Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je úte čer 17, 2025 5:58 pm

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Quest Za republiku - problém
PříspěvekNapsal: sob pro 04, 2010 9:54 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Zdravim,
Mám problém s tímto q konkrétně udělal jsem úkoly pro tu plukovnici Moorovou (zničení BoS,CHánů atd.) a teď mi řekla ať se hlásim u Rangera Granta abych ochránil prezidenta....no jo ale já jsem už před tím dělal skoro ten samej q akorát mě ho zadal někdo jinej. Taky jsme mel najit Granta a pak jsme ochranoval prezidenta - sejmul jsem snipera i toho inzenyra ale bombu jsem nezneskodnil presto mi to potom napsalo ze q byl splnen ochrana se povedla. Ale ted jak to mam udelat znova ale mi nejde promluvit s Grantem( je nejspíš zaseklej nemůzu mu ani vykrast kapsy a ma porad otevrenou pusu ). Nevíte jak to mám tedy udelat?

Předmět příspěvku: Re: Quest Za republiku - problém
PříspěvekNapsal: ned pro 05, 2010 7:46 am 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

Maty26 píše:
Zdravim,
Mám problém s tímto q konkrétně udělal jsem úkoly pro tu plukovnici Moorovou (zničení BoS,CHánů atd.) a teď mi řekla ať se hlásim u Rangera Granta abych ochránil prezidenta....no jo ale já jsem už před tím dělal skoro ten samej q akorát mě ho zadal někdo jinej. Taky jsme mel najit Granta a pak jsme ochranoval prezidenta - sejmul jsem snipera i toho inzenyra ale bombu jsem nezneskodnil presto mi to potom napsalo ze q byl splnen ochrana se povedla. Ale ted jak to mam udelat znova ale mi nejde promluvit s Grantem( je nejspíš zaseklej nemůzu mu ani vykrast kapsy a ma porad otevrenou pusu ). Nevíte jak to mám tedy udelat?

Ak si ten quest robil už pre yes mana (kýválek tuším) tak už ti nieje pomoci a ďalej po línii NCR už to hrať nepôjde. Tiež som sa tu na poslednú chvílu rozhodol hrať za NCR ale keďže už som mal ten quest zadaný aj od Yes mana tak sa mi stalo to isté čo tebe.