Forum Vaultu Šílené Brahmíny
http://forum.madbrahmin.cz/

Chyba Hry - Kaga
http://forum.madbrahmin.cz/viewtopic.php?f=36&t=12776
Stránka 1 z 1

Autor:  tomas13 [ čtv zář 10, 2015 12:46 pm ]
Předmět příspěvku:  Chyba Hry - Kaga

Zdravím. Chcel by som sa spýtať pár vecí ohľadom F2, veci na ktoré odpovede som tu nenašiel.

1. Pri stretnutí s Kagou v okolí San Francisca hra vždy spadne, stáva sa to vždy. Popis situácie - (vidis kagu v zdokonalenej energo zbroji mark II, to si stihnem vsimnut a hra spadne) Hru som už pri stretnutí uložil, skúšal som to viackrát, či sa to nejakým zázrakom neopraví no nestalo sa.

2. Kože z ohnivého gekona - čo s nimi? hodnotu majú nízku, váhu naopak vysokú, je pre nich nejaké skryté využitie na ktoré som neprišiel?

Inak mod oproti verzii čo som hral pred 4 rokmi fakt perfektný, čeština luxusná - veľmi pekne ďakujem :)

Autor:  Ewil [ čtv zář 10, 2015 2:20 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Chyba Hry - Kaga

1. Nahraj ten save nekam a ja to zkusim u sebe.

2. O nicem nevim. Nejspis jsou jen na prodej.

Autor:  tomas13 [ čtv zář 10, 2015 3:33 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Chyba Hry - Kaga

http://www.upnito.sk/subor/a72a2961e4ad ... 73229.html

Tu je savegame - akonahle namierim na Kagu tak hra spadne.

Inak 2 otazka bolo myslená tak, že strieborne aj zlate koze maju aspon nejaku hodnotu, koze ohniveho gekona maju hodnotu takmer nulovu, pricom tento typ gekona je najsilnejsi - preto som sa pytal, ci je nejake specialne vyuzitie kozi v hre.

Ďakujem.

Autor:  Ewil [ čtv zář 10, 2015 4:29 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Chyba Hry - Kaga

Zkousel jsem to nekolikrat v cesky i anglicky verzi a vsechno v pohode. Dela to jeste nekomu (pozor, je potreba mit nainstalovany NPC Armor mod)?

Autor:  tomas13 [ čtv zář 10, 2015 4:32 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Chyba Hry - Kaga

Tak asi to je specialne len u mna. Mam nainstalovany aj NPC armor mod - moze to byt tym?
Kazdopadne som zistil, ze ak na Kagu nenamierim a necham to na partiu tak suboj dojde do konca bez toho aby hra spadla.

Autor:  Ewil [ čtv zář 10, 2015 5:00 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Chyba Hry - Kaga

Ne, tim to neni. Me to naopak padalo bez nej, protoze byl Vic neviditelny :)

Autor:  valcik [ čtv zář 10, 2015 5:58 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Chyba Hry - Kaga

Hm, starší sfall obsahoval bug, s ktorým to padalo keď boli v nastavení zapnuté "Informácie pri boji". Padalo to presne takto - po nabehnutí kurzora na niektorý critter.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]