Forum Vaultu Šílené Brahmíny
http://forum.madbrahmin.cz/

Volitelná instalace - High Resolution Patch
http://forum.madbrahmin.cz/viewtopic.php?f=36&t=862
Stránka 2 z 2

Autor:  Kein [ ned led 03, 2010 8:26 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Volitelná instalace - High Resolution Patch

1. zálesáka nemám na 100% ani náhodou
2. v menším rozlišení by to nešlo vidět
3. když jsem vešel do vaultu a odešel tak na světové mapě nebylo kolečko Vault 13 a nešlo se do něj vrátit

Autor:  JaW [ ned led 03, 2010 8:44 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Volitelná instalace - High Resolution Patch

Kein píše:
1. zálesáka nemám na 100% ani náhodou
2. v menším rozlišení by to nešlo vidět
3. když jsem vešel do vaultu a odešel tak na světové mapě nebylo kolečko Vault 13 a nešlo se do něj vrátit


To je přesně to, co píše Casino. Na tu zelenou plochu se dá dostat i bez High Resolution.
Každopádně tohle není téma pro diskutování podobných "bugů". Jestli se ti na HR něco nelíbí piš to na NMA nebo si ho neinstaluj.

Autor:  paax [ ned led 03, 2010 8:46 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Volitelná instalace - High Resolution Patch

Některé lokace kvůli velkému rozlišení vypadají opravdu divně, myslím lokace, kde je jen úzký proužek jako například most do Araya.
Možná sory za OT, ale nejde někde v systémových souborech nastavit to, aby pajac za kterého hraju běžel tam kde kliknu (třeba přes celou mapu) a né jen v nejbližším okolí. Jak jsem to hrál v původním rozlišení, tak jsem to i chápal, ale ve velkém rozlišení to je celkem škoda, že to nejde.

Autor:  Kein [ ned led 03, 2010 10:25 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Volitelná instalace - High Resolution Patch

JaW píše:
Kein píše:
1. zálesáka nemám na 100% ani náhodou
2. v menším rozlišení by to nešlo vidět
3. když jsem vešel do vaultu a odešel tak na světové mapě nebylo kolečko Vault 13 a nešlo se do něj vrátit


To je přesně to, co píše Casino. Na tu zelenou plochu se dá dostat i bez High Resolution.
Každopádně tohle není téma pro diskutování podobných "bugů". Jestli se ti na HR něco nelíbí piš to na NMA nebo si ho neinstaluj.


Takv tom případě jaksi nechápu smysl těchto topiců :) bug to tedy je, když u velkého rozlišení jde zelené pole vidět, a tím pádem se tam jde dostat prakticky podvodem.

Autor:  JaW [ ned led 03, 2010 10:32 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Volitelná instalace - High Resolution Patch

Kein píše:
JaW píše:
Kein píše:
1. zálesáka nemám na 100% ani náhodou
2. v menším rozlišení by to nešlo vidět
3. když jsem vešel do vaultu a odešel tak na světové mapě nebylo kolečko Vault 13 a nešlo se do něj vrátit


To je přesně to, co píše Casino. Na tu zelenou plochu se dá dostat i bez High Resolution.
Každopádně tohle není téma pro diskutování podobných "bugů". Jestli se ti na HR něco nelíbí piš to na NMA nebo si ho neinstaluj.


Takv tom případě jaksi nechápu smysl těchto topiců :) bug to tedy je, když u velkého rozlišení jde zelené pole vidět, a tím pádem se tam jde dostat prakticky podvodem.

Cože? To sis spletl dveře, ne? Tady ty "Volitelná instalace" témata obsahují informace o volitelných instalacích, aby se tady každý mohl informovat/zeptat/poptat o radu.

Bugy v modech hlas tvůrcům modifikací na email nebo na NMA fóru. Tady to nikdo řešit nebude.

A podvodem se tam dalo dostat i v základní hře. Nečteš co píšu (Casino napsal) nebo co?


paax píše:
Některé lokace kvůli velkému rozlišení vypadají opravdu divně, myslím lokace, kde je jen úzký proužek jako například most do Araya.
pokud se ti to nelíbí, neinstaluj mod nebo si přepni zpět na 640x480.

paax píše:
Možná sory za OT, ale nejde někde v systémových souborech nastavit to, aby pajac za kterého hraju běžel tam kde kliknu (třeba přes celou mapu) a né jen v nejbližším okolí. Jak jsem to hrál v původním rozlišení, tak jsem to i chápal, ale ve velkém rozlišení to je celkem škoda, že to nejde.


myslím, že to nejde.

Autor:  paax [ ned led 03, 2010 10:53 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Volitelná instalace - High Resolution Patch

ne, 640x480 je v tomto případě hnus ještě větší :-) kor na LCD, jde spíš o to, že to co nebylo v 640*480 vidět jde vidět teď, třeba ty černé čtverce atd. ale to je jen detail. HI-RES je fajn, až na pár malých detailů.

Autor:  Kein [ ned led 03, 2010 11:34 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Volitelná instalace - High Resolution Patch

JaW píše:
Cože? To sis spletl dveře, ne? Tady ty "Volitelná instalace" témata obsahují informace o volitelných instalacích, aby se tady každý mohl informovat/zeptat/poptat o radu.

Bugy v modech hlas tvůrcům modifikací na email nebo na NMA fóru. Tady to nikdo řešit nebude.

A podvodem se tam dalo dostat i v základní hře. Nečteš co píšu (Casino napsal) nebo co?


Peace bro! ::kawaii

btw.: Pokud tam je ta možnost stím zálesákem úmyslně tak to podvod snad není ne? ::cool Jen nevím naco tam ta možnost je, když se zálesákem jde vystopovat párače.

Autor:  JaW [ ned led 03, 2010 11:39 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Volitelná instalace - High Resolution Patch

Kein píše:
JaW píše:
Cože? To sis spletl dveře, ne? Tady ty "Volitelná instalace" témata obsahují informace o volitelných instalacích, aby se tady každý mohl informovat/zeptat/poptat o radu.

Bugy v modech hlas tvůrcům modifikací na email nebo na NMA fóru. Tady to nikdo řešit nebude.

A podvodem se tam dalo dostat i v základní hře. Nečteš co píšu (Casino napsal) nebo co?


Peace bro! ::kawaii

btw.: Pokud tam je ta možnost stím zálesákem úmyslně tak to podvod snad není ne? ::cool Jen nevím naco tam ta možnost je, když se zálesákem jde vystopovat párače.


Takže nečteš.

casino píše:
Nie nemusim, ale :

Citace:
Ak máte vysokú schopnosť Outdoorsman (100%), v severovýchodnom rohu, ktorým odišli deathclawovia, sa objaví úniková mriežka. Choďte tam a nasledujte deathclawov do ich nory... Vault 13! Je tu ešte jedna malá chybka, ktorú tu môžete využiť, ale nie je vám veľmi na úžitok. Aj keď sa skaly nepremiestnia, aby vám odhalili nový východ, môžete kliknúť na jedno z políčok na vrchu, ktoré sú sčasti mimo obrazovky a vaša postava odbehne z obrazovky smerom dole a na únikovú mriežku! Potom môžete ísť do Vaultu 13; Avšak neobjaví sa vám na mape svete.

Autor:  Kein [ pon led 04, 2010 1:19 am ]
Předmět příspěvku:  Re: Volitelná instalace - High Resolution Patch

jo ahá ::cool

Autor:  Radiaw [ stř čer 02, 2010 1:57 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Volitelná instalace - High Resolution Patch

No čistě teoreticky... by šlo ten Resolution Patch zakomponovat už do nějaké instalačky, a některé místa a mapy změnit ne?

Autor:  JaW [ stř čer 02, 2010 2:08 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Volitelná instalace - High Resolution Patch

Radiaw píše:
No čistě teoreticky... by šlo ten Resolution Patch zakomponovat už do nějaké instalačky, a některé místa a mapy změnit ne?

cože?

Autor:  Radiaw [ stř čer 02, 2010 3:18 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Volitelná instalace - High Resolution Patch

Nejdou editovat ty mapy? Klamath atd, dodělat ty "textury" aby byli za oponou...

Autor:  JaW [ stř čer 02, 2010 3:48 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Volitelná instalace - High Resolution Patch

Radiaw píše:
Nejdou editovat ty mapy? Klamath atd, dodělat ty "textury" aby byli za oponou...

Za prvé to není tak jednoduché a za druhé se už stalo ve verzi RP 2.0.

Stránka 2 z 2 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]