak odolnej a žemám tolik střel dávkou,tak jsem mu to vrátil okamžitě, a to během cca 10 sekund u mě bylo dalších 5 lidí :D

a frajírek se pak vymlouval,že jsme na něj zaútočil ... tak jsem po něm střílel hned ,ajk jsem ho viděl :D

PříspěvekNapsal: pon lis 30, 2009 6:47 pm 
Vemeno
Vemeno

ahoj kamarádi
mám pro vás důležitou informaci
rusáci začali expit no samozdřejmě našli si (možná) bug
možná to víte možná ne ale radši to napíšu
takže rusaci killujou roboty v sierra army depot
v 2 poschodi sem videl staré dobre bbs (ProTerran a jini) ale bylo tam taky hodne rusaku
mozna byste je meli vyhnat nez se naexpi vsichni to pak bude nevzhoda pro vas
nastesti tam mame informatora ktery nam to rekl vcas a ja to vyzkousel na vlastni kuzi
jestli mate dotazi ptejte se

PříspěvekNapsal: pon lis 30, 2009 7:41 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

no me by celkem zajimalo kde se naexpit, teda krom tech robotu... kdyz za potvory dostavas porad mene a mene expu... caravany ani nic moc jineho sem nenasel a na kentaury zatim nemam...

PříspěvekNapsal: pon lis 30, 2009 8:08 pm 
Vemeno
Vemeno

jenže skus tam jit
proterran mel 155 hp a myslim si ze tam nakou tu noc stravil
rusaci to asi nedaj jen tak takovej peknej bug

PříspěvekNapsal: úte pro 01, 2009 11:48 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Ahojte mam otazku, urcite tu o tom niekde je pisane ale bohuzial som to nenasie. chcel by som sa spytat kde simozem spravit profesiu Gunsmither 3 . Diky za radu ;-)

PříspěvekNapsal: úte pro 01, 2009 2:20 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Small guns 3 ?
Nejdriv musis splnit quest pro malyho jesuse mordina - donest kufrik metzgerovi do denu... Ten ti pak da dalsi quest, pokecat s typkem(s barmanem ne) v baru v Dire(The Hole)... Z toho dostanes pozici Raiders, zajdes do Raiders, pokecas tam s nejaky hlavounem, ten ti da dalsi lokaci Raiders... A v ty v jeskyni u workbenche je typek, Miller nebo tak nejak tusim, tak ten te to za 4500 spuntu nauci... Potrebujes na to Small Guns 150, Science 90, Repair 120, Agilitu 7 a Silu 6 tusim... A tech 4500 spuntu... A pekne ti klesne reputace ve mestech co Raidery zrovna moc nemusi, takze na tebe budou rovnou palit :wink:

Předmět příspěvku: Re: Vykradnutie stanu
PříspěvekNapsal: úte pro 01, 2009 4:10 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Josefista píše:
Podle mě to teď funguje, našel jsem už spoustu cizích stanů. Jeden jsem si taky postavil, ale rozhodně tam chodit nebudu, když o něm každej ví :P

Použils na to outdoor?... nepovedlo se ti objevit i nějakej base?...
::help
Možnost odhalit stany aspoň donutí hráče používat locky a přidávat se ke gangúm, nebo si kupovat stráž... ::scratch
Navíc pokud budou odhalitelné i základny, dá to možnost gangům napadat se navzájem a obsazovat si určitá území... ::twisted

PříspěvekNapsal: úte pro 01, 2009 4:22 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Swinger píše:
Ahojte mam otazku, urcite tu o tom niekde je pisane ale bohuzial som to nenasie. chcel by som sa spytat kde simozem spravit profesiu Gunsmither 3 . Diky za radu ;-)

Jde to i za dobráky...když si občanem NCR (jak se stát já netuším) vycvičí tě frajer co dává v NCR aromorera 2 Rondo myslím....

Armorer
Baltas, Modoc [All]
Rondo, NCR [All]
Simon, Boneyard, Blades [All]
Cpl Armstrong, Navarro [Enclave]
Bronco, SF Bunker [BoS]

Gunsmith (Small Guns)
Skeeter, Gecko [All]
Eldridge, New Reno [All]
Boyce, Junktown [All]
Miller, Raiders [Raiders]
Rondo, NCR [NCR]

Gunsmith (Big Guns)
Jester, Broken Hills [All]
Eldridge, New Reno [All]
Jacob, Hub [All]
Quincy, Navarro [Enclave]
Gond, NCR [NCR]

Energy Expert
Hank, Gecko [All]
Brian, Broken Hills [All]
Elmer, LA Gunnrunners [All]
Scribe Ron, SF Bunker [BoS]
Cpl Jefferson, Navarro [Enclave]

Demolition Expert
Zaius, Broken Hills [All]
Dan McGrew, Redding [All]
Marge LeBarge, Redding [All]

Doctor
Dr. Henry, NCR [All]
Dr. Jubilee, NCR [All]
Dr. Fung, SF [All]
Dr. Andrew, VC [All]
Dr. Johnson, Redding [All]
Dr. Larrikin, Junktown [All]
Dr. Troy, VC [VC]

...nepotrvrzeno...

PříspěvekNapsal: stř pro 02, 2009 9:52 am 
Vemeno
Vemeno

chamajz se vrací :D
v pátek jdu na operaci,tak od soboty bych měl mít dost času,abych celej den a i noc hrál fallouta, tak prosím o pár věcí

postavy
do WIPu jsme neměl problém si udělat postavy,ale te´d opravdu nevím , co vše se změnilo,tak bych chtěl někoho poprosit o to,aby mi navrhnul postavu

1) lehké zbraně ( výrobce lehkých zbraní ) se zaměřováním ( žádný fast shoot ;) ),science a repair ;)

2) laserové zbraně ( výrobce ;) ) se zaměřováním ;)

přecejenom jsou tu hráči , kteří laborováním strávili víc času než já,tak bych vás o to chtěl poprosit ;) stejně na 95 % zase společně budem mlátit PKčka přes držku společně ;)

díky ;)

PříspěvekNapsal: stř pro 02, 2009 12:47 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

este by som sa chcel opytat ake su vyhody a nevyhody stat sa clenom Navarra (Enclavy), popripade kde inde si viem spravit energy expert 3 a tiez ake su vyhody nevyhody :)
a este jedna otazka ako je mozno si zlepsit karmu v mestach, v NCR mam -1000 ani netusim za co (raz ma zabili straze pri workbenchu za to ze som si zabudol prehodit kladivo)
dik

PříspěvekNapsal: stř pro 02, 2009 6:30 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Riaditel Sveta píše:
este by som sa chcel opytat ake su vyhody a nevyhody stat sa clenom Navarra (Enclavy), popripade kde inde si viem spravit energy expert 3 a tiez ake su vyhody nevyhody :)
a este jedna otazka ako je mozno si zlepsit karmu v mestach, v NCR mam -1000 ani netusim za co (raz ma zabili straze pri workbenchu za to ze som si zabudol prehodit kladivo)
dik

Scribe Ron, SF Bunker [BoS] - stačí se podívat do mého přízpěvku výše

Víhody a nevíhody plynou z členství ve frakci...když si členem Enklávy nebo riderů, střílí tě v lidských městech a obráceně když si hodnej, střílí tě enklávci a rideři...

Dostat se do frakce něco stojí (vždicky přez kvest), ale můžeš se zase odhlásit (nejsem si jistý, jestli se ti obnoví oblíbenost ve městech)...

NEMŮŽEŠ BÝT ČLENEM GANGU A FRAKCE NAJEDNOU!! Tudíš, když si v gangu a chceš energy experta 3, musí tě vymazat z databáze, musíš se přihlásit do enklávi (donést teapkovi 60 baterek), vicvičit profesi, odhlásot se z enklávy (v tom momentě tě zabijí), vrátit se na základnu ganfu a znova se zapsat do databáze....

PříspěvekNapsal: stř pro 02, 2009 6:54 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Chamajz píše:
v pátek jdu na operaci,tak od soboty bych měl mít dost času,abych celej den a i noc hrál fallouta, tak prosím o pár věcí

postavy
do WIPu jsme neměl problém si udělat postavy,ale te´d opravdu nevím , co vše se změnilo,tak bych chtěl někoho poprosit o to,aby mi navrhnul postavu

1) lehké zbraně ( výrobce lehkých zbraní ) se zaměřováním ( žádný fast shoot ;) ),science a repair ;)

přecejenom jsou tu hráči , kteří laborováním strávili víc času než já,tak bych vás o to chtěl poprosit ;) stejně na 95 % zase společně budem mlátit PKčka přes držku společně ;)

díky ;)

Co se změnilo je:
Zvíšení ceny špuntu (chceš li hotovot, musíš být obchodník jak prase)
Příšery "běhají" (znevíhodnění real timu, tudíš se hodí hrát v tahovém, tudíš pár akčních bodu neuškodí)
Expy z příšer se postupně snižují (hodí se tudíš mít vedlejší zdroje expů - first aid, doctor, repair, science) ale->
De to vyrovnat craftingem,pokud máš profese kde dostáváš celkem slušné obnosy (na zašítku tak 50-200, po první profesi tak 200- 500, po druhém stupni tak 500-2000, po třetím stupni tak 2000-5000 za výrobek) ale ->
Těžba je brutálně časově omezena (Na to aby sis uživil craftera potřebuješ pár altů kteří ti těží - zejména metal)

PříspěvekNapsal: stř pro 02, 2009 9:15 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Chamil píše:
Riaditel Sveta píše:
dik

Scribe Ron, SF Bunker [BoS] - stačí se podívat do mého přízpěvku výše

Víhody a nevíhody plynou z členství ve frakci...když si členem Enklávy nebo riderů, střílí tě v lidských městech a obráceně když si hodnej, střílí tě enklávci a rideři...

Dostat se do frakce něco stojí (vždicky přez kvest), ale můžeš se zase odhlásit (nejsem si jistý, jestli se ti obnoví oblíbenost ve městech)...

NEMŮŽEŠ BÝT ČLENEM GANGU A FRAKCE NAJEDNOU!! Tudíš, když si v gangu a chceš energy experta 3, musí tě vymazat z databáze, musíš se přihlásit do enklávi (donést teapkovi 60 baterek), vicvičit profesi, odhlásot se z enklávy (v tom momentě tě zabijí), vrátit se na základnu ganfu a znova se zapsat do databáze....

Takze keby som sa stal clenom BoS a potom stadial odisiel (aby som sa stal clenom gangu), tak teoreticky by to nemalo mat ziadnu nevyhodu, kedze BoS su ti dobri...
alebo ked od nich odidem tak ma tiez zlikviduju klesne mi karma a budu ma killovat na kazdom kroku ?
imho byt proti enclave je lepsie ako proti celemu mestu :)

PříspěvekNapsal: stř pro 02, 2009 11:16 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Riaditel Sveta píše:

Takze keby som sa stal clenom BoS a potom stadial odisiel (aby som sa stal clenom gangu), tak teoreticky by to nemalo mat ziadnu nevyhodu, kedze BoS su ti dobri...
alebo ked od nich odidem tak ma tiez zlikviduju klesne mi karma a budu ma killovat na kazdom kroku ?
imho byt proti enclave je lepsie ako proti celemu mestu :)

Upřímě řečeno nevím... Karma nefunguje ještě tak dlouho, abych měl všechno ozkoušené...
Ale čistě logicky bych řekl, že když odejdeš od BoS, tak tě taky zlikvidujou, protože členství rušíš v jejich základně a tam pokud nejsi členem nemáš přístup, ale karma by ti klesat nemnela...

Tvůj názor je že je lepší být proti enklávě lepší než proti městu? Já myslím že když si s enklávou, město nepotřebuješ a města jako Modoc, Kalmath, nebo Gecko se vyvražďují mnohem jednotušeji než třeba enkláva... Prostě se dá hrát i za zloduchy.

Jak si spravit reputaci? Členstvím v gangu nebo frakci a plněním kvestů řekl bych...(pouze nepodložená teorie)

PříspěvekNapsal: čtv pro 03, 2009 7:42 am 
Vemeno
Vemeno

Chamil píše:
Chamajz píše:

postavy

díky ;)

Co se změnilo je:
Zvíšení ceny špuntu (chceš li hotovot, musíš být obchodník jak prase)
Příšery "běhají" (znevíhodnění real timu, tudíš se hodí hrát v tahovém, tudíš pár akčních bodu neuškodí)
Expy z příšer se postupně snižují (hodí se tudíš mít vedlejší zdroje expů - first aid, doctor, repair, science) ale->
De to vyrovnat craftingem,pokud máš profese kde dostáváš celkem slušné obnosy (na zašítku tak 50-200, po první profesi tak 200- 500, po druhém stupni tak 500-2000, po třetím stupni tak 2000-5000 za výrobek) ale ->
Těžba je brutálně časově omezena (Na to aby sis uživil craftera potřebuješ pár altů kteří ti těží - zejména metal)

díky moc,ale já slyšel,že se měnili i nějaký perky,a schopnosti,a nevím,jak bych si měl dobře udělat postavu ;)
hm,takže první postava bude crafter,jako předtím :D

mimoto , jak jaký jsou tam časový rozmezí ,mezi těžbou ???

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 755 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 51  Další