Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř čer 18, 2025 12:14 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Max. Level
PříspěvekNapsal: ned pro 26, 2010 11:02 am 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Už tu chýba len kapitán Kein. ::bez_chlupu

mau.n23 píše:
beztak by me zajimalo co to tu furt maj proti piratum, jsem jim od te doby co mam kompa a nemuzu si stezovat..;-)

mau,
je to stokrát vysvetľované a úplne jednoduché. Ak nasadneš do vlaku bez lístka, odvezieš sa, o tom žádná. Ak ale nasadnú bez lístka aj všetci ostatní, o mesiac môžme behať po trati peši, pretože nijaké vlaky už jazdiť nebudú.
Niektorí teda platia, aby sme sa mohli voziť a niektorí veselo parazitujú.

PříspěvekNapsal: ned pro 26, 2010 1:53 pm 
Austin Powers
Austin Powers

A on ti odpoví, že kdyby musel platit vlak, že radši nikam nepojede, že bude sedět doma a do práce pojede 50km na kole, které ukradl sousedovi :D

PříspěvekNapsal: ned pro 26, 2010 2:20 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Jop.
A ešte bude celú cestu nadávať, že to kolo škrípe a že to má pán sused na hovno zeštelované. ::kawaii

PříspěvekNapsal: ned pro 26, 2010 2:55 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

já byl pirát,jsem pirát a budu pirát,diky těm možnostem ušetřim několik tisíc,kdybych měl platit za hry co stáhnu tak je to 4 tisíce týdně,navic dneska sou ty hry jak zajíc v pytli,hraješ to 15 hodin a dohrany,a za to já prachy dávat fakt nebudu :D třeba fallout za ty prachy stojí to je pravda ale zase proč dávat peníze jenom za to že tam máš jinou češtinu že :D

PříspěvekNapsal: ned pro 26, 2010 5:03 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

mau.n23 píše:

hezky receno..beztak by me zajimalo co to tu furt maj proti piratum, jsem jim od te doby co mam kompa a nemuzu si stezovat..;-)

no me vzdy rodice ucily ze krast se nema, a ja s nima v tomhle ohledu souhlasim. A piratstvi neni niz jinyho nez jny jmeno pro kradez ze ano. Zel bohu spousta lidi si neuvedomuje ze nekdo musel makat jak barevnej ( jak kdy) aby ta hra byla vice mene hratelna, stejne jako pekar s rohlikem etc. (netvrdim ze sem nikdynic nezpiratil ale hrdej na tom nejsem.
A tvrdit o sobe hrde ze sem pirat byl, jsem a budu je jen chlubeni se jak kej sem s prominutim "idiot" a clovek be jakekoliv moralky........... priste se treba budes chlbit zes okradl tamhle 80 letou babicku ne ?

PříspěvekNapsal: ned pro 26, 2010 6:51 pm 
Ozářený
Ozářený

Swen von Walhallion píše:
mau.n23 píše:

hezky receno..beztak by me zajimalo co to tu furt maj proti piratum, jsem jim od te doby co mam kompa a nemuzu si stezovat..;-)

........... priste se treba budes chlbit zes okradl tamhle 80 letou babicku ne ?

bi ses divil kolikrat se to uz stalo ::knez

PříspěvekNapsal: ned pro 26, 2010 8:25 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

jasně hned du na babičku co mi pude kolem baráku :D podle mě tohle je jenom chytry obejití,jak bych si asi mohl zahrát kdybych musel šecko kupovat? Kdyby dali ceny kolem 500ti korun tak to klidně koupim ale hry za 1 200 fakt kupovat nebudu když sou za 2 dny dohrany,je to prostě hovadina,a nevim proč stahování berete jako špatny když to dělá 95 % lidí

PříspěvekNapsal: ned pro 26, 2010 8:57 pm 
Kapčo brodice kat. B

NoFiS píše:
já byl pirát,jsem pirát a budu pirát,diky těm možnostem ušetřim několik tisíc
člověk, který nemá na zábavu (hry), má ohnout hřbet a makt, ne se flákat u zábavy, za kterou ani nikomu neplatí. Jsi socka. ::evil

PříspěvekNapsal: ned pro 26, 2010 9:03 pm 
Kapčo brodice kat. B

NoFiS píše:
ale zase proč dávat peníze jenom za to že tam máš jinou češtinu že :D
Milý Joshi (Sawyere, autore Falloutu),
tvá poslední hra se mi velmi líbila a je pro mě důkazem, že herní průmysl není už jen o tupých sračkách. Proto jsem si tvou hru stáhnul a nikomu nic nezplatil. Jsem chudý a mé děti mají rády colu, takže jim ji nemohu upřít. Kabelovku nevypnu a ten tu nokii 6700 gold na home kredit přece neprodám. Doufám, že to chápeš. Přeji ri mnoho štěstí při další tvorbě a těším se na tvou další hru.

oddaný fanoušek NoFiS

PříspěvekNapsal: ned pro 26, 2010 9:52 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Netvrdim že na to nemam ale že prachy dám radši za něco jinyho,navic kde mam asi brat prachy když je mě 15 a je zima? :D stejně bych je za hry nedal,esi za hry platíte,vaše blbost,nic proti ale vážně mi to přijde zbytečny.

PříspěvekNapsal: ned pro 26, 2010 10:01 pm 
Vemeno
Vemeno

NoFiS píše:
jasně hned du na babičku co mi pude kolem baráku :D podle mě tohle je jenom chytry obejití,jak bych si asi mohl zahrát kdybych musel šecko kupovat? Kdyby dali ceny kolem 500ti korun tak to klidně koupim ale hry za 1 200 fakt kupovat nebudu když sou za 2 dny dohrany,je to prostě hovadina,a nevim proč stahování berete jako špatny když to dělá 95 % lidí

Tohle je jenom výmluva , znám lidi co jsou schopný stáhnout i hru za 199kč . Když na něco nemám tak si to nekoupím , nebo si ušetřím . Člověče 4000 týdně za hry , výš že za oknem je svět ??

PříspěvekNapsal: ned pro 26, 2010 10:05 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Ať si platí kdo chce co chce, ale STEAM klienta ať si milostivě strčí do p*dele ::knez Za vietnamskou chůvu z Bulharska jim opravdu platit nebudu.

PříspěvekNapsal: ned pro 26, 2010 10:23 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

lonewolf píše:
NoFiS píše:

Když na něco nemám tak si to nekoupím , nebo si ušetřím .

Jo,šetřiš si měsic na F.NV dejme tomu ale během toho ti vyjde tucet dalších pecek ktery si chceš zahrát,a platit za každou asi nebudeš. Dejte mi jedinej duvod proč nestahovat,ale ať to stojí za ty prachy co za to dám :-D

PříspěvekNapsal: ned pro 26, 2010 10:27 pm 
Vemeno
Vemeno

A samozřejmě si musíš zahrát všechno do 12 hodin po tom co to vyšlo co , nejde si počkat . Možna by nebylo od věci se naučit že za věci se platí . Nechci vidět co by se dělo kdyby šlo stáhnout třeba auto

PříspěvekNapsal: ned pro 26, 2010 10:35 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Proč čekat když to mužeš hrát hned? Já hry hraju celkem rychle proto sem si oblíbil RPG ale když to vyzkoušiš tak tam toho zase tolik novyho neni. Stači mit torenta a dobrou adresu a mužeš stahovat jak chceš,prachy co ušetřiš mužeš potom vrazit do auta nebo v mym připadě do motorky, tramtadadáá ::kawaii

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další