Forum Vaultu Šílené Brahmíny
http://forum.madbrahmin.cz/

Chyba při save (Restoration 2.3.3, čeština 2.3.2)
http://forum.madbrahmin.cz/viewtopic.php?f=36&t=12449
Stránka 1 z 1

Autor:  Polous [ úte zář 02, 2014 12:49 pm ]
Předmět příspěvku:  Chyba při save (Restoration 2.3.3, čeština 2.3.2)

Jelikož jsou odkazy na Restoration 2.3.2 na NMA fóru mrtvé, byl jsem nucen stáhnout novější verzi 2.3.3. Po instalaci na verzi z GOGu vše funguje. Rozhodl jsem se proto nainstalovat i beta češtinu, ale ve hře mi nejde uložit hru. Konkrétně to píše "Chyba při ukládání hry! Není možné hru uložit.".

Mohl by mi prosím někdo poradit?

Autor:  Ewil [ čtv zář 04, 2014 5:40 am ]
Předmět příspěvku:  Re: Chyba při save (Restoration 2.3.3, čeština 2.3.2)

Hmm, tak to vypada, ze EN RP 2.3.3 a cestina na RP 2.3.2 nejsou vubec kompatibilni. Taky jsem mel problemy se savy. JaW myslim neco rikal o jine strukture souboru. Kdyz pockas do odpoledne, hodim sem odkaz na EN RP 2.3.2 ke stazeni. Snad to mam jeste na disku.

EDIT: Co to kecam. Nainstaluj cistou verzi Fallouta a potom hned RP 2.3.2 CZ betu. Je tam vsechno krome modu, ty pridame pozdeji.

Autor:  Polous [ čtv zář 04, 2014 8:28 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Chyba při save (Restoration 2.3.3, čeština 2.3.2)

Uděláno vše dle tvé rady a ukládání konečně funguje. O jaké přídavné módy se jedná? Já jen jestli mm čekat, nebo už můžu začít hrát.

Ale jinak děkuji za radu.

Autor:  Ewil [ čtv zář 04, 2014 8:53 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Chyba při save (Restoration 2.3.3, čeština 2.3.2)

Presny vycet se zobrazi pri instalaci EN RP, ale co si tak vzpominam, tak je namluveny Cassidy, Armor Mod (skiny zbroji pro NPC), upravy munice, neco s Lennym, par odlisnych animaci a jeste neco. Muzes v klidu hrat i bez toho (nebo se trochu pidit a nahrat si je tam sam).

Autor:  Maxidejf [ ned zář 28, 2014 2:22 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Chyba při save (Restoration 2.3.3, čeština 2.3.2)

Pripadne pokud se vam nechce instalovat tam vsechny ty mody rucne a/nebo mate strach, ze to nejak rozhasite, ale presto z celeho sveho srdce touzite betatestovat cestinu na plne omodovane verzi 2.3.2, tak mozna prijde vhod nasledujici navod. ::kawaii

1) Nainstalovat cistej F2 (verze gog.com funguje OK)

2) Nainstalovat RP v2.3.2 v anglicke verzi (http://www.killap.net/fallout2/expansion/old/2.3.2/ - exe installer)

3) Stahnout cestinu z http://www.madbrahmin.cz/download/fallo ... stalace.7z
POZOR! Instrukcemi v cti_mne.txt se v tomto pripade neridte. Pouze prekopirujte obsah adresare "1\Restoration_Project_2.3.2CZ" primo do hlavniho adresare hry. Ty slozky by na sebe mely pasovat a bude se to ptat zda to ma prepisovat, tak dejte "prepsat vse".

4)Prekopirujte (vzhledem k hlavnimu adresari hry) obsah adresare "data\sound\music" do adresare "sound\music"

5) Otevrit soubor "fallout2.cfg" v hlavnim adresari hry a vsude kde uvidite "..\" (bez tech uvozovek) tak to smazte (aby hra nehledala veci o uroven vys). Dale pak umazte "data\" z klicu music_path1 a music_path2, takze budete mit:
Kód:
music_path1=sound\music\
music_path2=sound\music\

6) Pak take doporucuju spustit f2_res_Config.exe z hlavniho adresare hry a nastavit Graphics mode na DirectX 9, pac to casto vyresi graficke glitche pod Win a pripadne si nastavte dalsi veci (windowed rezim je imho nutnost! ;) )

Autor:  Ayreas [ ned úno 08, 2015 6:34 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Chyba při save (Restoration 2.3.3, čeština 2.3.2)

Jop až na to, že ten návod nefunguje ... NPC armor mod vůbec nejde :/... Hra sice běží krásně v čestině, ale ten mod mě nejde (a to mě se**).

Rád si nechám poradit co kde donastavit (případně upravit v nějakém cfg), aby to fungovalo ;)

Autor:  cheky [ ned úno 15, 2015 12:31 am ]
Předmět příspěvku:  Re: Chyba při save (Restoration 2.3.3, čeština 2.3.2)

Není NPC armor mod starší než nový Restoration?

Autor:  Ayreas [ ned úno 15, 2015 10:58 am ]
Předmět příspěvku:  Re: Chyba při save (Restoration 2.3.3, čeština 2.3.2)

To netuším, použil sem návod od "Maxidejfa" ...

Mno každopádně sem šel cestou menšího odporu a řekl si že nainstaluji znova a dám jen RP 1.2 CZ beta 5 nebo tak nějak s tím, že to bude šlapat jak hodinky...

Ale mou radost náhle překazilo to, že v Klamathu nevidím přechod do lokací lovécké uzemí a tam kde je ten destilátor. Nechápu proč ...

Kde je chyba? Respektive je potřeba někde něco nastavit? Nainstaloval sem čistě jen Fallout 2 + RP 1.2. CZ beta5 ...
Musel bych to hrát na velkem rozlišení a bez toho pásku abych tam mohl projít. Mno zkusím pokoumat ještě někde něco, ale začínám být bezradný... přitom taková blbost :)

Edit:
No tak chyba je nejspíš v ohraničení mapy. Ale kde to upravit? popřípadě nebude mi to dělat ve všech městech?
Jako řešení sem si našel, že bych vypl v f2_res ingnorování hranic mapy ... ale to bych raději vynechal (vypadá to pak příšerně).

Nemá někdo lepší nápad?

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]