Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je úte čer 24, 2025 10:52 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 115  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout: New Vegas - Otázky a odpovědi
PříspěvekNapsal: ned zář 16, 2012 12:23 pm 
.

F3/ F:NV hracia plocha je len prerastený dvor (čo čakať, ak máš mať full 3D prostredie), ak by to boli mapy ako vo Falloute
poprípade The Fall, kde je exit grid, tak by to bolo iné kafe

zbraní sa myslím nejak extre veľa postaviť nedá a niesom si istý, či zbrane z F3 sú aj vo F:NV, ale zaručene sú na to mody

PříspěvekNapsal: ned zář 16, 2012 12:49 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

mody vím ale ja chtel vědet zda je neco v zakladu protože za celou hru nebo spíše jak jsem psal za 5 her kdy sem to dohral cele dokonce nahrano mám 200 hodin aji s dlc tak jsem našel jen u dablu nejakej planek na jidlo a pak jsem našel planek na zatkovou minu a to je všechno a F3 jsem našel zacelou hru asi 10 planku na ruzne zbraně tady toho moc není pařát parače s tim sem ve F3 hral celou hru da se říct a nebo s tou puškou na hřeby to me bavilo přistřelit mu třeba ruku ke zdi mohlo by to být tady taky nejak nebo aspon nejake planky co tu jsou abych je našel když tak jen napověda ale zase se musí nechat že ačkoliv jsem to 5x dohrál furt neznám všechno a nebo je to díky novemu patchu např dnes jsem ve faloutech zažil poprve přepad kasína v primu nějakýma zběhama nebo co to bylo atd a docela se mě nelíbí ve městech že je každej druhej barák zabouchanej deskama myslím že by nebyl problem udelat texturu ve všech domech abych tam našel třeba jidlo nebo nejakej vzkas od někoho kdo tam bydlel atd benzínky se mě líbí jak jsou udelane že tam najdu jidlo atd ale mohlo by tak být více věcí třeba obchody no to bych mohl ale psat celej den xD

PříspěvekNapsal: ned zář 16, 2012 1:51 pm 
.

tu máš zoznam, čo sa dá v F:NV robiť

http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout:_New_Vegas_crafting

zbraní je v F:NV tri prdele, tam mi crafting nechýba, stačí mi výroba nábojov a jedla/ meducíny

http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout:_New_Vegas_weapons

akurát som získal plánik na výrobu dog tag fist

kedysi som si stiahol zoznam craftingu, že to preložím, ale po 3 týždňoch, keď som sa do toho chcel pustiť,
tak som zistil, že prerobili (čítaj zjednodušili) postupy, takže to prekladať nemá zmysel, kedže to robia furt doteraz

PříspěvekNapsal: ned zář 16, 2012 3:20 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Tu vanceho zbran si mám nechat pokudil jsem se to vrátit robotovi a on to nechce už už to nemám v dialogu

PříspěvekNapsal: sob zář 22, 2012 2:02 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Ahoj,

rád bych si zahrál FNV v angličtině, ale nejsem natolik dobrý, abych stíhal překládat titulky u dialogů. U starého Fallouta text zůstával, takže jsem měl čas, nyní jsem tuto možnost nenašel. Má pro mě někdo radu, neexistuje nějaká utilita, nebo možnost v ini natavení, aby text zůstával, když postavy mluví?

Díky

PříspěvekNapsal: pon zář 24, 2012 9:38 pm 
Lovec odměn
Lovec odměn

Ahoj potřeboval poradit nevíte u koho jde sehnat optika poro laserovou pušku a jak se jmenuje v češtině? Rozehrál jsem s energetickými zbraněmi a docela by se mi hodila.

PříspěvekNapsal: úte zář 25, 2012 9:28 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

zdarec, mám takový větší problém... V FNV jsem po dosažení lvlu 38 v Předělu najednou ztratil všechny své body v dovednostech, které mají něco společného se zbraněmi...myslím, že to nastalo po zasažení granátem od Ullysseho. Vyléčil jsem všechny končetiny, odstranil všechny negativní účinky,ale i poté pořád mám všechny dovednosti týkající se zbraní na 0. Lékař mě nechce léčit, páč říká, že je vše v pořádku...Nevíte v čem je problém ??

PříspěvekNapsal: úte zář 25, 2012 2:07 pm 
.

rozhodne sa to niekde riešilo, si už neviemkoľký, čo sa na to pýta, akurát prvý, čo to špecifikoval bližšie (zásah granátom), len neviem, či to tu už niekto vysvetlil

PříspěvekNapsal: úte zář 25, 2012 3:24 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

h3k70r píše:
zdarec, mám takový větší problém... V FNV jsem po dosažení lvlu 38 v Předělu najednou ztratil všechny své body v dovednostech, které mají něco společného se zbraněmi...myslím, že to nastalo po zasažení granátem od Ullysseho. Vyléčil jsem všechny končetiny, odstranil všechny negativní účinky,ale i poté pořád mám všechny dovednosti týkající se zbraní na 0. Lékař mě nechce léčit, páč říká, že je vše v pořádku...Nevíte v čem je problém ??

Máš nevratně poškozené save, pokud se před něj nechceš nebo nemůžeš vrátit, tak stejný problém i s určitým řešením jsem popsal tady:
viewtopic.php?f=39&t=10185&p=205429&hilit=player.forceav+unarmed+100#p205429
Nerad sem píšu, Ty si v tom nevinně, ale opět můžu očekávat jízlivé smajlíky :-(.

PříspěvekNapsal: úte zář 25, 2012 8:41 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

diky za radu, nahodil jsem zpatky dovednosti a ten perk co to mel zpusobovat, tak ten jsem nemel na sobe vubec...takze mi to pravdepodobne zpusobil ten granat :-)

PříspěvekNapsal: úte říj 09, 2012 8:25 am 
Škandál Európy

Mrakoplaš píše:
Ahoj potřeboval poradit nevíte u koho jde sehnat optika poro laserovou pušku a jak se jmenuje v češtině? Rozehrál jsem s energetickými zbraněmi a docela by se mi hodila.

V preklade to je kupodivu "optika pro laserovú pušku" a odporúčam Van Graffov obchod na freeside, pokial chceš hrať na energo. Ono sa celkom oplatí aj zmasakrovať to tam, prídeš si na pekné veci..

PříspěvekNapsal: úte říj 09, 2012 1:44 pm 
.

časom bude mať questovú možnosť :D

PříspěvekNapsal: stř říj 10, 2012 9:02 am 
Škandál Európy

toudi_sk píše:
časom bude mať questovú možnosť :D

jj, lepšie ich zabiť po questoch, ale až ten posledný quest pre nich je finančne výhodný. Každopádne pre pozitívne povahy sú tie kšefty pre nich nepoužitelné.

PříspěvekNapsal: úte říj 16, 2012 4:12 pm 
Škandál Európy

Máte niekto skúsenosti jak dostať s5 zabehnutého parťáka? Veronica ma /niekde/ prestala sledovať a teraz ju neviem nájsť ani neviem jak sa k nej dostať. Je to bug ktorý nastáva pri výmene vecí v INV občas, ako som sa dočítal. Skúšal som ten zoznam príkazov cez konzolu (ID, resurrect 1, disable, enable), ale nepomohlo. Neobjavila sa ani pri mne, ani na jej domovskom mieste v tom tábore. Takže... HELP! ::ZIIV
ja to bez nej hrať nebudem, doprdele jediná gayka v hre a ja ju stratím :x

PříspěvekNapsal: úte říj 16, 2012 6:16 pm 
.

je ešte jeden povel, player.moveto XY, presunieš sa k nej a tuším je aj opačný príkaz, aby sa ona presunula k tebe

kukni na falloutwiki ;) (že je to na F3 si nevšímaj, engine je rovnaký)

http://fallout.wikia.com/wiki/Recovering_missing_non-player_character_in_Fallout_3

EDIT: ak budeš plniť quest s vajcami pre jednu fuchtlu z kanála (Thorn), skús nebrať odmenu, aj keď bude mať pindy, zaujímalo by ma, či bude mať nejaké výrazné hlasové prejavy pri braní finálnej odmeny po skončení questu :P

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 115  Další