Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je úte čer 17, 2025 8:36 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: ED-E a pani Gibsonova
PříspěvekNapsal: pát lis 19, 2010 11:47 am 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

V tej elektrárni treba pokecať až pár dní po Gibsonovej. Teda aspoň podla wiki. Ja som o tom tiež nevedel, ale to máš fuk. Pokial viem, neskôr ťa o zapožičanie ED-E požiadajú aj keď by sa ti tie logy neprehrali.

PříspěvekNapsal: pát lis 19, 2010 2:34 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

u me to s edem bylo taky divny... nejdriv jsem sel za gibsonovou a pak mi samovolne pribyl ukol u edeho... jakoze na klicovy slova reaguje ta jeho pamet - a ede v nabidce take nic nemel kdyz jsem se k nemu vratil, dal jsem load a sel za babou spolu s edem, jakmile baba domluvila, ede zacal predcitat ten denik... bylo to divny, asi zareagoval na nejaky slovo od ty baby, o nem tam zadne moznosti dialogu nebyly, ede me ale otravoval vzdycky svym bzucenim tak jsem mu rekl at nekde pocka, kdyz se pak zjevil ve vaultu 34 znicehonic, tak jsem ho poslal po par dnech cestovani s nim zpet do primmu a ted mam misto nej uz Rexe... ten nevydava zadny otravny zvuky a pujdu s nim do zajimavy lokace, kam jsem se chtel puvodne vydat na vlastnii pest, ted mam aspon duvod tam jit :)

PříspěvekNapsal: sob lis 20, 2010 9:23 am 
Vemeno
Vemeno

nuke píše:
V tej elektrárni treba pokecať až pár dní po Gibsonovej. Teda aspoň podla wiki. Ja som o tom tiež nevedel, ale to máš fuk. Pokial viem, neskôr ťa o zapožičanie ED-E požiadajú aj keď by sa ti tie logy neprehrali.

a musim ho mit stale u sebe tedy? bojim se, ze nekde scípne

PříspěvekNapsal: sob lis 20, 2010 1:01 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

zanysek píše:
nuke píše:

Tak to neviem, ja som ho mal so sebou stále. Hodí sa ako lietajúci batoh. Jedine keď som šiel do nejakého ťažšieho "dungeonu" tak som ho nechal stáť niekde vzadu. Príkladom buď ten zamorený vault kde spolu s cass moc rushovali dopredu tak som na nich nevedel dávať pozor. Ale inak sa ho dá celkom v pohode ustrážiť.

PříspěvekNapsal: sob lis 20, 2010 1:17 pm 
Vemeno
Vemeno

nuke píše:
zanysek píše:
nuke píše:

Tak to neviem, ja som ho mal so sebou stále. Hodí sa ako lietajúci batoh. Jedine keď som šiel do nejakého ťažšieho "dungeonu" tak som ho nechal stáť niekde vzadu. Príkladom buď ten zamorený vault kde spolu s cass moc rushovali dopredu tak som na nich nevedel dávať pozor. Ale inak sa ho dá celkom v pohode ustrážiť.

ono asi zalezi na jakou hrajes obtiznost. me se ho moc ustrazit nedari

PříspěvekNapsal: pon lis 22, 2010 6:27 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Tak já sem zašel do heliosu 1 a tam obyčejní vojáci RNK, když snimi promluvím, kecají něco otom že si HELIOS 1 od bratrstva nenechají vzít. Tam se mě aktivovala první zpráva.

PříspěvekNapsal: pon lis 22, 2010 7:47 pm 
Ozářený
Ozářený

Ano, první zpráva se zřejmě spouští na klíčové slovo HELIOS

PříspěvekNapsal: pon lis 22, 2010 9:49 pm 
Vemeno
Vemeno

2. zprava se spusti u vedce v Heliosu. klicove slovo Archimedes (povedlo se). kam se mam ted vydat dal? kde je 3. zprava?

PříspěvekNapsal: pon lis 22, 2010 10:43 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

Teraz by sa ti už len po pár dňoch mali pomocou EDa ozvat z BoS a z Followers of the Apocalypse. Bacha !!! Kým ho hockomu požičiaš, zober mu všetko z inventáru.

PříspěvekNapsal: úte lis 23, 2010 1:21 pm 
Ozářený
Ozářený

ted hraju po druhy, na srotiste jsem sla az s Edem prokecat Gibsonovou, to mi Ede zabral, ale v Heliosu u toho vedce od nasledovniku prd. ::zed

PříspěvekNapsal: čtv pro 02, 2010 10:54 pm 
Vemeno
Vemeno

Já jsme třeba udělal quest v HELIOS 1 dřív než jsem uměl opravit ED-E, takže jsem ani neměl tu možnost v rozhovoru u paní Gibsonové a ještě hodně dlouho potom se mi neaktivoval záznamník v ED-E. Pak jsem se vrátil do HELIOS1 k vědci a taky nic, prolezl jsem s ním zkusmo celou elektrárnu, až se nakonec umoudřil na ubikacích po rozhovoru s vojákem. Začal přehrávat jeden záznam. No a druhej záznam se aktivoval když jsem pokecal s dustojníkem NCR v Camp Forlorn Hope, naskočilo tam další klíčové slovo co jsem potřeboval, protože jsem už fakt nevěděl kam jít.

PříspěvekNapsal: čtv pro 02, 2010 11:13 pm 
Ozářený
Ozářený

tak ja se k tomu vedci vratila znovu a znovu jsem ho prokecala o Archimedovi a to uz Ede naskocil, uz se mi ozvali i z BoS.
| SPOILER
Jsem jim Eda vedla a nasrkli mne, ze mi dali obojek, toz jsem loadla a sla k nasledovnikum, kteri se mi ozvali, tesne pred bunkrem BoS. Tam se pak vratim az s Veronikou, ted beham s Boonem a kosime legionare, na ktery narazime :-D.

PříspěvekNapsal: sob pro 04, 2010 1:25 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Prevzato z http://fallout.wikia.com/wiki/ED-E_My_Love
na spusteni prvni zpravy musite projet vsechny dialogy bud s Gibsnovou, Michelangelem nebo dr henrym, pokud jste uz s gibsnovou mluvili tak se znova na tu spravnou pasaz nedostanete, musite s nekym jinym. Hned po dokonceni rozhovoru by vam ede mel sam prehrat kus logu.
Pockejte 5 dnu
Promluvte s Ignaciem v eliosu, dr henrym, michelangelem, Thomasem Hildernem, je jich jeste vic, pisou to tam v detailed walkthrough. Je dulezity pockat 5 dnu a pokud ste s nekym uz mluvili pro prvni cast, znova fungovat nebude(aspon myslim).

pokud vam nekdo nefunuje zkuste nekoho jinyho, me na prvni log sel dr henry a na drihej log ignac i kdyz sem uz mel celej rozhvor s nima projetej predtim, takze se k tomu klicovymu sllovu muzete dostat i napodruhy.

Po dalsich 3 dnech, +-, by mel ede sam navazat rozhovor, dvakrat v kuse, jednou od templare a jednou od nasledovnika apokalipsy. Tempari daj ede bonus ke zbroji, FoA ke zbranim. Musite tam ede na par dnu nechat, pak ho najdete v primmu tak kde lezel puvodne, i kdyz mate Lucky 38 byt, bude v primmu.
Pred odlozenim mu vyprazdnete inventar jinak o veci prijdete.
Dofam ze to nekomu pomohlo, jinak na ty vaultwiki je snad vsechno co potrebujete vedet o cemkoliv, jen anglicky, ale verim ze to neni problem :D

PříspěvekNapsal: čtv pro 09, 2010 10:17 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Mam takovej problemos ale to ja vzdycky :D Prvni log mi u te starenky nesel. No neva sel sem k Heliosu 1 tak sme pokecal z tou babou a ze muzu pomoct atd atd. N o pak sem klikal na vojaky a padlo klicove slovo. Prvni zprava. ED to prehral. Pockal sem 5 dni. Po 5 dnech se mi hendka ozval Lorenzo a apokalipsa. Jenze ja druhy text te zpravy ani nevim jaky je. Tak nevim jestli je to dobre ze uz se mi ozvali po prezteni prvni casti toho deniku jak se rozpovidal sam. dal sem ho lorenzovi. Pokecal jsem z ignaciem ale nic nechytl se zkousle sem to vickrat a nic. Navic ty ostatni co se zde pisou nemuzu vubec najit. Porad to prochazim a oni tam nejsou. Jinak bych se rad dozvedel jaky je vubec cil rozsifrovani toho celeho deniku jaky je vysledek teto cele veci. Enklava tam stejne uz nebude. Tak jaky to ma vyznam ten denik. Nebo pak budu neco hledat az se to dozvim cele ???

PříspěvekNapsal: čtv pro 09, 2010 10:39 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Význam těch logů je, že tě po jejich přehrání kontaktují bos a fotp ...
Žádnej hlubší význam nemají ...
BTW: S tou enklávou si tím úplně tak jist nebud ... ::twisted

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další