Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je sob čer 21, 2025 9:08 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 115  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout: New Vegas - Otázky a odpovědi
PříspěvekNapsal: čtv pro 30, 2010 9:50 pm 
Ozářený
Ozářený

Tomek píše:
Erina , Ty ses zmínila o lokacích, ty sou myslim v pohodě, je na ně i Perk, ale Questy, to je oříšek. Těch zobrazovaných v Pip-Boy sem napočítal 121 a zdaleka nemám všechny. Například "DO TOHO, GOODSPRINGS, DO TOHO", tohle nemůžu, ten mi bude chybět navždycky, ale u některých vím u koho je získat, ale dotyčná osoba nemá dialog na jeho nastartování. Poraď třeba jak se ctí dokončit: "SRDCEBOL Z POČTŮ". Poslední podúkol mám: "Najděte Alici McLaffertyovou v táboře Karmínové karavany a "vyřiďte si s ní účty". Dialogem to nejde a když jí picnu, karma dolu a u RNK(?) sem ze "Zbožňovaný" rázem největší padouch, to nejspíš položí mé plány v boji o přehradu... nevim, co s tím.

Tomku, to byl post pro Ernesta, kterej se ptal, co ma delat, kdyz to dohral po nekolikaty :).
Jinak s timhle kvestem ja mam taky problem. Jak se dostat do toho zatracenyho trezoru? Kdyz se pohnu kolem strazi, tak jdou po mne :/. Alici McLaffertyove jsem trezor vybrala v pohode, ale u Graffu nevim jak na to :/. Cass sebou pro jistotu nemam.

PříspěvekNapsal: čtv pro 30, 2010 10:11 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Erina píše:
Jak se dostat do toho zatracenyho trezoru?

Spomeň na Katedrálu, Erino!
Aktivuj Stealth Boy, použi Sneak režim a stráže si ťa ani nevšimnú, ak je to skutočne Fallout.
Na to dám krk. (virtuálny krk, hehe)
Všetkých spoločníkov nechaj samozrejme pred budovou, keď sa jedná o takúto náročnú infiltráciu. ::cool

PříspěvekNapsal: čtv pro 30, 2010 10:15 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

valcik píše:
| SPOILER
Áno, nedivím sa, že VanGraffovci zaútočili na Cass okamžite ako ju uvideli, stoja predsa za zničením jej karaván. Je logické, ak sa obávajú pomsty. V tom popise (vo wikine) je doporučené zanechať Cass dočasne pred budovou, kým im vykrádaš trezor. Okrem toho sa v závere návodu spomína aj patch 1.2, možno sa to v nižších verziách hry vôbec nedá dokončiť. Priznám sa, že som to ešte nehral, daj prípadne vedieť ako to celé dopadlo, až navštíviš Jacksona.

Ešte mi napadá: až získaš obidva dôkazy, skús nadviazať rozhovor s Cass, možno sa tam objaví nová položka!

Dobojováno, DÍK za nasměrování.
| SPOILER
Nejdřív sem myslel, že to zařídil ten Patch o kterým ses zmiňoval, jenomže všechny odpovědi Cass byly v češtině, takže zbyla jen moje nedůslednost a chybné vyhodnocení situace. Z prvního screenu sem vydedukoval, že když je Glorie mrtvá, porušil sem (dopředu) přísahu a jak píšou na Wikii k dokončení questu musim zabít i tu druhou. Druhá chyba - předčasně sem vyměnil Cass za Veroniku.
Takže - poslal sem Veroniku do "38" (na wikii píšou, že poslat jí na "188" nestačí), opět naverboval Cass a protože u Jacksona sem byl už s důkazama před tím, stačilo s ní jen promluvit a quest se ukončil v podstatě mírovou cestou. Pro klid duše (v naději, že si to "Whisky-dáma" s Alicí vyřídí dodatečně sama), zaletěli sme ještě ke karmínům, ale pomsta se nekonala, ty dvě baby o sobě už nevědí.

Obrázek. . .Obrázek

PříspěvekNapsal: čtv pro 30, 2010 11:35 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Erina píše:
...Tomku, to byl post pro Ernesta, kterej se ptal, co ma delat, kdyz to dohral po nekolikaty :).
Jinak s timhle kvestem ja mam taky problem. Jak se dostat do toho zatracenyho trezoru? Kdyz se pohnu kolem strazi, tak jdou po mne :/. Alici McLaffertyove jsem trezor vybrala v pohode, ale u Graffu nevim jak na to :/. Cass sebou pro jistotu nemam.

Né, nechtěl sem se Vám míchat do hovoru, jen taková moje zvědavost, kolik se jinejm podařilo vyřešit úkolů atd. Jedinej, kdo se zatím pochlubil byl smejki ve své recenzi, jenomže ten ve a pro FNV dělal i jiný věci.
Já sem zatim na 440 hod, Splněné úkoly 72, Lokací 188, Výzvy 114. Co sou to "Rozpady"/85 sem ani nezjistil. Kolik mi toho ještě chybí?, abych mohl říct - odehrál sem FNV...

Ten quest "SRDCEBOL Z POČTŮ"... koukám, valcik radí (tak jako wikia) Tichošlápka, to je určitě lepší řešení, nechal sem se vtáhnout do questu VRÁNA K VRÁNĚ SEDÁ (Birds of a Feather), neprokoukl Jeana Baptista a měl sem problémy.
Nemůžu vyzkoušet, ale nestačil by Jacksonovi důkaz jen z jednoho trezoru od Alice? ten už máš.

PříspěvekNapsal: čtv pro 30, 2010 11:42 pm 
Kapčo brodice kat. B

Tomek píše:
Co sou to "Rozpady"...
už od překladu to řešíma sám nevím. v originále jsou to disintegrations, což mi moc nepomáhá ::lol
tipuju, že je to takové to spálení energetickou zbraní

PříspěvekNapsal: pát pro 31, 2010 12:19 am 
Radioaktivní
Radioaktivní

Smejki píše:
Tomek píše:
Co sou to "Rozpady"...
tipuju, že je to takové to spálení energetickou zbraní

Musel sem to ověřit a máš pravdu. I Alien je energozbraň, kdysi pomohla proti smečce Páračů, ale 85? jestli se do toho napočítaji plazmový granáty a miny, a co Veronika se svou energopěstí i ta občas plazmovkou vystřelila... zkazila mi průměr, příště tam musí bejt NULA :-)

PříspěvekNapsal: pát pro 31, 2010 10:15 am 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Tomek píše:
Dobojováno, DÍK za nasměrování.

Skvelá správa, potešilo ma, že to nie je bug. ::ano
Tomek píše:
.. a co Veronika se svou energopěstí i ta občas plazmovkou vystřelila... zkazila mi průměr

Aha! Vedel som, že Veronika dokáže cekom slušne opekať nájazdníkov plazmovými zbraňami. :D

PříspěvekNapsal: pát pro 31, 2010 10:39 am 
Ozářený
Ozářený

valcik píše:
Erina píše:
Jak se dostat do toho zatracenyho trezoru?

Spomeň na Katedrálu, Erino!
Aktivuj Stealth Boy, použi Sneak režim a stráže si ťa ani nevšimnú, ak je to skutočne Fallout.
Na to dám krk. (virtuálny krk, hehe)
Všetkých spoločníkov nechaj samozrejme pred budovou, keď sa jedná o takúto náročnú infiltráciu. ::cool

dik za radu, ja jsem takova trubka, samozrejme, ze to vyslo ::oops

PříspěvekNapsal: pát pro 31, 2010 12:01 pm 
.

v tej "fríkúlin 3D grafike" človek občas pozabudne, že to je Fallout :D

PříspěvekNapsal: ned led 02, 2011 1:44 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

zdravím..chtěl jsem se zeptat jestli nevíte kde sehnat rakety?..potřebuju je abych měl větší přízeň granátníků.. a ještě nevíte kde sehnat tlakovej hrnec? :) tak dík za radu

PříspěvekNapsal: ned led 02, 2011 3:08 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

speedytox,
tipujem, že rakety sú strelivom, ktoré sa používa v raketometoch - skús u predajcov zbraní. Tlakový hrniec by som hľadal u nejakého vetešníka, alebo v opustenej a rozmlátenej postapo kuchyni. (Vaulty, továrne ap.)

toudi_sk píše:
v tej "fríkúlin 3D grafike" človek občas pozabudne, že to je Fallout

No práve, z PipBoya sa stal samonavádzací hi-tech bazmek, z inventára sa nedajú vyšmariť nepotrebné krámy; to potom človek ľahko pozabudne, že hrá RPG.

PříspěvekNapsal: ned led 02, 2011 7:37 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

koukal jsem na stránky..a jak je tam ten výpis zbraní a jsou tam ty vzácný zbraně..tak u některých je napsáno že je jde dostat jenom přes konzoli..můžete mi prosím vysvětlit jak? ::help :-D

PříspěvekNapsal: ned led 02, 2011 9:21 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Citace:
přes konzoli

Mrkni sem; postup je presne ten istý, až na dve maličkosti:
- ID zbrane nájdeš vo wikine v kategórii "Weapons"
- príkaz na pridávanie predmetu je:
<player.additem> <ID predmetu> <množstvo predmetov>

PříspěvekNapsal: ned led 02, 2011 9:40 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

aha dík moc :-)

PříspěvekNapsal: pon led 03, 2011 9:23 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

ještě se zeptám...začal jsem "pracovat" pro legii.. jde to dohrát? protože kdykoli se přiblížim NCR tak po mě vyjedou..a jestli mi nebudou chybět nějaký Questy.. :-D

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 115  Další