Forum Vaultu Šílené Brahmíny

Zachvatčici iditě domoj!
Právě je úte zář 25, 2018 11:33 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Hra za mutanta :-)
PříspěvekNapsal: ned črc 01, 2018 12:23 am 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 20, 2010 6:59 pm
Příspěvky: 1386
Bydliště: Záhorská nížina
JezeveC222 píše:
orig. od Blackisle píše při spuštění, že nemohl najít/nahrát fonty

Mapper má vo svojom inštalačnom adresári konfiguračný súbor mapper2.cfg, zrejme je v ňom špatne nastavená cesta k súboru master.dat, skontroluj to.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hra za mutanta :-)
PříspěvekNapsal: ned črc 01, 2018 6:52 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned srp 16, 2009 6:57 pm
Příspěvky: 13
Vyplněno, vše funkční. Jen to nejde uložit. :-D

Píše mi to: Unable to open arcaves.map to write!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hra za mutanta :-)
PříspěvekNapsal: ned črc 01, 2018 7:14 am 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 8717
nemáš to nastavené ako read only?

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hra za mutanta :-)
PříspěvekNapsal: ned črc 01, 2018 7:48 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned srp 16, 2009 6:57 pm
Příspěvky: 13
Co přesně máš na mysli? Všechny soubory mapperu jsou s plným přítupem. Spuštění s právy správce také nepomáhá.
Master.dat také také nemá nastaveno jen pro čtení.

EDIT: V cfg maperu jsem našel tenhle řádek "save_text_maps=0". Mám to změnit na 1?

EDIT2: Už to mám. Problém byl v tom, že se musí dopsat cesta i do řádků xxxxxx_patches=D:\Hry\Fallout2\data.
Již vše funguje a mravenci i škorpióni mi dávají zabrat.

Děkuji za pomoc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hra za mutanta :-)
PříspěvekNapsal: ned črc 01, 2018 10:42 am 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 20, 2010 6:59 pm
Příspěvky: 1386
Bydliště: Záhorská nížina
Za málo.
Je to len začiatok a môžeš upravovať iba mapy, ktoré sú rovnaké ako v pôvodnej hre. Problém nastane pri mapkách s novými objektami, ktoré v pôvodnej hre neboli a pridáva ich RP, alebo pri vytváraní úplne nových postáv a objektov s vlastnými proto súbormi, vtedy treba mapper poštelovať o trochu viac.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hra za mutanta :-)
PříspěvekNapsal: stř črc 11, 2018 9:35 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned srp 16, 2009 6:57 pm
Příspěvky: 13
No, trochu jsem si s tím tedy hrál a narazil jsem na to co píšeš.
Ve většině případů jsem to řešil tak, že jsem danou lokaci navštívil. NPC tam měla poloviční životy, tak jsem ji opustil, chvíli se coural po mapě a po návratu je měli doplněné.
To šlo dokud jsem se nedostal k Banditům. Těm se nějak nedoplňují.

A další věc která mi nějak nefunguje, je levlování společníků. Např. Marcus má soubory critters "Marcus - Stage 1-5". Tyto všechny jsem poněkud zlepšil. Ve hře se ,ale děje to, že když se dostane na nový level, tak normálně postoupí na další stage (třeba 2). Ovšem jen do doby, než přejdu do jakékoliv jiné lokace. V tom případě se mu vždy nahraje critters 161.pro "Marcus". A to by měly být staty které má před tím, než ho vezmu do party. Po tom, když zase postoupí, tak rovnou skočí na další stage 3, ale zase jen do loadingu. Po tom jede znovu podle té 161.
To se děje naprosto u všech parťáků, ke kterým jsem se dostal, tzn. Vic, Casidy, Lenny, Marcus, Robopes.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny