Květináč petunií píše:
Dominus et Deus s0f píše:
Tak nakoniec sa to vyriešilo pomerne podivne samo o_O
Robot proste vstal z mrtvych. Možno že ho škorpion len nejak omráčil, ale pochybujem, to by mi napísalo v rohu obrazovky. Proste sa po boji postavil zo zeme a rozsračkovaný, ale živý, pokračoval so mnou.
Ja už som si zvykol na tú prvú dedinu - ponk/zbrojarina + prenosné bedne mi stačia. Survival mám zatial 10 a ani neplánujem do toho dávať body. Celkom dobre nastavili obtiažnosť, veľkých škorpionov dávam s problémami a u dethclawov si zatial neškrtnem. Ale už som si vykradol BOS (plazmové zbrane), tak uvidím..
Jestli nemáš hardcore, tak v boji, msto toho, aby chcípli, tak společníci upadnou do bezvědomí, z toho se za chvíli proberou (Je možný, aby ti na začátku knockoutli kámoše a v půlce boje se třeba ještě vrátí) A do survivalu určitě investuj, vyplatí se to, protože se ti odemknou lepší recepty a jídlo a apití ti dpolní víc života. u párače si neškrtneš asi až tak do levelu dvacet. (Pokud bys nějak nezískal protipancéřovou pušku a neměl skill se zbraněma 100, potom bys je mohl odstřelovat.
Mimochodem, nepochopím, proč maximální odměna zkušeností za zabití je 50. Třeba páračům, zvláště matkám a alfa samcům, by slušelo aspoň 250 xp.
Takže sú nesmrtelní?

Not o je teda dobrý shit, to už je jak v sérii Medal of Honor

Ja som si HC nechcel dávať, lebo tam boli nejaké obmedzenia, ktoré sa mi nezdali. Ťažké potvory (myslím, že aj parača by som dal) riešim tak, že sa vyštverám na nejaký vrcholok/strechu, prilákam potvoru a potom to šijem zo strechy výlučne na VATS. Škoda že do očí sa nedá už mieriť a že ochrnuté končatiny im nepôsobia taký malus jak v F2. Čiže nemožnosť chopiť sa obojručných zbraní, nemožnosť behu a podobne. Mám ale len level 8 zatial, tak to ide ztuha no.. Na druhej strane hodne kradnem, keďže je to tak strašne jednoduché aj pri nízkych číslach; ergo mám kopu nábojov väčšinou. Až teraz mi začali dochádzať.
Ale hlavne ma potešilo, že v tej hre vzkriesili staré reálie, Modoc spomenutý v Sloate, pilotka vertibirdu ktorý sa zrútil nad Klamathom a podobne. Škoda len, že to je tak okaté a nepremysleli to lepšie - mohli začleniť všetko do nejakých príbehov a questov a nie len zmienky na okraj..
A tie DLC si mám nejak inštalovať? To sa dokupuje? Má cenu sa po tom zháňať?