Tak paříte? paříte?
Já se přiznám, že už ano. Bohužel sem si zlomil pravou ruku (sem pravák) a hrát s tím FPS i za pomoci pana Vatse je celkem slušnej nářez. Tedy levou ruku mám na myši a v pravý držim fixku (trčí mi ze sádry 2 prsty) a s tou mačkám po jednom tlačítku. Kdy se vždy musím kouknout na klávesnici, kde je ten čudlík co chci zmáčknout. Takže si asi 3týdny počkám abych si to mohl aspoň trochu užít.
Jinak k dojmům:
-trochu mně mrzí použitá hudba z F2, kdy to mám zafixováno kdesi hluboko v hlavě, že to patří k F2, 2D, pohled shora zešikma zboku. prostě když vidíte citron víte, že je kyselej. tak to mi nějak nesedí.
-hudba sama o sobě mi připomíná mod radio existenz a je řádově lepší než v F3 (nepůsobí to tak, že na vás za rohem čeká rytíř v plátové zbroji) ale přesto mně taky moc neoslovila. pár herních hodin ji nechám a pak ji asi vypnu.
-prostředí. ach ten GECK. stačí vzít světlo k tomu blbě přiřadit FX Beam Light a pak to 100x nakopírovat (Bison hotel v Primm city) je to drobnost ale když si toho všimnete tak to opravdu bolí
-jinač lokace co sem zatím navštívil jsou takové o ničem. lidiček ukrutně málo.
-trochu mi přijde divné že NCRCF nebo jak to je masim jak nic ale velkej radscorpion nebo deathclaw e e. ani ťuk. no to ještě otestuju
-au. textury zbraní. au. to opravdu bolí.
-pustina je zajímavá a občas i hezká.
-no první městečko goodsprings mi připomnělo kresleného mik-mik ptáka a kojota co se ho snaží chytit a sežrat. je to dost westernové, což mi moc nesedí.
-co se týče grafiky tak mi to je celkem jedno, dobrou hru nedělá grafika.
asi tak no