Forum Vaultu Šílené Brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pát srp 18, 2017 11:13 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 153 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: [Technická] Problémy se hrou a jejich řešení
PříspěvekNapsal: ned srp 29, 2010 5:46 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 28, 2009 6:14 pm
Příspěvky: 61
Naloguj se na char ve kterém jsi zaseknutý v boji a do konzole napiš
Kód:
+requesthelp zpravaGmkum

kde "zpravaGmkum" bude popis tvého problému v angličtině (např. "I'm stuck in the combat for two days and cannot get out". Pokud bude nějaké GM online, tak by mělo přijít a pomoci ti. Pokud nebude, zkus to za nějakou chvíli znovu.

_________________
Server-Boy 2238 (2238 server statistics)
postCount++;


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: [Technická] Problémy se hrou a jejich řešení
PříspěvekNapsal: ned srp 29, 2010 6:39 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned pro 13, 2009 9:00 pm
Příspěvky: 15
Moc děkuju, vyzkouším to.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: [Technická] Problémy se hrou a jejich řešení
PříspěvekNapsal: ned srp 29, 2010 6:42 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned pro 13, 2009 9:00 pm
Příspěvky: 15
Tak jsem to ani nestihl vyzkoušet. Teď jsem se nalogoval a moje postava byla živá a zdravá v NCR, ale tak to snad příště pomůže někomu jinému. Díkes.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: [Technická] Problémy se hrou a jejich řešení
PříspěvekNapsal: ned srp 29, 2010 6:55 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 28, 2009 6:14 pm
Příspěvky: 61
V 17:59 spadl/byl restartován server, patrně je to tím.

_________________
Server-Boy 2238 (2238 server statistics)
postCount++;


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: [Technická] Problémy se hrou a jejich řešení
PříspěvekNapsal: pát zář 03, 2010 1:38 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: čtv zář 02, 2010 11:22 pm
Příspěvky: 3
Ahoj.
Stahnul sem klienta, nainstaloval a kdyz spustim launcher, tak mi to nahore v nazvu okna napise, ze server je offline, pritom podle tohodle http://fonline2238.net/status/ normalne bezi... ale hlavne hru nemuzu updatnout, protoze to na me, kdyz se snazim updatovat zarve, ze se to nemohlo pripojit k serveru...netusite, kde je problem? A nechcete mi nekdo nekam uploadnout vasi slozku s FOnline, kdyz mi to nejde updatnout? Dyd je to jen 70MB ::knez


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: [Technická] Problémy se hrou a jejich řešení
PříspěvekNapsal: pát zář 03, 2010 1:43 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 28, 2009 6:14 pm
Příspěvky: 61
Launcher může kecat. Update server může mít poruchu, nicméně nejlépe uděláš, když si zkontroluješ, že máš ve FOconfigu nastavené správně adresy.

FOnline: 2238 Server Data:
IP: 94.23.237.127
Port: 2238

Updater:
IP: 94.23.237.127
Port: 4040

Jinak opravdu dobrý topic řešící nejčastější problémy je na http://fonline2238.net/forum/index.php?topic=3853.0

_________________
Server-Boy 2238 (2238 server statistics)
postCount++;


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: [Technická] Problémy se hrou a jejich řešení
PříspěvekNapsal: pát zář 03, 2010 1:54 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: čtv zář 02, 2010 11:22 pm
Příspěvky: 3
adresy sem mel dobre,asi byl spadlej update server, protoze od pulnoci do tedka to hazelo chybu a ted to z niceho nic zacalo jit...jinak diky za link..vcera sem to uz mel zupdatovany, ale za boha sem se nemoh pripojit do hry, takze jestli to tedkon bude hazet stejnou chybu, tak to proctu :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: [Technická] Problémy se hrou a jejich řešení
PříspěvekNapsal: ned říj 31, 2010 12:29 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned říj 31, 2010 12:15 pm
Příspěvky: 1
Zdravim, tak sem si chtel dneska rozjet FOnline 2238 ale kdyz chci zacit hrat, napise mi to dole v levym rohu : It was not possible to be connected to the server. Asi sem spatne pochopil to zadani IP adresy. V configuration je Game server a Proxy, takze jaky cisla kam zadat? Predem dik za odpoved.
aha ja sem kokot je to tady primo nad mim prispevkem, tak to se moc omlouvam lidi.

EDIT: tak ne je to porad to samy. mam Game server: HOST-94.23.237.127 PORT- 2238 a Proxy: 94.23.237.127 4040
Je to spatne?

A jeee, tak to si zahraju az nekdy na vanoce, teda jestli si toho vubec nekdo vsimne ::lol


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: [Technická] Problémy se hrou a jejich řešení
PříspěvekNapsal: ned říj 31, 2010 6:11 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 28, 2009 6:14 pm
Příspěvky: 61
Sekci proxy vůbec nevyplňuj. Zaškrtni tam "none". Gameserver host a port máš správně, mělo by to fungovat.

_________________
Server-Boy 2238 (2238 server statistics)
postCount++;


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: [Technická] Problémy se hrou a jejich řešení
PříspěvekNapsal: pát lis 05, 2010 12:14 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát lis 27, 2009 4:13 pm
Příspěvky: 5
Zdravím, dnes mi hra napsala, že používám starou verzi klienta bo co, že je nutný update...
Po updatování hra místo spuštění z launcheru blikne a zhasne. Smazal jsem cache a přepsal "PatchDatPath = fonline.dat" na "PatchDatPath = faction.zip". Stále dokola ta stejná chyba, takže ten update mi to vlastně všechno zmatlal. Ví někdo co s tím ? Díky ::twisted


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: [Technická] Problémy se hrou a jejich řešení
PříspěvekNapsal: pát lis 05, 2010 12:34 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 28, 2009 6:14 pm
Příspěvky: 61
- zkus všechno vypnout (hru, launcher).
- zkontroluj, že FOnline.cfg má zeditovaný správně a tudíž řádek vypadá následovně
Kód:
PatchDatPath=faction.zip

- spusť pouze Updater.exe (měl by být ve složce s FOnline)
- zkontroluj, že updater nevyhodil žádnou chybu (Unable to save file., atp.)
- zkontroluj, že v /data adresáři je jen default.cache a žádný jiný
- pomocí FOnline.exe spusť hru.

Jinak podobně se mi hra chovala (probliknula a ukončila se), když jsem měl v nastavení (FOConfig.exe, tab "video") nastaveno větší rozlišení, než monitor dokázal zvládnout. Pokud tedy postup uvedený nahoře nevyjde, zkus zkontrolovat ještě tohle.
Poslední možností je udělat kompletní reinstall (resp. odinstalovat, smazat veškeré staré soubory a znovu standardním způsobem nainstalovat).

edit: případně můžeš ještě sledovat vlákno na oficiálním fóru. Pár lidí tam má stejné problémy - http://fonline2238.net/forum/index.php?topic=10421.0

_________________
Server-Boy 2238 (2238 server statistics)
postCount++;


Naposledy upravil Cpt.Rookie dne úte pro 28, 2010 8:18 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: [Technická] Problémy se hrou a jejich řešení
PříspěvekNapsal: stř pro 22, 2010 1:20 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř pro 22, 2010 1:16 am
Příspěvky: 1
Mám ten samý problém co kolega výše, jenže nemohu ani kontaktovat GM, protože jsem jen level 1 a po pokusu odeslat žádost o pomoc mi to píše že musím mít minimálně level 2 pro kontakt GM. Nějaké rady?
Ležím už dva dny pod brahmínou, a neoživuju se - prostě jsem se kousl mrtvý v boji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: [Technická] Problémy se hrou a jejich řešení
PříspěvekNapsal: čtv pro 23, 2010 8:38 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: čtv srp 27, 2009 8:13 am
Příspěvky: 28
Bydliště: u Brna
Nešlo by třeba zavolat gm přes jinou postavu?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: [Technická] Problémy se hrou a jejich řešení
PříspěvekNapsal: pát pro 24, 2010 2:41 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: pon říj 11, 2010 11:36 pm
Příspěvky: 16
Spíš pokud máš jen lvl1, tak to rozjeď za jinou... nec strašnýho se nestane.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: [Technická] Problémy se hrou a jejich řešení
PříspěvekNapsal: úte pro 28, 2010 5:56 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Registrován: pát říj 16, 2009 7:13 pm
Příspěvky: 37
zdravičko udělal jsem snad vše dle toho co ste psaly když hazim client po updatu nenačte problikne a vypne když dam starši clienty(2) ani jeden nejde zapne se a všude samej Error? ... když sem to updatoval vše psalo done i cely update ikdyž je pravda že před done mi to před koncem hodilo unable to save nebo tak něco? nevim jak to napravit hazi mi to tak vždycky


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 153 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny