Tak přátelé, je to jasné - Bigguns level 3 je v tuto chvíli nefunkční, mám to přímo od admina jménem lisac který se znenadání objevil vedle mě když jsem makal u workbenche takže si asi dokážete představit to leknutí, když se z ničeho nic vedle vás objeví maník v rouchu a v ruce Gauss pistolku
Tohle je fakt pech, všechny profese jdou dotáhnout na maximum a já si vyberu jedinou která nejde, kurva drát, tomu se říká fakt smůla...
No nic, bůh ví kdy ten 3 lvl zprovozní takže asi si dám 1 armorera nebo mě láká doktor, uvidíme
Jinak byl jsem v tom NCR a ani ťuk, ten supermutant tam fakt nikde není a s prezidentkou ani s jejím pobočníkem není žádná řeč, takže stát se občanem NCR je teď asi taky off.
Jo a pokud je tu někdo s armorer 3 a byl by ochoten mě udělat kevlara tak ať se ozve, suroviny na to mám a jako bonus dám nějakou zbraň dle výběru, co třeba raketometek

?
P.S.
Pro Chamila - tak těch 20 electronic parts už bohužel nemám páč jeden Floater byl krapet silnější a rychlejší než já takže mě lehce natrhnul prdel a poslal do modrýho pyžama a 10 hit bodů na start

Ale třeba 500 zátek by taky nebylo k zahození, ne ?
Teď tu týden nebudu, jak se vrátím tak se ozvu