freemancz píše:
JaW píše:
freemancz píše:
Jak píší na Hrej.cz "Autoři se dušují, že s tímto přídavkem bude hraní Falloutu 2 zcela novým zážitkem a my nemáme důvod jim nevěřit." - tomu se bohužel mohu jen hořce smát. Někdo kdo nemá Fallout prolezlý skrz naskrz jako my nemůže ani poznat rozdíl.. Achjo
Cože? Zahrnutý je neoficiální patch, který opravuje víc jak tisíc chyb. Je tam několik nových lokací, desítky nových úkolů apod. Co jsi si jako představoval, že tam bude? To by mě fakt zajímalo.
Např. nové město, něco jako Abbey, ale větší. Alespoň jedno.. Možná moje hloupost, ale z toho co jsem četl o tomhle projektu to na mě působilo daleko obsáhleji než vedlejší mise typu Vault City - vedlejší mise vás zavede do pustiny kde je asi 5 stanů a jedno pole :) Ale nic ve zlém, jsem rád i za tohle a samozřejmě supr překlad, jen moje očekávání bylo prostě větší

Vyřešil jsi všechny nové úkoly? Je jich kolem dvaceti. Na EPA jsi asi nenerazil, že?

freemancz píše:
Nevím zda jste přišli na chybu jako já, či je čistě na mém pc (heh), ale po přistání v Enklávě a následném vkročením na výtahovou plošinu mi hra vždy spadne s následující hláškou: "GDialog::Error Grabbing text message!". Nechce se mi věřit, že bych byl první, takže je nějaký způsob jak to obejít či bude opraveno v další verzi? Díky
Vypadá to, že seš první

Podívám se, kde je chyba.
Kdyby se ti chtělo někam uploadnout SAVE a hodit sem link, bylo by to ještě lepší