Thror píše:
Tonnie M píše:
Tak zaprvé mi nenadávej...Hra jako je diablo mě absolutně nebaví...
jak jsem napsal nahoře,dohrál jsem jedničku i dvoju dohromady rozhodně víc jak 20krát a trojka byl odpad,proto jsem se těšil na NV...
ale prostě mi to pořád přijde jak 3ka,je to nedodělaný
já si hru vždycky nejdřív stáhnu a pak si jí popřípadě dokoupím,jako třeba Mass Effect 1 a 2...
ale prostě tohle mi přijde moc...
druhý město obsadili trestanci,třetí město vyplení Legie,v Boulder City je jeden člověk...prostě pořád mi to nějak nesedí,nemůžeš si s nikým pořádně pokecat,u jezera ve fort golf,dostaneš stupidní úkol vycvičit jednotku(sorry ale tak od toho tam snad je 50rangerů a další vojáci NCR)
a to že jsem doktorovi vybral barák,to mě zarazilo,neklesla mi karma,vůbec nic...když přijdu na stanoviště Rangerů a chci jim ukrást stimpak,tak mi karma poskočí pěkně dolů..
přeju ti pěkné hraní,a moc se nenervuj nad příspěvky,co sem píšu...
já si tu hru chci užit stejně jako ty,akorát mi to prostě pořád nějak nejde...
možná zaskočím do Denu za Metzgerem a koupim si sličnou děvu abych se uvolnil...
Nenadával som tebe. Len sa v mojom poste vyskytla nadávka.
V druhom meste sú trestanci. Čo je na tom nedodělané? Je logické že tam sú, podarilo sa im zabiť šerifa, šerifov zástupca bol neschopný budižkničemu, NCR nikde, tak obsadili hlavný hotel. Mimochodom, v meste sa dá pokecať s jedným šéfom jednotky NCR, so starým dedkom ktorý má veľmi veľké množstvo dialógových možností, a povie ti jeden menší dejový zvrat, s jeho ženou, ktorá predáva chlast a jedlo, so šerifovým zástupcom, ktorý ti zadá quest ktorý sa dá riešiť viacerými spôsobmi, s robotom, ktorý ti môže vyprávať príbehy o gangstroch a je v podstate úplne zbytočný, ale ponúka vtipné príbehy, a možno ešte s niekým, na koho som zabudol. Na trápne malé mesto celkom slušné. Šéf banditov na mňa rozhodne plameňomet vytasil, pamätám si to veľmi živo. Na teba nie? Holt, možno nejaká chybka, tie hry občas mávajú. Vadí ti, že na vysokej obtiažnosti musíš vystrieľať veľa munície na zabitie človeka? Vieš o tom, že na zabitie hard mode bossa vo Warcrafte doňho musíš rezať mečmi a kúzlami 8 minút nonstop? Ak chceš realizmus a zabíjať ľudí jednou ranou, hraj na Easy.
Tretie miesto vyplienila légia lebo ho mali po ruke a bolo slabo chránené, pretože NCR to zvorali a majú jednotky rozptýlené po strašne veľkom území. Tretie mesto taktiež má slúžiť na predstavenie Cézarskej Légie hráčovi, aby sa v hre nevyskytla žiadna major frakcia až úplne na konci (keďže Cézarská légia je jedna z dvoch hlavných frakcií hry, je logické, že sa s nimi dá stretnúť už skoro). Mohol si si tiež všimnúť, že keď si zabil šéfa légie v tom meste, dali sa ti ako Failed dva questy. Nedodělaný, čo?
V Boulder City je jeden človek, lebo Boulder city vyhodila do vzduchu NCR aby vyhrali bitvu proti Cézarovi, a odohralo sa to relatívne nedávno. Mesto sa ešte nestihlo zotaviť z tej pohromy, a ktovie, či sa niekedy zotaví. By the way obsahuje jedného sympatického barmana, dobrý vyjednávací pokec so šéfom Khanov, a celkom zábavnú prestrelku. Nedodělané?
Úkol vycvičit jednotku ti pripadal nelogický? Vieš o tom že Fort Golf je miesto, kde NCR posiela neschopných vojakov? Neschopní vojaci majú rôzne výstredné povahy, a ich tréner je bohužiaľ Ranger, a nie vyškolený pedagóg, tak s nimi má prúser. Požiada ťa, aby si ten prúser napravil. Máš ŠTYRI možnosti, ako takúto prkotinu vyriešiť, a každá je úplne iná, a vyžaduje inú schopnosť, a vyhovuje inej povahe/morálke. Nedodělané?
Fajn, doktorovi si mohol vybrať barák. To je jediná vec, čo trochu nedáva zmysel, a trochu zarazila aj mňa. Ale stále... je to len pár vecí do začiatku, a nekúpiš si za to ani Leather Armor.
Nehovoriac o tom že posudzovať tak extrémne komplexné RPG ako Fallout podľa
prvých dojmov? Tvoj názor je nedodělaný, nie Fallout.
Docela mě dostáváš...ale pořád asi se v tomhle neshodnem...
ve fort golf jsem dostal úkol vycvičit jednotku,tak jsem začal se střelbou,bohužel mám zbraně na 17 takže jsem je nic nenaučil,a nemůžu se věnovat dalšímu výcviku,prostě nemám odemčenej dialog s nikym jiným z jednotky,takže zádrhel,abych dokončil úkol,budu teď muset investovat do zbraní...
ve městech sice dialogy jsou ,jsou i dobře napsané,ale...
ve F1 a F2 prostě ta města žila,DEN,KLAMATH,HUB,Shady sands(NCR),San Francisco(mohl bych prostě vyjmenovávat všechna
tady přijdeš do města-většinou 3 kadibudky(to samý fallout3) 5lidí,a od těch dostaneš úkol,
to je to co mi vadí...vzpomeň si na San francisco...prostě tam bylo 20lidí se kterejma se dalo mluvit,každej byl dobře napsanej,ulice plný,v NV je prostě mrtvo,nuda,
Kolik si pamatuješ postav z F1 a F2? já spousta,sžil jsem se s nima...Z fallout 3 si pamatuju toho Mutanta(nevim jméno),otce a psa,jo a taky pár lidí z Bratrstva...
v NV si pamatuju toho ostřelovače co chodí se mnou,a tu ženskou co jí ustřelil hlavu...to se mi líbilo,dobrej quest...
ale jinak ticho po pěšině
taky mi hodně vadí co se stalo s Vaultama-
v1ce ,byl alespoň jeden v necropolis,sice zničenej ale byl v něm život,ve 2ce ve vaultu 15 bylo plno nájezdníků,ve vaultu 13 zase párači(inteligentní)
ve 3ce nebyl jedinej normální,kde by se žilo,něco se tam dělo,buď byl vypleněnej a plnej ghoulů,nebo šílenejch obyvatel,popřípadě klonů !!!!!!
co to je???
teď jsem vstoupil do Vault 34 a ejhle---plnej ghoulů....radši jsem odtamtud odešel,protože jsem začal bejt kapku radioaktivní...doufám že ten druhej ve hře bude lepší...
Prostě Bethesda to zabila,3ka byla marnost,NV jsem nedohrál,ale přiznám se,ani mě to neláká