Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je sob čer 14, 2025 8:00 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 138 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Crafterúv průvodce pustinou - otázky a odpovědi
PříspěvekNapsal: ned pro 13, 2009 4:54 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

kde se da koupit takový depot? V bázi za 30k je jen palírna a workbench...Rasmene, já laserovky nepoužívám, ty sem dělal kvůli expům, když už tak plasma rifle (kterých už taky pár mám) a micro baterky už sem si udělal...ale rači používám vylepšenou plasma pistol, nebolí to tak když tě zabijou a 100 small cells si ucráftíš z ničeho za pět minut (za 3 + jetě pak 2 min čekáš než se ti obnový gathering)...

co se CH 1 a snížené inteligence týče...zkuste si sehnat drogy...jeden mentát a pokecá si sváma kdokoli...

PříspěvekNapsal: ned pro 13, 2009 5:09 pm 
Vemeno
Vemeno

Chamil píše:
Není tak úplně pravda že na rot gut potřebuješ gathering ::scratch ...potřbuješ ho mít na nule, ale když vezmeš výrobek, gathering ti nenaskočí, místo toho se "přehřeje" palírna...takže těžba rotgutu není omezena na hráče, ale na palírny (hodí se tudíž blízké palírny obíhat - např. v Ghost farm a Modocu) :-) ...co se změny dřeva na metal týče, de to přez vzduchovky, nebo cokoli jiného, ale tam je menší návratnost surovin...1 junk+ 1 wood= 1 junk+ 1 tube+1 metal parts...já to vyrábím s science 120 a selže mi možná jedna z davceti (chybí buť metal, nebo junk)...každopádně za dvanáct minut stihnete nasbírat 4-5 dávek dřeva - z toho máte řekněme 20-25 metall parts...když si vezmete, že z 1 dvanácti minutové várky ore máte 2,5 metal partu, je to asi desetkrát rychlejší (nemluvě o tom, že za montáž a demontáž máte expy - 12xp montáž, 20xp demontáž, při dvaceti kouscích už je to kolem 600xp ::lol )

poznámečka, neznáte praktické využití TUBE? máme jich kolem tisíce a k ničemu nejsou dobré, ani na prodej se moc nehodí...

Ohledně palíren, to že se "demižón" zvedne, neznamená že je palírna mimo provoz, nemusíte čekat až spadne dolů, ale rovnou dělat další várku...obnovuje se cca po 2-3 minutách...

Tak tohle je rada za milión, díky moc, od té doby co používám tvojí metodu už jsem napráskal asi 100 plamenometů a během pár hodin povýšil svojí postavu o 4 levely - fakt díky, máš za to u mě 20 ks electronic parts, stav se někdy v Bonyeardu, jinde se nepohybuju neboť pouze pustina je můj opravdový domov :mrgreen:
A mám stejný problém jak Resmen - rád bych dal Biggunera na 3 lvl ale u koho ?
Jsem klaďas a Enklávu jsem ochoten akceptovat pouze před hlavní mého Gatlingu a to ve chvíli kdy je krmím olovem, údajně by to mělo jít u Jacoba v Hubu ale i když mám všechny podmínky pro 3 lvl splněny nechce se se mnou o tom bavit a toho maníka u kterého by to mělo jít v NCR jsem nikde nenašel...
Jestli někdo ví jak na to a přitom se vyhnout Enklávě tak budu rád a odměna ho nemine - je libo Plamenomet nebo něco většího ?
Určitě se dohodneme :wink:

PříspěvekNapsal: ned pro 13, 2009 5:43 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Armyboy píše:

Tak tohle je rada za milión, díky moc, od té doby co používám tvojí metodu už jsem napráskal asi 100 plamenometů a během pár hodin povýšil svojí postavu o 4 levely - fakt díky, máš za to u mě 20 ks electronic parts, stav se někdy v Bonyeardu, jinde se nepohybuju neboť pouze pustina je můj opravdový domov :mrgreen:
A mám stejný problém jak Resmen - rád bych dal Biggunera na 3 lvl ale u koho ?
Jsem klaďas a Enklávu jsem ochoten akceptovat pouze před hlavní mého Gatlingu a to ve chvíli kdy je krmím olovem, údajně by to mělo jít u Jacoba v Hubu ale i když mám všechny podmínky pro 3 lvl splněny nechce se se mnou o tom bavit a toho maníka u kterého by to mělo jít v NCR jsem nikde nenašel...
Jestli někdo ví jak na to a přitom se vyhnout Enklávě tak budu rád a odměna ho nemine - je libo Plamenomet nebo něco většího ?
Určitě se dohodneme :wink:

Dík za nabídku, 20 el parts se vždicky hodí...co já vím tak bigguner 3 by měl jít u Gond v NCR, ale musíš být čelenem ncr...

Tak mě napadá, nechce někdo do průvodce pustinou napsat jak se stát členem jednotlivých frakcí? Já zatím skoušel jen enklávu a otrokáře...zaregistroval sem že ostatní se přihlašují i k Riderům a BoS...ale co takhle NCR, Lara´s Gang, komunistům nebo všemožným jiným frakcím...

PříspěvekNapsal: ned pro 13, 2009 6:05 pm 
Vemeno
Vemeno

Chamil píše:
Armyboy píše:

...

Dík za nabídku, 20 el parts se vždicky hodí...co já vím tak bigguner 3 by měl jít u Gond v NCR, ale musíš být čelenem ncr...

Tak mě napadá, nechce někdo do průvodce pustinou napsat jak se stát členem jednotlivých frakcí? Já zatím skoušel jen enklávu a otrokáře...zaregistroval sem že ostatní se přihlašují i k Riderům a BoS...ale co takhle NCR, Lara´s Gang, komunistům nebo všemožným jiným frakcím...

No dobrá, zkusím 2 kolo hledání, to by bylo abych toho dacana nenašel :wink:
To s tím členstvím bude asi větší oříšek, my co jsme ze staré školy a měly jsme povinně ještě ruštinu tak asi s naší very small Englišh narazíme ale zkusit se to musí, správný hráč odkojený původními Fallouty to nikdy nevzdá ::twisted

PříspěvekNapsal: pon pro 14, 2009 9:42 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Gond, NCR [NCR] ...by měl být super mutant...ale pokud nejsi čelenem NCR (nevim jestli občanem, nebo členem rangers), tak máš smůlu...je to stejné jako s Rondo, NCR [NCR]....když nejsi členem, naučí tě Armorera 2, ale když si, tak i Small Gunera 3...ale jak se stát členem NCR nevím...ve fallout 2 byl quest Osvobození rangerů od otrokářů, není to něco podobného?

PříspěvekNapsal: pon pro 14, 2009 9:02 pm 
Vemeno
Vemeno

hmm, ten big guner 3 prý nefunguje, co sem slyšel, ale nevím nevím...
největší překážka je, že mám postavu s charismou 1, takže přijetí do NCR mně bude stát asi mentat a i případnej addict...
každopádně by bylo dobrý, vědět, s kým o tom vstupu do NCR mluvit ať si člověk nestřelí mentat a než najde toho s kym ma pokecat tam mu vyprší :-D
nevíte někdo, jak do toho NCR vstoupit?

přemyšlim, jesli ma vubec cenu dělat bojovou postavu... v náhodným setkání se ubráním i s crafterem a když nefunguje Bonus ranged dmg a bonus rate of fire a kdovi co jeste vsechno nefachci, tak se na to vykaslu a pockam az bude vsechno plne funkcni asi...

PříspěvekNapsal: pát pro 18, 2009 12:22 am 
Vemeno
Vemeno

Tak přátelé, je to jasné - Bigguns level 3 je v tuto chvíli nefunkční, mám to přímo od admina jménem lisac který se znenadání objevil vedle mě když jsem makal u workbenche takže si asi dokážete představit to leknutí, když se z ničeho nic vedle vás objeví maník v rouchu a v ruce Gauss pistolku :wink:
Tohle je fakt pech, všechny profese jdou dotáhnout na maximum a já si vyberu jedinou která nejde, kurva drát, tomu se říká fakt smůla...
No nic, bůh ví kdy ten 3 lvl zprovozní takže asi si dám 1 armorera nebo mě láká doktor, uvidíme :wink:
Jinak byl jsem v tom NCR a ani ťuk, ten supermutant tam fakt nikde není a s prezidentkou ani s jejím pobočníkem není žádná řeč, takže stát se občanem NCR je teď asi taky off.
Jo a pokud je tu někdo s armorer 3 a byl by ochoten mě udělat kevlara tak ať se ozve, suroviny na to mám a jako bonus dám nějakou zbraň dle výběru, co třeba raketometek :mrgreen: ?

P.S.
Pro Chamila - tak těch 20 electronic parts už bohužel nemám páč jeden Floater byl krapet silnější a rychlejší než já takže mě lehce natrhnul prdel a poslal do modrýho pyžama a 10 hit bodů na start :-D
Ale třeba 500 zátek by taky nebylo k zahození, ne ?
Teď tu týden nebudu, jak se vrátím tak se ozvu :wink:

PříspěvekNapsal: sob pro 19, 2009 12:39 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Armyboy píše:
P.S.
Pro Chamila - tak těch 20 electronic parts už bohužel nemám páč jeden Floater byl krapet silnější a rychlejší než já takže mě lehce natrhnul prdel a poslal do modrýho pyžama a 10 hit bodů na start :-D

20 electronic neřeš....já operuju v oblasi Modocu, takže k tobě to mám krapet z ruky...navíc denně stavím plasmovky a laserovky a ten samý den o ně většinou stihnu taky přijít (bo ve fighech sem děsnej lempl), takže 20 elektronických součástek pro mě není žádná částka...a 500 zlatek? no rafinovanej uran stojí dohromady 520, ale ty já zkupuju hromadně na micro cells...díky za nabídku, ale není dost vysoká abych se kvůli ní opakovaně trmácel přez půl světa... ::roll

....navíc nemám čas...a ani chuť hrát, dokud vývojáři nesptaví perky, profese, questy, kráftění základny atd... ::zed

A vůbec, lidičky zvedejte se od kompů, dyť sou skoro Vánoce!! Já už mám tejden prakticky prázdniny trvající až do nového roka a nehodlám je prosedět u kompu (zvlášť ne u tak nedomáklé hry)....pravda je že mě vývojáři zase jednou pořádně naštvali děsnou kravinou...ale díky jim za to, aspoň je čas plnohodnotně prožít svátky... ::bez_chlupu

PříspěvekNapsal: pon pro 21, 2009 8:29 am 
Vemeno
Vemeno

Chamil píše:
Armyboy píše:
P.S.

20 electronic neřeš....já operuju v oblasi Modocu, takže k tobě to mám krapet z ruky...navíc denně stavím plasmovky a laserovky a ten samý den o ně většinou stihnu taky přijít (bo ve fighech sem děsnej lempl), takže 20 elektronických součástek pro mě není žádná částka...a 500 zlatek? no rafinovanej uran stojí dohromady 520, ale ty já zkupuju hromadně na micro cells...díky za nabídku, ale není dost vysoká abych se kvůli ní opakovaně trmácel přez půl světa... ::roll

....navíc nemám čas...a ani chuť hrát, dokud vývojáři nesptaví perky, profese, questy, kráftění základny atd... ::zed

A vůbec, lidičky zvedejte se od kompů, dyť sou skoro Vánoce!! Já už mám tejden prakticky prázdniny trvající až do nového roka a nehodlám je prosedět u kompu (zvlášť ne u tak nedomáklé hry)....pravda je že mě vývojáři zase jednou pořádně naštvali děsnou kravinou...ale díky jim za to, aspoň je čas plnohodnotně prožít svátky... ::bez_chlupu

co myslíš, měl by jsi to srdce mi udělat nějakou laserovou pušku a nějaký náboje do nich ???

kdybych ti donesl na ní věci ???

jelikož mám teď postavu laserového odstřelovače,co je na 1 lvl ,a nidko z gangu není aktivní , tudíž mě nemá kdo odvést do stanu a beye ybraně se nedokážu vyexpit ( dokážu,ale až za dlouho :D )

PříspěvekNapsal: pon pro 21, 2009 10:15 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Chamajz píše:

co myslíš, měl by jsi to srdce mi udělat nějakou laserovou pušku a nějaký náboje do nich ???

kdybych ti donesl na ní věci ???

jelikož mám teď postavu laserového odstřelovače,co je na 1 lvl ,a nidko z gangu není aktivní , tudíž mě nemá kdo odvést do stanu a beye ybraně se nedokážu vyexpit ( dokážu,ale až za dlouho :D )

Jestli mi doneseš suroviny tak no problem...aspoň budou expi...jen s nábojema je to ošemetné, lakace kde se jedině daj vyrábět je většínou zaPKčkovana, takže to chce průzkumníka a trochu času...

PříspěvekNapsal: ned pro 27, 2009 10:32 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

hoši jak můžu získat small guns lvl 3? v manuálu je něco o banditech ale ty nemám na mapě...

nějakej tejpek ve hře mi řekl, že se to dá i přes Jesuse mordina ale ten mi dá jen 1 quest... :/

PříspěvekNapsal: pon pro 28, 2009 12:49 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Rouzeee píše:
hoši jak můžu získat small guns lvl 3? v manuálu je něco o banditech ale ty nemám na mapě...

nějakej tejpek ve hře mi řekl, že se to dá i přes Jesuse mordina ale ten mi dá jen 1 quest... :/

Od Mordina doneseš Metzgerovi kufřík, poté se ho zeptáš na další práci. Pošle tě za člověkem do baru vedle (The Hole), ten ti načmárá pozici pomocné základny Raiderů blízko NCR s tím, že se máš hlásit u dalšího člověka. Ten ti zadá finální quest (zabít člověka co od nich odešel. Jeho lokace by se měla objevit někde blízko základny raiderů). Až s ním skončíš (ženu, dítě a psa zabíjet nemusíš) se ti v seznamu známých míst objeví hlavní základna raiderů, kde v podzemí sídlí Miller, který tě LVL 3 SG za nějaký peníz naučí.
Jakmile se staneš raiderem, budou na tebe ve všech guarded městech okamžitě střílet.

Nevím, jestli je možné, aby tě prostě jenom někdo zavedl do jejich hlavní základny a ty proběhl až k Millerovi, bez toho, abyses stal členem.

PříspěvekNapsal: pon pro 28, 2009 12:47 pm 
Vemeno
Vemeno

Hmm, tak sem asi po půl hodině snažení zapnul po Vánocích FOnline a co nevidím, přibyly další 2 waity... Čekání na výrobu 1 alloy 2 minuty? Paráda... Ještě sem nezkoušel vzduchovky, ale to už asi nebude platit, že to je nejrychlejší způsob získávání metal parts...

EDIT:tak sem vyrobil vzduchovku... se někdo pos*al ne? 8 minut čekání než budu moct udělat další... je sice hezký, že se gathering wait u minerálů a ironu snížil na polovinu, ale stejně...

PříspěvekNapsal: pon pro 28, 2009 2:14 pm 
Vemeno
Vemeno

Resmen píše:
Hmm, tak sem asi po půl hodině snažení zapnul po Vánocích FOnline a co nevidím, přibyly další 2 waity... Čekání na výrobu 1 alloy 2 minuty? Paráda... Ještě sem nezkoušel vzduchovky, ale to už asi nebude platit, že to je nejrychlejší způsob získávání metal parts...

EDIT:tak sem vyrobil vzduchovku... se někdo pos*al ne? 8 minut čekání než budu moct udělat další... je sice hezký, že se gathering wait u minerálů a ironu snížil na polovinu, ale stejně...

Jako dal by se pochopit smysl toho cekani, ale je to moc dlouhe. Kdyby ted celou cekaci dobu zkratili na pulku, tak by to bylo snesitelne... (mne uplne staci cekat 27minut na blbych 100 naboju do brokarny)
Teoreticky by nemusela byt cekaci doba u craftu vubec, zvlast kdyz se vezme v potaz, ze jsou zbrane znicitelne.

PříspěvekNapsal: pon pro 28, 2009 4:42 pm 
Vemeno
Vemeno

Nevíte nekdo, jestli už aspoň funguje profese big guner lvl 3?! Vyrábět M60 se finančně nevyplatí a na střílení minigunem nemám pořádnou bojovou postavu....

A taky:jak můžu udělat meat jerky? v destilační soustavě nebo kde?

Naposledy upravil Resmen dne pát led 01, 2010 10:26 pm, celkově upraveno 1

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 138 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další