Forum Vaultu Šílené Brahmíny

Z důvodu velkého počtu lidí, kteří se minulou neděli nudili, se příští neděle ruší.
Právě je sob čer 24, 2017 8:03 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 178 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: pát zář 02, 2011 12:34 am 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4610
Bydliště: Cajzl City
a jak jsi toho dosáhl?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: pát zář 02, 2011 7:12 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: čtv zář 01, 2011 10:31 am
Příspěvky: 9
poradili mi že rozjet novou hru a přes tu novou hru si lodnout tu moji pozici a jelo mi to


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: pát zář 02, 2011 12:28 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4610
Bydliště: Cajzl City
zajímavé. díky ::ano


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: sob zář 03, 2011 10:36 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: pon srp 29, 2011 9:54 pm
Příspěvky: 20
Ahoj mám problém, když hraju fallout: New vegas a zrovna třeba vystřelím, tak mi hra skočí do windowsu. Kliknu na ni dole v liště a jsem pauznutý a zase pokračuji. Dělá mi to dost často. Jako by hra nebyla ve fullscreen, a já kliknul vedle ale ona je.
Pořád jsem to ignoroval, ale teď při větších přestřelkám mě to docela štve.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: čtv říj 06, 2011 10:51 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: čtv říj 06, 2011 10:18 am
Příspěvky: 1
Ahoj, jen bych rád přidal svoje řešení problému, třeba se někomu bude hodit.

Hra mi téměř vždycky vyhodila BSOD (modrou obrazovku) STOP 0x0000008E při použití systému V.A.T.S., vzácně pak i při normální střelbě. Což je poměrně běžný problém, když se člověk podívá po netu. Mám originál verzi ze Steamu, poslední patch. To samé mi dělal i Fallout 3, ale u toho jsem to vzdal, stejně každý tvrdil že za to nestojí. Moje sestava je už dost stará, následující:

Win XP Pro SP3 32bit
Athlon XP 3000+
AGP Radeon x1650Pro 512MB

Asi 3 dny jsem prolézal internet a zkoušel vše možné:

- Vypnout Anti-Aliasing i Anisotropic Filtering (dokonce i LOW a vypnout všechno co šlo, včetně VSYNC)
- Zapnout ve Windowed režimu
- Vypnout Cinematic Kill Cam
- Vypnout hardwarovou akceleraci zvuku a Kvalitu převodu vzorkování na nejnižší
- FFDShow nemám, tak nebylo co zakazovat. Ale i tak jsem zkusil nainstalovat K-Lite pack a přidat .exe do vyjímek.
- SilentHill Homecoming patch v11
- Různá rozlišení, počínaje 800x600
- Vymazat RenderInfo.txt a zkusit znovu nastavit bez všech blbinek jako AA či AF.
- Nastavit vysokou prioritu ve správci úloh
- Přeinstalovat DirectX
- Snížit AGP z 8x na 4x
- Vypnout ATI Smart
- Vyčistit registry pomocí CCleaner a Eusing Free Registry Cleaner
- ScanDisk
- Přeinstalovat hru
- 4 různé Catalysty:
- 10.2 (nejnovější pro mojí x1650)
- 9.3 (na ATI píšou něco že tohle je poslední co jí podporuje..)
- 8.6 (tyhle pro mě byli nejstabilnější a nejkompatibilnější v ostatních hrách)
- 7.12 (jen takový namátkový test)
-> U všech 4 stejný problém, jednou jsem to ještě zkoušel nainstalovat bez CCC, přímo jen ovladač.

A co tedy nakonec pomohlo? Omega ovladače, konkrétně v 48442.
Včera jsem to s nimi hrál přes 3 hodiny (Edit: momentálně už odehráno 12 hodin bez jediného pádu nebo BSOD!), používal V.A.T.S jak mi jen AP dovolilo a nedošlo k jedinému problému.
Dokonce se mi i zdá že to běží o něco plynuleji. A to jde o ovladač tuším že někdy ze začátku roku 2007, zajímavé.

Dnes jsem zkoušel zapnout ULTRA nastavení, je z toho sice takový prohlížeč obrázků, vzhledem k mé staré sestavě, ale udělal jsem 5 killů pomocí V.A.T.S, loadnul a znovu, to celé 5x, bez jediného pádu či BSOD.

Kromě tohohle jsem měl ještě známý problém se zvukem, kdy byl nechutně zpožděný a celý nějaký divně divný, s tím ale rychle zametlo toto: SilentHill Homecoming patch v11
Tohle ale na moje pády při V.A.T.S naneštěstí vůbec neměl vliv.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: pát čer 15, 2012 5:25 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Registrován: pon lis 01, 2010 11:21 am
Příspěvky: 71
Bydliště: Brno
Koupil jsem na Steamu FNW ze všemi DLC co tam jsou, hra se nainstalovala ale po zadání new games se zobrazíintro a pak načítání a pak pád do Win.

Mám I7 920v
12 giga Ram DDR3
ASUS Radeon EAH6950 ale tu levnější s 1Giga ram
Deska vás asi zajímat nebude ale je to Asus
SABERTOOTH X58.

Jinak Win 7 64 bit Prof legál.

dal jsme i spouštět kompatibilitu jako Win xp Sp3 ale nepomohlo to.

Poprosil bych o radu?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: pát čer 15, 2012 6:16 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4610
Bydliště: Cajzl City
ha ASUS grafika! že ty tam máš nainstalováno SmartDoctora (nebo jak?) a Gamer OSD? Dej to do hajzlu a pojede to.
jinak tyhle aplikace u HD5xxx blokovaly i funkce DX11. Možná už to mají ošetřené, možná ne. Do kelu je dej každopádně.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: pon čer 18, 2012 5:01 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Registrován: pon lis 01, 2010 11:21 am
Příspěvky: 71
Bydliště: Brno
dal a měl si pravdu + Dx9 nová instalace . Díky moc.


Jen sand jeden dotaz...dost je hra nestabilní hlavně při rychlím cestováním nebo když vcházím do budovy tak to padá do Win dost často.

nevěděl by někdo jak zlepšit stabilitu? mám odebrat i K-lite kodeky?? pomůže to?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: sob črc 28, 2012 9:20 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: sob črc 28, 2012 8:46 am
Příspěvky: 2
Zdravím mám tu 2 problémy, jeden z nich tu už má odpověď (dotyčný měl 1 GB RAM, což podle všeho může zapříčinit, že se zaplnila paměť a hra se kousne).
Takže k mému dotazům:
1) Hru spustím a než se mi načte hlavní menu trvá to docela dlouho (něco málo přes 2 minuty) což mi připadá trochu nenormální (obrazovka s týpkem držící colt a hudba běží stále dál)

2) Hra se po nějaké době prostě kousne a nejde s tím udělat nic jiného než ji vypnout přes správce úloh. Stává se to při načítání lokací, nebo rychlím cestováním, když se načítá lokace (obrazovka s točící se ruletou)

Hru mám přes Steam se všemi dlc co vyšli + češtinou kterou si steam odněkud natáhnul (netušim jak to funguje ale funguje)

Zatím sem zkoušel opravu souborů + defragmentaci přes vlastnosti hry ve steamu

Ideální by bylo vyřešit oba problémy, ale pokud se vyřeší to zamrznutí ty 2 minuty mě nezabijou, nebo pokud nepůjde vyřešit zamrznutí tak to načítání (je to na palici, že pokaždé když se hra sekne, musím tak dlouho čekat než můžu zase hrát)

HW: procesor. intel core duo 2,0 GHz, 2 GB RAM, grafika NVIDIA GeForce GTX 550 Ti (výrobce Gigabyte)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: stř srp 15, 2012 8:05 am 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 31, 2009 12:17 pm
Příspěvky: 388
to dlouhe nacitani zpusobuje cestina v nejakem topiku uz se to resilo (mam pocit ze i vyresilo) se zasekavanim v prubehu nacitani ti bohuzel nepomohu

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: sob říj 27, 2012 2:05 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: sob říj 27, 2012 1:54 pm
Příspěvky: 1
Zdravím, mám takový problém. Včera jsem nainstaloval po dlouhé době FNV a ve hře se mi nepřehrávají hlasy NPC, zkrátka mi nikdo ve hře nemluví, jen hýbají ústy. Vyjímečně někdo promluví ale počítam tak jeden ze sta. Možná bych viděl zdroj problému, a to koupi zvukové karty Creative SB Audigy 7.1, ale nevím jak ho řešit. Všechny ostatní zvuky jdou normálně, taktéž i všechny ostatní hry. Nějaké nápady?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: čtv pro 13, 2012 8:59 am 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: úte led 04, 2011 11:11 pm
Příspěvky: 316
Bydliště: Тёмная долина
Řešil se tady pád hry v barter menu?

_________________
To be is to do - Socrates.
To do is to be - Jean-Paul Sartre.
Do be do be do, do do do di da - Frank Sinatra.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: pát pro 14, 2012 7:34 pm 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 31, 2009 12:17 pm
Příspěvky: 388
no to nevim ale pokud mas v inventari "kurvametrickejshitgzilion" (jak rekl nekdo na facebooku) - proste mnozstvy obvikle 20x az 30x presahujici maximalni nosnost postavy tak to dost casto pada pri otevirani krabic skrini lootovani mrtvol a obchodovani

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: pon úno 11, 2013 11:26 am 
Škandál Európy
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 2:16 pm
Příspěvky: 4329
Bydliště: Na hrane hrotu.
Padá mi hra konštantne u vstupu do BoS bunkru - po dialogu jak odovzdám zbrane a ocitnem sa na schodoch a vydám sa smerom dole tak to spadne. Hrajem so všetkými DLC, češtinou a pár bežnými modmi. Hru som dohral 2x a nemal som tento problem. Nejaká instant advice?

_________________
Šedý človek sa cíti najlepšie v šedej zóne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: pát bře 08, 2013 3:53 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát bře 08, 2013 3:09 pm
Příspěvky: 1
Čau,zdravím všechny,mám takový problém.Když se dostanu do přestřelky a je tam víc postav najednou,tak mi hra spadne a napíše se mi program fallout nv přestal pracovat.Poprvé se mi to stalo ve vaultu 3 a ted mi to dělá i jinde.Nainstaloval jsem si d3d.dll a upravil jsem si fallout ini kvůli počtu jader podle návodu,který jsem tady našel,ale pořád to dělá.Mám notes acer aspire 5740g,intel i3 procesor 2,13 ghz,4 gb ram,512 mb grafiku


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 178 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny