Forum Vaultu Šílené Brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je čtv srp 17, 2017 8:19 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 153 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: [Technická] Problémy se hrou a jejich řešení
PříspěvekNapsal: sob srp 29, 2009 12:22 am 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
Sem bych prosil všechny problémisty, aby popsali svůj zádrhel, co se spuštění hry týče. Ostatní se budou snažit odpovědět, budou-li odpověď znát. Spam se netoleruje!

Pravidlem č. 1 je ::arrow Podívat se na topic Instalace FOnline a zkontrolovat, zda mám opravdu vše, jak se tam píše.
Pravidlem č. 2 je ::arrow Pročíst si to tu a zjistit, jestli se tvůj problém neřešil, protože na 90% tomu tak bude.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Nejde mi hrát FO
PříspěvekNapsal: pon říj 19, 2009 8:16 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pon říj 19, 2009 8:08 am
Příspěvky: 4
Zdravim, omlouvám se, myslím že se t tady už asi 1000x řešilo ale ..
Podle návodu na instalaci FO jsem udělal vše přesně .. updater mi projel až dokonce. Po spuštění hry se mi normálně objeví menu, ale vlevo nahoře to už píše EXECUTE START SCRIPT FAIL a když dam registration v menu, vytvořím postavu a dám Enter .. tak se mi to nespustí a napíše:
CONNECTION TO SERVER
CONNECTION ESTABILISHED, AUTHENTICATION...

Děkuji za možné rady


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi hrát FO
PříspěvekNapsal: pon říj 19, 2009 10:49 am 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
Ali píše:
Zdravim, omlouvám se, myslím že se t tady už asi 1000x řešilo ale ..
Podle návodu na instalaci FO jsem udělal vše přesně .. updater mi projel až dokonce. Po spuštění hry se mi normálně objeví menu, ale vlevo nahoře to už píše EXECUTE START SCRIPT FAIL a když dam registration v menu, vytvořím postavu a dám Enter .. tak se mi to nespustí a napíše:
CONNECTION TO SERVER
CONNECTION ESTABILISHED, AUTHENTICATION...

Děkuji za možné rady

Nastavil sis adresu serveru do Configu?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi hrát FO
PříspěvekNapsal: pon říj 19, 2009 11:28 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pon říj 19, 2009 8:08 am
Příspěvky: 4
Udělal jsem naprosto vše podle návodu ..

Nainstaloval jsem Fallout 2

podle tohoto jsem vše stáhnul a nastavil
http://www.madbrahmin.cz/index.php?dir= ... =instalace

a při spouštění mi to píše ty hlášky a nejde to

není chyba v nějakých nenainstalovaných patchích ? ..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi hrát FO
PříspěvekNapsal: pon říj 19, 2009 2:14 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
Jo, něco se tu řešilo... Přesně nevím, na FOnline zatím čekám.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi hrát FO
PříspěvekNapsal: pon říj 19, 2009 2:27 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 17, 2009 1:07 am
Příspěvky: 36
Ali píše:
Udělal jsem naprosto vše podle návodu ..

Nainstaloval jsem Fallout 2

podle tohoto jsem vše stáhnul a nastavil
http://www.madbrahmin.cz/index.php?dir= ... =instalace

a při spouštění mi to píše ty hlášky a nejde to

není chyba v nějakých nenainstalovaných patchích ? ..


Kde přesně je chyba? Co se stane když spustíš hru? Skočí do menu a nepřipojí se na server nebo se ani nezapne nebo co? Potřebujeme víc infa bo to, že je někde chyba je prostě málo.

_________________
OPA? OPA! (= Ovčí Power Armor)
by Wanamingo


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi hrát FO
PříspěvekNapsal: pon říj 19, 2009 2:29 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: pon srp 31, 2009 12:22 pm
Příspěvky: 11
Bydliště: Praha
Viz oficialni stranky FO2238


Problems with updated client
Probably most of you have already experienced connectivity problems after the latest client update. The client update was not synchronised properly with the server update due to some technical reasons, which affected your connection to the server in the worst possible fashion - you have probably gotten the "The network reports your client is an incorrect version, please update the client."

Thanks to some of our helpful forum members (gali, He Man, Ca1n) who have kept the executable files from the previous client version, you can revert your executable from:

http://www29.zippyshare.com/v/68455088/file.html From gali
http://rapidshare.com/files/291998867/eXes.rar From He-Man
http://rapidshare.de/files/48508137/FOnline.rar.html From Ca1n

More info about the whole issue on the forum.

We will try to synchronise the updates as soon as possible, so you can keep playing after updating the client using the official updater.

Thank you for your understanding.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi hrát FO
PříspěvekNapsal: pon říj 19, 2009 4:04 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pon říj 19, 2009 8:08 am
Příspěvky: 4
Hra se spustí, objeví se menu ALE již ted uz vlevo nahore vidim cervene napsanou tuto hlasku: EXECUTE START SCRIPT FAIL

a když dam registration v menu, vytvořím postavu a dám Enter .. tak se to chvíli načítá a pak se to vrátí do menu a napíše to vlevo nahore:
CONNECTION TO SERVER
CONNECTION ESTABILISHED, AUTHENTICATION...

(update mi dojel bez problemu dokonce)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi hrát FO
PříspěvekNapsal: pon říj 19, 2009 4:15 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pon říj 19, 2009 8:08 am
Příspěvky: 4
MIXHAIL mel pravdu .. dekuji, nove klienty pomohly


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi hrát FO
PříspěvekNapsal: úte říj 20, 2009 8:49 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 20, 2009 8:22 pm
Příspěvky: 11
Ahoj taky my nejde FO a nevim proc. nejde my se zaregistrovat a nevim estli to s timhle problemem souvisi. Pac a protoze nemumim anglicky. tak newim jak se to vyresi. I kdyz me to pise ale neco trochu jinyhy i kdyz sem postupoval podle navodu. Pise mi to: Error while opening cfg file: spawnnpc.cfg; The network reports your client is an incorrect version, update the client. no tak nevim snad mi nekdo poradite. predem dik

_________________
‚‚Nepřítel mého nepřítele je můj přítel!‘‘ Tak najdi nepřítele a staneme se přáteli.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi hrát FO
PříspěvekNapsal: úte říj 20, 2009 11:24 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: pon srp 31, 2009 12:22 pm
Příspěvky: 11
Bydliště: Praha
Wahargen: stejny problem jako Ali. Stahni si starsi verze souboru z jednoho z nasledujicich odkazu a prepis v adresari s hrou...

http://www29.zippyshare.com/v/68455088/file.html From gali
http://rapidshare.com/files/291998867/eXes.rar From He-Man
http://rapidshare.de/files/48508137/FOnline.rar.html From Ca1n


btw aglictina asi neni jediny jazyk, ktery ti dela problem, co? Aspon si odpust ty "Wecka". Neni to cool, ani in a velky kluk z tebe kvuli tomu taky nebude ;o))


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: problém s updaterem
PříspěvekNapsal: stř říj 21, 2009 7:12 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř říj 21, 2009 7:07 pm
Příspěvky: 1
Zdravím mám problém s updaterem, mám v něj nechat Host: 94.103.87.42 & Port 4040 nebo jej mám předělat na Host: 94.103.87.42 & Port 2238??? Díky moc za odpověď ::help :-D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: problém s updaterem
PříspěvekNapsal: stř říj 21, 2009 7:12 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 3:23 pm
Příspěvky: 1568
Bydliště: .....
Ne port nechaj aky tam je.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi hrát FO
PříspěvekNapsal: pát říj 23, 2009 7:16 am 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 20, 2009 8:22 pm
Příspěvky: 11
Dekuji. funguje ale chtelo by to manual v cz. no to uz je vec druha du parit. tak zdar v pustine snad. jo a s tema weckama. to je proste sila zviku. no a mas pravdu na jazyky nejsou moje silna stranka hlavne y/i. mam na to papir! tak este jednou dik!

_________________
‚‚Nepřítel mého nepřítele je můj přítel!‘‘ Tak najdi nepřítele a staneme se přáteli.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: [Technická] Problémy se hrou a jejich řešení
PříspěvekNapsal: sob říj 24, 2009 10:49 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 02, 2009 2:14 pm
Příspěvky: 12
mam problem
mozna ze musim jen neco lehkyho udelat
pise to connection established,authentication
normalne mi todle pise kdyz je server off
ale ted je server on
takze dik za radu


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 153 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny