game/pro_crit.msg
Anglický originál: {6700}{}{Strong Peasant}
Český překlad: {6700}{}{Silný farmář}
Popis chyby screenshot:
Navrhovaná změna: V Klamathe, v Lovecké čtvrti je pri vchode do podzemia (a aj v podzemí) mŕtvola roľníka.
Popis je "Silný farmář", vzhľadom na to, že je to mŕtvola, nehodil by sa viac iný výraz, napr. "Statný farmář"?
---
dialog/dcFred.msg
Anglický originál: {520}{}{Say, you know what? That hundred's really going to uh… delay things. Do you think I could borrow a little bit back?}
Český překlad: {520}{}{Hele, víš co? Ta stovka hm...pomůže jenom trochu. Myslíš, že mi můžeš ještě trochu půjčit?}
Popis chyby screenshot:
Navrhovaná změna: vo vete "Ta stovka hm...pomůže jenom trochu." by mala byť za tromi bodkami medzera
"Ta stovka hm... pomůže jenom trochu."
---
Jo a ešte, dá sa nejako nastaviť, aby sa mi vysvietili veci pomocou Shiftu?
Lietam po Dene a ani za svet neviem nájsť knihu pre Becky, tak neviem, či je len dobre zašitá niekde za trávou/ stromom, alebo je to bug, kniha nieje a ja len zabíjam čas.
Sústredil som sa na to, aby som u Tubyho našiel revolver na 4AP (ktorý mal nakoniec Flick), skúsil som prísť do Denu nanovo a kniha bola na cintoríne.
Ale nerád by som to rozohrával znova, no tie decká mi pijú krv, ukradli mi aj boxer s ostňami, ktorý som mal v ruke...