Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je ned zář 07, 2025 9:29 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Zákysy
PříspěvekNapsal: ned pro 19, 2010 3:28 pm 
.

Erina píše:
Edit: tak uz konecne vim, co ty zluty sipky znamenaji :-D. I kdyz mam original, tak manual jsem necetla ::oops

to poznám ::hladit v F3 som tiež po opustení vaultu išiel za nosom na západ a nejaké čiaročky ma absolútne nezaujímaly :D
... až som natrafil na vault s umelou realitou a cink, naraz som bol v 3/4 hry ::rofl

PříspěvekNapsal: ned pro 19, 2010 8:01 pm 
Ozářený
Ozářený

Ja trojku skoncila u radia, kdyz na mne fatman flakl miniatomovku,. Kdyz jsem ani na paty pokus nebyla schopna se do radia dostat, tak jsem si rekla, mily Tode, polib mne tam, kam slunce nesviti a letelo to do sufliku, kde se to povaluje dodnes.

PříspěvekNapsal: ned pro 19, 2010 10:23 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

toudi_sk píše:

načo kukať do mapy, tá je zrejme len pre šalátov :D

A pro voly který nenapadne jít si promluvit s šéfem chánů ...

PříspěvekNapsal: pon pro 20, 2010 6:39 pm 
.

len ma nenapadlo, že na nahrávacej mapke 25× 25metrov je ešte jedna nahrávacia lokácia ::rock
---
ozaj, dá sa nejako urýchliť čas na pipboyi? (klasická to vec vo Falloute 1- 2)

PříspěvekNapsal: pon pro 20, 2010 7:03 pm 
Kapčo brodice kat. B

na pipboyi ne. zmáčkni T

PříspěvekNapsal: pon pro 20, 2010 7:16 pm 
.

::bez_chlupu a môžem začať experimentovať s kuchyňou ::twisted

PříspěvekNapsal: úte pro 21, 2010 7:56 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ahoj, v táboře NCR jsem dostal za úkol zlikvidovat bombu ve vlaku v "Očaruju tě". Jenže, i když jí odtranim pomocí vědy nebo kodu, vlak se rozjede a stejně vybouchne. Je to bug, nebo to tak má bejt? Po odstranění se mi objeví info o zneškodnění a získání bomby, ale v inventáři nic nemám. Po eplozi vlaku mi zmizí poznámka o splněnym úkolu :-?

PříspěvekNapsal: čtv pro 23, 2010 8:03 pm 
.

do ktorej lokácie mám odniesť telo rangera Moralesa prosím? nejako to z poznámky "severne od trate" neviem vydedukovať

PříspěvekNapsal: čtv pro 23, 2010 8:53 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

PD321 píše:
Ahoj, v táboře NCR jsem dostal za úkol zlikvidovat bombu ve vlaku v "Očaruju tě". Jenže, i když jí odtranim pomocí vědy nebo kodu, vlak se rozjede a stejně vybouchne. Je to bug, nebo to tak má bejt? Po odstranění se mi objeví info o zneškodnění a získání bomby, ale v inventáři nic nemám. Po eplozi vlaku mi zmizí poznámka o splněnym úkolu :-?

mrkni na to kde se stala chyba:
| SPOILER
Vybuchne proto, že jsi předtím mluvil s tím týpkem který jde práskat legii do té letové věže. Vzásadě platí to, že příjmeš úkol od náčelníka McCarrenu pokecáš o tom ještě s tou poručicí co vyslýchá vězně Legie (ona ti dá přístup k té věži) a s šéfem bezpečnosti (který je ten zrádce) nesmíš vůbec mluvit. Pak si počkáš až tam půjde, vydáš se za ním a ve SNEAK režimu (ve skrytu) odposlechneš dole pod schody jeho hovor přes vysílačku. Pokud jsi na tom dobře se "Sneakem" nebo za použití tichošlápka mu můžeš hned po jeho hovoru ukrást aktivační klíč a jít hned odpastit ten vlak.

toudi_sk:

Jdi s tělem Moralese směrem zpět k McCarrenu a hned kousek zpět od místa kde byl Morales zabit stojí malá pytlová barikádka se dvěma členy RNK a jim ho předáš. Po levé staně bys měl mít Hlavní sídlo Repconu kde hlídkují roboti.
Stává se, že Ďáblové občas z té střechy dostřelí až na ty hlídkující roboty.

Naposledy upravil S.A.M. dne čtv pro 23, 2010 9:01 pm, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: čtv pro 23, 2010 9:00 pm 
Kapčo brodice kat. B

toudi_sk píše:
do ktorej lokácie mám odniesť telo rangera Moralesa prosím? nejako to z poznámky "severne od trate" neviem vydedukovať

Vypadá to, že do McCarranu... jinak mi vypiš přesně to, co se píše v pipboyi a já ti najdu originál

PříspěvekNapsal: čtv pro 23, 2010 9:36 pm 
.

žeby? momentálne mi ale McCarran na mape hlási, že som tam ešte nebol :D

Obrázek

EDIT: vybavené, furt zabúdam na dve veci, šípka na kompase (síce ukazovala niečo iné, ale smer zodpovedal) a klasiku
F3, všetko je na kope, telo bolo treba odlevitovať asi 27,5m smer SSZ, v podstate z kopca dole k pytlom s pieskom

PříspěvekNapsal: čtv pro 23, 2010 10:04 pm 
Kapčo brodice kat. B

Citace:
"Private Morales has asked me to find and retrieve the corpse of her dead husband. His body is apparently being used as a lure to draw in NCR troops and slaughter them. Better keep a look out for traps and snipers...

The body is just east of Repconn HQ and I should carry it to the troopers camped out on the north side of the railroad tracks."

toudi_sk píše:
EDIT: vybavené, furt zabúdam na dve veci, šípka na kompase (síce ukazovala niečo iné, ale smer zodpovedal) a klasiku
F3, všetko je na kope, telo bolo treba odlevitovať asi 27,5m smer SSZ, v podstate z kopca dole k pytlom s pieskom

jo, tohle mě taky sere. Nechci používat kompas , ale často mě k tomu hra přímo nutí, protože popisy jsou debilní anebo NPC řeknou velký pendrek, popř. rovnou, že to mám na kompasu

PříspěvekNapsal: úte pro 28, 2010 2:12 am 
Vemeno
Vemeno

nejak sem si prehodil palebenej mod u zbrane ze nestrilí po davkach ale jen jednotlive :-( jak to hodim zpet ?

PříspěvekNapsal: úte pro 28, 2010 2:49 am 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Se podívej do Options jak to máš na keyboundované, ne? (odhad - B, .,-/( - či něco takového)

I HATE OPEN-WORLD NEXT-GEN SEISMIC RPG GAMES!

PříspěvekNapsal: pát pro 31, 2010 10:48 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ahoj
Včera jsem řešil a nakonec vyřešil zákys, který jak se zdá způsobuje bug.
Jde o misi "Still in the dark"
V misi je třeba najít těla hlídek BOS v lokacích NELIS AFB, BLACK MOUNTAIN, a REPCONN HQ.
Všechny tři lokace jsem navštívil v rámci průzkumu dlouho před tím než mi byl zadán quest od BOS a tak jsem objevil jen mrtvoly paladinů jen v Repconnu. Když jsem se pak do lokací Black mountain a Nelis AFB vrátil hledat těla podle mapy, tak na místě kde měli být, už mrtvoly nebyly. Následovalo natažení strašně starého savu a vyhledání těl při první návštěvě lokace. protože jsem nechtěl přijít o mnoho hodin hry rozhodl jsem se řešit celou věc cheatem přes konzolu, protože mě jiné řešení nenepadlo.
Nedařilo se mi vyvolat mrtvoly paladinů přes moveto player, takže jsem se musel vrátit do starého savu a zjistit přes showinventory id těch mission holotape co máte přinést Mc Namarovi. Poté jsem přidal si chybějící "mission holotape" do inventáře příkazem player.additem.
Pro případ že by měl někdo podobný problém dávám sem získané id které jsem během zákysu musel vyšťourat.

Lokace:
Black mountain:
Paladin id: 0015A7CD
Mission holotape id: 0015D9D9

Nelis AFB
Paladin id: 0015A7C1
Misson Holotape id: 0015D9D8

Repconn HQ
Paladin id: 0015A7BD
Mission holotape id: 0015D9DB

Snad to někomu v podobné situaci ušetří čas a nervy.
Je zvláštní, že mrtvoly ve FNV moc nemizej. Joe Cobb ležel v Goodsprings tak dlouho, až jsem si stáhnul mod Grave digger a pohřbil ho. ovšem jak jde o mrtvoly důležité pro splnění mise, tak ty mizí jak mávnutím proutku. Nedivil bych se kdyby autoři nechali ty mrtvoly po jejich neobjevení při první návštěvě lokace pohřbít nějakým NPC a quest by se zkomplikoval o hledání hrobů padlých válečníků, ale to néé...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další