Thror píše:
...neviem prečo zase tentujete do toho Bethesdu a to aké vychádzali DLC do Oblivionu.
Narazil jsem jen na to, že se jedná o jedno z prvních DLC, o kterých vím, do single-player hry a nedivil bych se tedy, kdyby Bethesda jako vlastník práv nezávisle vyvíjela něco ve smyslu placených mini-dodatků či vylepšení, aby vytřískala prachy.
Thror píše:
Včera som si uvedomil jednu chybu Cézarskej Légie. Jedna vec ju činí strašne nesympatickou. Nie sú v nej vôbec, ale vôbec žiadne sympatické postavy. Keď to porovnáme s NCR... jediný, kto mi utkvel v pamäti je samozrejme Caesar, ale to je tak všetko. Na druhú stranu takí Misfits alebo ľudia z First Recon sniper groupy, alebo ten kapitán v camp Forlorn Hope, alebo tá asistentka toho vedca v campe McCarran.. u NCR je dosť sympatických postáv. Mohli trochu hráčom priblížiť aj Légiu... to že tam sú všetci militantní drsňáci neznamená, že tam nemuseli mať napríklad nejakého veterána so zmyslom pre čierny humor, alebo niečo podobné.
Tak s tím bych nesouhlasil. Mně se naopak líbí, že Legie to má filosoficky pořešené. Vcelku sympatický mi byl i ten zajatec na letišti - jeho způsob uvažování byl jaksi zdravý (do takové míry, do jaké může být fanatik zdravý) - prostě sympaticky slizkej parchant. Co chtít víc od frakce, která má být primárně zlá?
Naopak NCR má podle mě charaktery spíše klišovité (teda až na vyjímky). I když třeba kuchař právě na letišti mi byl až extrémně sympatický, čili to asi hodně záleží na tom, na koho narazíš.