Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je ned čer 22, 2025 9:30 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 115  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout: New Vegas - Otázky a odpovědi
PříspěvekNapsal: sob srp 06, 2011 10:52 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Progresor píše:
Chci se zeptat, zda je pro příběh či nějaký quest důležitý ten robot z Goodsprings (Viktor). Potkal jsem ho ještě v Novacu, pokecal jsem s ním a pak za pár dní si to takhle špacíruju okolo Goodspring a znovu ho potkám a hned se chce bavit (stále stejný rozhovor). Pak se s ním rozloučím a on si to šine pryč, ovšem přímo do hloučku kazodorů a ti ho hned zabijou. ::scratch

Myslím že Viktor je jen program a jednoduše přejde zas do jinného securitona ale nejsem si jistý.. Až dorazíš za čas do Vegas podle mě tam stejně bude.. Každopádně až dorazíš do Vegas dej vědět jestli tam byl, to by mě zajímalo. Zkus taky trochu prošmejdit fórum, možná se to tu už řešilo.. Nevim

PříspěvekNapsal: sob srp 06, 2011 11:01 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Tak už vím.. Už se to tu dokonce i řešilo v jednom topicu. Stačí zadat, ,viktor" do vyhledávání..

PříspěvekNapsal: sob srp 06, 2011 11:10 pm 
Vemeno
Vemeno

manonegra82 píše:
Tak už vím.. Už se to tu dokonce i řešilo v jednom topicu. Stačí zadat, ,viktor" do vyhledávání..

jj, vím, ale to bylo trochu něco jiného, tam byl problém až ve Stripu http://forum.madbrahmin.cz/viewtopic.php?f=39&t=1545&hilit=viktor

Já to zatím vyřešil tak, že jsem si nahrál save cca 5min zpět a šel jsem prostě jinudy, schválně se tam za pár dní podívám, jestli ho tam ještě potkám...

Ale jinak mi přijde docela divný, že takováto herní postava nemá nastavenou nesmrtelnost vůči potvorám ve hře atd. a může někde cestou zhebnout...

PříspěvekNapsal: sob srp 06, 2011 11:14 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Ono se to řešilo i jinde: Viktor akorát přejde do jinného securitona..

PříspěvekNapsal: ned srp 07, 2011 12:50 am 
Zelenáč
Zelenáč

Co se týče questu ke Cass. Mám si "Vyřídit účty" s tou v Kamrínový Karavaně. Ty dealeři plasmovek co jí chtěli zabít už jsou po smrti ale tuhle zabíjet jen tak nemůžu už jenom pro to že Q mi to nesplnilo ( Save/load ) Podle netu můžu najít důkazy v jejim Sejfu ale nejsou tam nic než RNK prachy, +- 500zátek a stimpak a tak

PříspěvekNapsal: ned srp 07, 2011 1:04 am 
Zelenáč
Zelenáč

[quote="Olin"]Co se týče questu ke Cass. Mám si "Vyřídit účty" s tou v Kamrínový Karavaně. Ty dealeři plasmovek co jí chtěli zabít už jsou po smrti ale tuhle zabíjet jen tak nemůžu už jenom pro to že Q mi to nesplnilo ( Save/load ) Podle netu můžu najít důkazy v jejim Sejfu ale nejsou tam nic než RNK prachy, +- 500zátek a stimpak a tak

je víc možností jak to udělat.. Já jsem počkal až bude noc a ona bude spat.. Ve vnitř jejich noclehàrny jsem si čapl do režimu plížení tak abych měl výhled na dveře a hlavně na strážné kteří chodí furt tam a zpátky jak bukvice.. A až jsou čelem ke dveřím tak se ti ukáže, ,ve skrytu" a pak stačí odstřelovačka s tlumičem a jeden výstřel do ksichtu..ti dva si ničeho nevšimnou..můžeš jí dát v režimu kradení taky c4 nebo časovanou bombu do kapsy ale chce to mít vytuněné plížení. Hlavně se ale před tim domluv s cass že to vyřešíte po staru a nebudete shánět důkazy.. Ty se dají dát někomu z republiky ale je to hodně hipísácké teplé řešení ::beer

PříspěvekNapsal: ned srp 07, 2011 6:37 am 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

| SPOILER
V sejfe u Van Graffov a rovnako aj u Alice McLafferty nájdeš nejakú zmluvnú listinu, v ktorej sa píše o prepadnutí a zlikvidovaní Cassidy Caravans. Skús ešte pred tým pokecať s Cass a presvedč ju, aby namiesto zabíjania pristúpila na odovzdanie prípadu do rúk úradníkov NCR.

PříspěvekNapsal: ned srp 07, 2011 11:45 am 
Zelenáč
Zelenáč

Aaaa už mi to trochu docvakává že sem jí řek že po staru protože důkazy tam nejsou. No ale když sem jí zabil tak mi to ten Q. nějak nedalo

PříspěvekNapsal: ned srp 07, 2011 11:49 am 
Zelenáč
Zelenáč

Olin píše:
Aaaa už mi to trochu docvakává že sem jí řek že po staru protože důkazy tam nejsou. No ale když sem jí zabil tak mi to ten Q. nějak nedalo

Musíš ji trefit v plížení s tlumičem hlavně aby tě nikdo neviděl.

PříspěvekNapsal: ned srp 07, 2011 4:21 pm 
Zelenáč
Zelenáč

manonegra82 píše:
Olin píše:

Musíš ji trefit v plížení s tlumičem hlavně aby tě nikdo neviděl.

Eee vyřešeno stačilo i bez tlumiče ale musel sem pokecat s cass. Stejně uplnej klaďas nejsem.
| SPOILER
Ale ted mám největší dilema ze hry odkrouhnout bratrstvo a NCR ode mě bude držet ruce dál. Nebo zničim majitele řeknu to YES MAN a NCR ode mě bude držet ruce dál nebo to udělám pro NCR ach jo. Nevim co je horší.

PříspěvekNapsal: ned srp 07, 2011 4:28 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Když odděláš bratrstvo republika bude ráda.. Nebo můžeš domluvit spojenectví bratrstva a republiky.. A nebo jet sám za sebe(yesman) Vše je jen na tobě ::cool

PříspěvekNapsal: ned srp 07, 2011 4:57 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Karavana

A pohrabal ses v kanceláři v tom jejich terminálu a pak pokecal s tím týpkem v kanceláři?
Matně si vzpomínám, že tam něco takovýho bylo.

PříspěvekNapsal: úte srp 09, 2011 12:58 am 
Vemeno
Vemeno

Mám problém s questem se zmizelými protiradiačními obleky. Mám se na ně zeptat někoho z Niptonu, jenže jedinej přeživší Niptoňan je ten černoch, co sedí na židli v tom svým krámku - a ten mi neřekne nic? Some advice? Nebo nějaký příkaz do konzole? Nebo alternativní vyřešení questu?

Jsem už mnohem dál, ale tenhle quest mám pořád nedokončenej a štve mě to :-(

PříspěvekNapsal: úte srp 09, 2011 1:08 am 
Zelenáč
Zelenáč

Fox-hound píše:
Mám problém s questem se zmizelými protiradiačními obleky. Mám se na ně zeptat někoho z Niptonu, jenže jedinej přeživší Niptoňan je ten černoch, co sedí na židli v tom svým krámku - a ten mi neřekne nic? Some advice? Nebo nějaký příkaz do konzole? Nebo alternativní vyřešení questu?

Jsem už mnohem dál, ale tenhle quest mám pořád nedokončenej a štve mě to :-(

A šipka s tím úkolem ti ukazuje furt na něho? Ty obleky jsou v jeskyňi ale nevim přesně kde.. Jsem na noční a nemůžu se na to ani mrknout tak až ráno se na to podivám a napíšu.. Zkus ho prokecnout znova..

PříspěvekNapsal: úte srp 09, 2011 1:14 am 
Vemeno
Vemeno

Že jsou v jeskyni vim, šipka ukazuje jenom na něho a je jenom jedna možnost dialogu a ta dialog ukončí, takže nic. Zkoušel jsem to nejednou...

Objevil jsem jeskyni (jestli Skryté doupě nebo něco v tom smyslu) a tam byl jeden protiradiační oblek, ale s questem se nic nestalo. Byla to jeskyně severně od Niptonu, poblíž Niptonského průsmyku. Shodou náhod jsem taky zrovna na noční, ale Fallouta si tu pustit můžu ::)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 115  Další