Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pon čer 23, 2025 11:24 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 115  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout: New Vegas - Otázky a odpovědi
PříspěvekNapsal: čtv kvě 17, 2012 5:47 pm 
.

pripadne ak stihas mu normalne prikazat, aby ta opustil a mal by hned mastit do Primmu ... ale jedine ak nechces "cheatovat", no bohvie ci to pomoze ::scratch

inak ten autosave je shit, ak si na to zvyknes, ja si to preventivne uz sejvujem aj manualne, hlavne pred vstupom do budovy a rychlym presunom po mape, obcas sa tak da dostat do dobrej sracky, napr. ku Harperovej chatrci, pretoze na zaciatku hry je to dost hardcore kvoli vyskytu slepeho deathclawa, hlavne ked mu nabehnem hned do rany (minule sa dokonca premiestnil so mnou do chatrce), ale nedam na nu dopustit a pouzivam ju ako moj hlavny stan, bo je tam ponk, prebijaci lis aj ohnisko pokope + kopec bedni na vybavu (a navyse 3 vonku pred dverami) :D

bracho na to pouziva volaco, robi to autosejvy, ale na dalsie pozicie, neprepisuje to ten jeden

PříspěvekNapsal: čtv kvě 17, 2012 11:13 pm 
Škandál Európy

Tak nakoniec sa to vyriešilo pomerne podivne samo o_O

Robot proste vstal z mrtvych. Možno že ho škorpion len nejak omráčil, ale pochybujem, to by mi napísalo v rohu obrazovky. Proste sa po boji postavil zo zeme a rozsračkovaný, ale živý, pokračoval so mnou.

Ja už som si zvykol na tú prvú dedinu - ponk/zbrojarina + prenosné bedne mi stačia. Survival mám zatial 10 a ani neplánujem do toho dávať body. Celkom dobre nastavili obtiažnosť, veľkých škorpionov dávam s problémami a u dethclawov si zatial neškrtnem. Ale už som si vykradol BOS (plazmové zbrane), tak uvidím..

PříspěvekNapsal: čtv kvě 17, 2012 11:39 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Já měl takový problem s Roxxie v DLC Old World Blues, páč tam je smrtelná a je uplně vypatlaná že ti uteče a skočí na 3 Noční přízraky aniž by dokazala dat jedinýho ... dva jsem zabil třetí zabil jí ... vyřešil jsem to pomocí konzole a cheatu kill ...

PříspěvekNapsal: pát kvě 18, 2012 6:15 am 
Ozářený
Ozářený

radiaw - prave proto si roxie muzes do nekonecna znova namutovat

PříspěvekNapsal: pát kvě 18, 2012 9:17 am 
Škandál Európy

Justy píše:
No pokud nehraješ na Hardcore, tak myslím společníci permanentně zařvat nemůžou.

Hrám na normal, aj by som ho poslal na smrť, ale je s ním spätý quest a dáva mi dobrý perk, tak sa mi nechce oňho prísť. Každopádne masaker, tie svine okolo sú moc odolné, už pomaly nemám kam ísť. Asi vyvraždím nejaké mestá, aby som nabral XP a veci:D alebo to spravím jak v F2 - túlať sa a expiť.

Tam sa normálne natvrdo všetci respawnujú, alebo to je nejak obmedzené? A jak dlho to asi tak trvá?

PříspěvekNapsal: pát kvě 18, 2012 12:24 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

Dominus et Deus s0f píše:
Justy píše:
No pokud nehraješ na Hardcore, tak myslím společníci permanentně zařvat nemůžou.

Hrám na normal, aj by som ho poslal na smrť, ale je s ním spätý quest a dáva mi dobrý perk, tak sa mi nechce oňho prísť. Každopádne masaker, tie svine okolo sú moc odolné, už pomaly nemám kam ísť. Asi vyvraždím nejaké mestá, aby som nabral XP a veci:D alebo to spravím jak v F2 - túlať sa a expiť.

Tam sa normálne natvrdo všetci respawnujú, alebo to je nejak obmedzené? A jak dlho to asi tak trvá?

Mě to zajímalo, protože sem si chtěl znova vymlátit Deathclaw promontry a ano, většina potvor by se měla respawnout, a to do tří dnů. Ale unikátní potvory ne. (Rawr, legendární masařka a a paráč a pojmenovaný postavy)

PříspěvekNapsal: pát kvě 18, 2012 12:29 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

Robot proste vstal z mrtvych. Možno že ho škorpion len nejak omráčil, ale pochybujem, to by mi napísalo v rohu obrazovky. Proste sa po boji postavil zo zeme a rozsračkovaný, ale živý, pokračoval so mnou.

Ja už som si zvykol na tú prvú dedinu - ponk/zbrojarina + prenosné bedne mi stačia. Survival mám zatial 10 a ani neplánujem do toho dávať body. Celkom dobre nastavili obtiažnosť, veľkých škorpionov dávam s problémami a u dethclawov si zatial neškrtnem. Ale už som si vykradol BOS (plazmové zbrane), tak uvidím..

Jestli nemáš hardcore, tak v boji, msto toho, aby chcípli, tak společníci upadnou do bezvědomí, z toho se za chvíli proberou (Je možný, aby ti na začátku knockoutli kámoše a v půlce boje se třeba ještě vrátí) A do survivalu určitě investuj, vyplatí se to, protože se ti odemknou lepší recepty a jídlo a apití ti dpolní víc života. u párače si neškrtneš asi až tak do levelu dvacet. (Pokud bys nějak nezískal protipancéřovou pušku a neměl skill se zbraněma 100, potom bys je mohl odstřelovat.

Mimochodem, nepochopím, proč maximální odměna zkušeností za zabití je 50. Třeba páračům, zvláště matkám a alfa samcům, by slušelo aspoň 250 xp.

PříspěvekNapsal: pát kvě 18, 2012 12:34 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Celkom dobre nastavili obtiažnosť, veľkých škorpionov dávam s problémami a u dethclawov si zatial neškrtnem.

Vyber si jednu zbraňovú zručnosť a vraz tam čo najskôr aspoň 80 bodov, závisí od toho účinok zbrane. Deathclawa zloží pár zásahov z loveckej pušky.

PříspěvekNapsal: pát kvě 18, 2012 1:09 pm 
Škandál Európy

Květináč petunií píše:

Jestli nemáš hardcore, tak v boji, msto toho, aby chcípli, tak společníci upadnou do bezvědomí, z toho se za chvíli proberou (Je možný, aby ti na začátku knockoutli kámoše a v půlce boje se třeba ještě vrátí) A do survivalu určitě investuj, vyplatí se to, protože se ti odemknou lepší recepty a jídlo a apití ti dpolní víc života. u párače si neškrtneš asi až tak do levelu dvacet. (Pokud bys nějak nezískal protipancéřovou pušku a neměl skill se zbraněma 100, potom bys je mohl odstřelovat.

Mimochodem, nepochopím, proč maximální odměna zkušeností za zabití je 50. Třeba páračům, zvláště matkám a alfa samcům, by slušelo aspoň 250 xp.

Takže sú nesmrtelní? ::shock Not o je teda dobrý shit, to už je jak v sérii Medal of Honor ::rofl Ja som si HC nechcel dávať, lebo tam boli nejaké obmedzenia, ktoré sa mi nezdali. Ťažké potvory (myslím, že aj parača by som dal) riešim tak, že sa vyštverám na nejaký vrcholok/strechu, prilákam potvoru a potom to šijem zo strechy výlučne na VATS. Škoda že do očí sa nedá už mieriť a že ochrnuté končatiny im nepôsobia taký malus jak v F2. Čiže nemožnosť chopiť sa obojručných zbraní, nemožnosť behu a podobne. Mám ale len level 8 zatial, tak to ide ztuha no.. Na druhej strane hodne kradnem, keďže je to tak strašne jednoduché aj pri nízkych číslach; ergo mám kopu nábojov väčšinou. Až teraz mi začali dochádzať.

Ale hlavne ma potešilo, že v tej hre vzkriesili staré reálie, Modoc spomenutý v Sloate, pilotka vertibirdu ktorý sa zrútil nad Klamathom a podobne. Škoda len, že to je tak okaté a nepremysleli to lepšie - mohli začleniť všetko do nejakých príbehov a questov a nie len zmienky na okraj..

A tie DLC si mám nejak inštalovať? To sa dokupuje? Má cenu sa po tom zháňať?

PříspěvekNapsal: pát kvě 18, 2012 2:05 pm 
Víc než jen moderátor!
Víc než jen moderátor!

DLC se ma hrat pred dokoncenim zakladni hry nebo v prubehu?

Jsem zla master z brahminu a ve jmenu farmakospolecnosti ukusuju oplodum hlavicky!!39

PříspěvekNapsal: pát kvě 18, 2012 3:26 pm 
Víc než jen moderátor!
Víc než jen moderátor!

Ok, diky, o vikendu se na to vrhnu :D

Jsem zla master z brahminu a ve jmenu farmakospolecnosti ukusuju oplodum hlavicky!!39

PříspěvekNapsal: pát kvě 18, 2012 5:57 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

Justy píše:
V průběhu, jsou tam lokace, ze kterých se přechází do DLC, hra tě předtím upozorní na doporučenou úroveň, kterou bys měla mít.
Je to dobré hrát zhruba na té úrovni, Dead Money jsou třeba docela výzva.

Tak jest, když jsem jel Dead money poprvé, pečlivě jsem uvažoval o každý kulce, kterou mám v zásobníku.
Justy píše:
Doporučuju vzít do party Arcadea Gannona, možná se po nějaké době dočkáš překvapení.
DLC si rozhodně sežeň, minimálně Old World Blues a Dead Money, je to na Steam shopu. Stojí to pár šušňů.

No, Lonesome Road je taky nutnost, krásně to zastřešuje celej ten příběh a Honest Hearts... Honest Hearts si sežeň (stáhni) kvůli Survivalist's rifle.

PříspěvekNapsal: pát kvě 18, 2012 6:32 pm 
Víc než jen moderátor!
Víc než jen moderátor!

Jestli je kazde DLC za 10 e, tak to potom ultimate edition vyjde nejlevneji

PříspěvekNapsal: pát kvě 18, 2012 7:34 pm 
Víc než jen moderátor!
Víc než jen moderátor!

Ja bych si nebyla tak uplne jista, ze je to koupena verze :D

PříspěvekNapsal: pát kvě 18, 2012 8:06 pm 
Škandál Európy

Justy píše:
Tak já myslel že aspoň ten Fallout... :-D

Za mňa nakupuje zelenobiele účko. Ale to nie je podstatné. Podstatné je, že mi tento DLC shit systém pripomína tie datadisky k Sims - proste žmýkať love z človeka čo to dá. Díky, ne. To prenechám emerickým tínedžerom so zlatou kreditkou.

EDIT: o tom či to je Fallout sa presvedčím až to dohrám, takže je to začarovaný kruh :D

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 115  Další