Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pát zář 05, 2025 7:11 pm

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 465 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 31  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 Restoration Project 1.2 - Otázky a odpovědi
PříspěvekNapsal: ned úno 28, 2010 7:46 pm 
Škandál Európy

V tomto fóre som sa úplne utopil a nemám čas hľadať topic po topicu, takže sa spýtam tu:

1. Jak nainštalovať restoration+češtinu? Na raw hru restoration a následne už len restorationCZ 1.4 beta?
2. 1.4beta je zatial najvyššia verzia? Kedy asi bude plnohodnotná verzia?

To by už pomaly trebalo separovaný FAQ.

PříspěvekNapsal: ned úno 28, 2010 7:50 pm 
.

prečítaj si readme :wink: čistá hra a beta, nič viac myslím netreba, ale v readme je to všetko napísané

PříspěvekNapsal: ned úno 28, 2010 7:56 pm 
Austin Powers
Austin Powers

Dominus et Deus s0f píše:
2. 1.4beta je zatial najvyššia verzia? Kedy asi bude plnohodnotná verzia?

Podle toho, jak pokračuje kontola textu (cca 2 měsíce nikdo nic nezkontroloval), tak nejdříve za několik let.

PříspěvekNapsal: ned úno 28, 2010 9:00 pm 
Škandál Európy

Ok, dík za rýchle odpovede. Konečne som sa k tomu dostal, tak sa to chystam tento týždeň podrobne rozohrať, tak si teda budem zapisovať všetky chyby na ktoré narazím. Keby som zajtra (aj pozajtra, aj popozajtra, ..) nemal tak kurevsky dlhú smenu, tak by som to rozhoral už hneď :x

PříspěvekNapsal: ned úno 28, 2010 9:20 pm 
Austin Powers
Austin Powers

Dominus et Deus s0f píše:
Ok, dík za rýchle odpovede. Konečne som sa k tomu dostal, tak sa to chystam tento týždeň podrobne rozohrať, tak si teda budem zapisovať všetky chyby na ktoré narazím. Keby som zajtra (aj pozajtra, aj popozajtra, ..) nemal tak kurevsky dlhú smenu, tak by som to rozhoral už hneď :x

Hlas jen kritické chyby, kdy postavy hlásí error a podobně. Překlepy, chybějící čárky klidně ignoruj, tohle se bude kontrolovat až budou zkontrolované všechny texty oproti originálu.
Rozhodně neinstaluj NPC Armor Mod, protože je zabugovaný. Ostatní mody si napřed přečti co dělají, než je nainstaluješ. Osobně bych volil jen kompaktní instalaci.

PříspěvekNapsal: pát bře 12, 2010 8:30 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

taková hloupá otazka jak mám dostat dobrý konec pro Gecko Killap to upravoval tudíž jsem na rozpacích jak to je správně dřív to bylo jasné ale v současné době nevím nevím ::hladit dík

Předmět příspěvku: gecko
PříspěvekNapsal: pát bře 26, 2010 8:39 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

hraji Restoration Project a chtěl bych se zeptat jestli jde nějak docílit tohoto konce u gecka

1: Zefektivnění chodu jaderného reaktoru v Gecko započalo novou éru spolupráce mezi Gecko a Vault City.
2: Nadprodukce elektrické energie v Gecko umožnila městu Vault City další růst a prosperitu.
3: A dřívější xenofobie vůdců Vault City postupně mizela do zapomnění, zatímco lidé a ghúlové bok po boku vytvářeli centrum vzdělanosti a tolerance na místě, kde kdysi vládlo jen nepřátelství a nedůvěra.

PříspěvekNapsal: pon bře 29, 2010 1:55 pm 
Lovec odměn
Lovec odměn

Měl jsem stejný problém, jako apar na předešlé stránce, ale nakonec jsem ho vyřešil, ale teď mám problém, že nemůžu ukládat, vždycky když to zkusím, vyberu slot, napíšu jméno a naskočí mi hláška, něco jako:"Chyba při ukládáni. Hru nelze uložit." Je jedno, jestli dám normální save nebo quicksave, a ani to není bojem, když mi to nešlo uložit ani po vylezení z chrámu zkoušek, když se objevím před stanem Starší.

PříspěvekNapsal: pon bře 29, 2010 2:21 pm 
Austin Powers
Austin Powers

Jarkeld píše:
Měl jsem stejný problém, jako apar na předešlé stránce, ale nakonec jsem ho vyřešil, ale teď mám problém, že nemůžu ukládat, vždycky když to zkusím, vyberu slot, napíšu jméno a naskočí mi hláška, něco jako:"Chyba při ukládáni. Hru nelze uložit." Je jedno, jestli dám normální save nebo quicksave, a ani to není bojem, když mi to nešlo uložit ani po vylezení z chrámu zkoušek, když se objevím před stanem Starší.

Tohle slyším poprvé.... takže, tvůj systém, verze hry, čeština?, postup instalace a pak můžeme něco začít řešit.

PříspěvekNapsal: pon bře 29, 2010 2:27 pm 
Lovec odměn
Lovec odměn

Win ME, Fallout2 z Levelu a na to RP CZ beta4, kdybych si tak pamatoval, MYslím, že jsem tam dal HiRes, Hero Appearance mod, AP munici, Hlava pro Cassidyho, odstranění náhodného levelování, Control party members, Critter armor addon. Potom, když mi to nešlo spustit, tak jsem použil tvůj návod:
Citace:
Takže, smaž ze složky Restoration_Project_1.2CZ ddraw.dll a ddraw.ini.
Stáhni si anglickou verzi v archívu (ne instalátor) a ze složky Windows 95-98-ME překopíruj ddraw.ini a sfall.dll do složky Restoration_Project_1.2CZ

Plus ještě z té složky Windows 95-98-ME taky fallout2.exe a to je všechno, pak už hra spustit šla, ale bez ukládání.

PříspěvekNapsal: pon bře 29, 2010 3:46 pm 
Austin Powers
Austin Powers

Jarkeld píše:
Win ME, Fallout2 z Levelu a na to RP CZ beta4, kdybych si tak pamatoval, MYslím, že jsem tam dal HiRes, Hero Appearance mod, AP munici, Hlava pro Cassidyho, odstranění náhodného levelování, Control party members, Critter armor addon. Potom, když mi to nešlo spustit, tak jsem použil tvůj návod:
Citace:
Takže, smaž ze složky Restoration_Project_1.2CZ ddraw.dll a ddraw.ini.
Stáhni si anglickou verzi v archívu (ne instalátor) a ze složky Windows 95-98-ME překopíruj ddraw.ini a sfall.dll do složky Restoration_Project_1.2CZ

Plus ještě z té složky Windows 95-98-ME taky fallout2.exe a to je všechno, pak už hra spustit šla, ale bez ukládání.

Instalace je ok. Bohužel ty modifikace, co jsi nainstaloval (včetně Resolution Patche), vyžadují nejnovější sfall a ten podporuje jen Win XP/Vista/7. Takže mám pro tebe dvě možnosti:

- nainstaluj jen RP, bez modifikací a bez Resolution Patche (když přepíšeš exe tím z Killapova archívu, tak by to mělo stačit)
a nebo
- přechod na novější systém (pokud vím, tak ME nebyly žádný zázrak a jednou za 10 let by to neuškodilo upgradovat systém :D )

PříspěvekNapsal: pon bře 29, 2010 3:56 pm 
Lovec odměn
Lovec odměn

RP bez modifikací myslíš vybrat Volitelnou instalaci a nechat zaškrtnuté jenom Soubory s rozšířením a opravami ve hře a ostatní zrušit? A půjde to dát přes to co už tam mám, nebo budu muset přeinstalovat celý F2?

PříspěvekNapsal: pon bře 29, 2010 4:15 pm 
Austin Powers
Austin Powers

Jarkeld píše:
RP bez modifikací myslíš vybrat Volitelnou instalaci a nechat zaškrtnuté jenom Soubory s rozšířením a opravami ve hře a ostatní zrušit?
ano

Jarkeld píše:
A půjde to dát přes to co už tam mám, nebo budu muset přeinstalovat celý F2?
smazat, přeinstalovat a začít novou hru.

PříspěvekNapsal: pon bře 29, 2010 6:58 pm 
Lovec odměn
Lovec odměn

Smazáním myslíš smazat složku Restoration_Project_1.2CZ která je ve Fallout2? Tak to jsem udělal, nainstaloval RP znova, jenom v základu. Přepsání Fallout2.exe nestačilo, hned při spouštění to házelo chybu:

This program requires Windows 95 with DirectX 3.0a or later or Windows NT version 4.0 with Service Pack 3 or greater.

Až když jsem tam dal všechny tři ty soubory šla hra spustit, ale ukládat pořád nejde. ::cry

Ale když si RP vytvoří vlastní složku, tak to se s původní instalací nic nestane, že? To bych přes to mohl hodit třeba Fallout II CZ verze 1.02.25?

PříspěvekNapsal: pon bře 29, 2010 7:27 pm 
Austin Powers
Austin Powers

Jarkeld píše:
Smazáním myslíš smazat složku Restoration_Project_1.2CZ která je ve Fallout2? Tak to jsem udělal, nainstaloval RP znova, jenom v základu. Přepsání Fallout2.exe nestačilo, hned při spouštění to házelo chybu:

This program requires Windows 95 with DirectX 3.0a or later or Windows NT version 4.0 with Service Pack 3 or greater.

Až když jsem tam dal všechny tři ty soubory šla hra spustit, ale ukládat pořád nejde. ::cry

Ale když si RP vytvoří vlastní složku, tak to se s původní instalací nic nestane, že? To bych přes to mohl hodit třeba Fallout II CZ verze 1.02.25?

Tak to nevím. Tohle bude nějaká specifická chyba Win Me. Skus smazat f2_res.dll, f2_res.ini, ddraw.dll, ddraw.ini, jestli ti to půjde ukládat?

A češtinu si klidně do hlavního adresáře nainstaluj, Restoration_Project_1.2CZ pracuje jen s critter.dat a master.dat z hlavního adresáře.

Začal jsi novou hru?

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 465 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 31  Další