Forum Vaultu Šílené Brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pon lis 19, 2018 6:49 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 178 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: stř črc 27, 2011 12:55 pm 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 31, 2009 12:17 pm
Příspěvky: 393
reinstal

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: stř črc 27, 2011 5:37 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned lis 07, 2010 4:08 pm
Příspěvky: 23
ma niekto radu? Man novy komp HP a nejde my zapnut konzola. Na starom vpohode ale tu ani tuk.Uz som skusal skoro vsetky typy klavesnic. Mam orig cez steam. Aj Fallout 3 to iste + strasne pada. Reinstal 2x
Typ procesora QuadCore Intel Core i7-2600, 3400 MHz (35 x 97)
Názov zákl. dosky Pegatron 2AB5
Čipset zákl. dosky Intel Cougar Point H67, Intel Sandy Bridge
Systém. pamäť 8172 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)
DIMM2: Samsung M378B5273DH0-CH9 4 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz)
DIMM4: Samsung M378B5273DH0-CH9 4 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz)
Typ BIOS-u AMI (10/25/10)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: pát črc 29, 2011 7:52 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Registrován: pát črc 29, 2011 7:38 am
Příspěvky: 45
zdravím mám takovej problém s češtinou. Nevím s jakou (blbne na FNV,DM..? Nevím) a protože nevím příjde mi jako blbost zkládat nový vlákno nebo to cpát do vláken těch češtin.
No k problému. Mám originál FNV a originál DM plus warez HH (kluk mi narval do konektoru od internetu příborák a zkratoval to...bože to je jako kdybych se omlouval že mi pes sežral úkol). Všechno funguje naprosto v pořádku. Instalace proběhla taky v pořádku. Češtiny běží taky v pořádku jen menší kosmetická chyba. Místo Ý se zobrazuje H. Fakt jde čistě o kosmetickou chybu ale pokud by někoho napadlo čím to může být tak moc děkuju za odpověď.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: pát črc 29, 2011 3:19 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 8781
ja mam len origo FNV + origo cestinu a vhbusniny mam tiez :D

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: sob črc 30, 2011 12:14 am 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 12, 2010 5:14 pm
Příspěvky: 439
Bydliště: Goodsprings/Brno
to dela nejakej mod, nekompatibilni s cestinou


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: sob črc 30, 2011 3:14 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Registrován: pát črc 29, 2011 7:38 am
Příspěvky: 45
ne tím to není
proběhl reinstal čístá hra+DLC+češtiny
spouštím přes FMM podle návodu a pořád mým "vhbušninu" :)
ááá kašlu na to počkám na GOTY kterou čestně upirátím(já si už fallout+dlc zaplatil a nevím proč bych měl kupovat dvakrát jednu věc)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: sob črc 30, 2011 8:35 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: sob črc 30, 2011 12:10 am
Příspěvky: 13
Zdravim. Hra mě po uvodním videu vždy spadne, přeinstaloval jsem ovladače grafické karty a pořád nic. Už jsem zoufalej a nevím co dělat Při tom s ostaníma hrama třeba i náročnějšíma na grafiku problémy nejsou. Mám originální verzy hry.
Nevíte co stim ?
Díky.

Už se opakuji. Je tady totiž stejný příspěvek v jiném tématu, které jsem založil. Koukám že více lidí mělo stejný problém jako já, nevím jestli ho oni vyřešili ale já stále ne.
Ještě se mi nestalo, že bych zakoupenou hru z obchodu nerozjel, inu vše je jednou poprvé ::)
Jsem opravdu vytočenej, ani mě nejde o ty peníze, ale hlavně o to že si to nezahraju (pravděpodobně) Podpora na Cenega.cz také nijak nereaguje.
Udivujemě, že i když má tento problém více lidí, nikdo s tim nic nedělá.
Kašlu na to.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: sob črc 30, 2011 8:44 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Registrován: pon říj 25, 2010 10:06 am
Příspěvky: 35
Cimmeřan píše:
Zdravim. Hra mě po uvodním videu vždy spadne, přeinstaloval jsem ovladače grafické karty a pořád nic. Už jsem zoufalej a nevím co dělat Při tom s ostaníma hrama třeba i náročnějšíma na grafiku problémy nejsou. Mám originální verzy hry.
Nevíte co stim ?
Díky.

Už se opakuji. Je tady totiž stejný příspěvek v jiném tématu, které jsem založil. Koukám že více lidí mělo stejný problém jako já, nevím jestli ho oni vyřešili ale já stále ne.
Ještě se mi nestalo, že bych zakoupenou hru z obchodu nerozjel, inu vše je jednou poprvé ::)
Jsem opravdu vytočenej, ani mě nejde o ty peníze, ale hlavně o to že si to nezahraju (pravděpodobně) Podpora na Cenega.cz také nijak nereaguje.
Udivujemě, že i když má tento problém více lidí, nikdo s tim nic nedělá.
Kašlu na to.

zdravim, mě to sice po uvodnim intru nespadne ale za to jsem si všiml že mi to často padá při animacích nebo videu, jakou máš sestavu ? ono řešení nějaký bude ..umět tak anglicky tak je všechno jednoduší .:)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: sob črc 30, 2011 8:51 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: sob črc 30, 2011 12:10 am
Příspěvky: 13
Sestavou to není, mám 2x převyšující požadavky hry.
Jinak mám wisty a někdo se tu zminoval že blbnou grafické karty pro tuhle hru od výrobce asus. Já mám přesně grafarnu od tohoto výrobce. Je možné že je to tím, jak to mám vyřešit ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: sob črc 30, 2011 9:02 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 8781
Cimmeřan píše:
Sestavou to není, mám 2x převyšující požadavky hry.

kurva ty si múdry, bez PRESNÉHO popisu zostavy ti tu nikto pravdepodobne nepomôže, okrem toho tech guru Smejki je momentálne na dovolenke (to pre paranoikov), takže si budeš musieť počkať na jeho výrok, ale bez popisu zostavy ťa pošle vieš kam ::roll

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: sob črc 30, 2011 10:31 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: sob črc 30, 2011 12:10 am
Příspěvky: 13
o.k díky moc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: ned črc 31, 2011 9:50 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Registrován: pon říj 25, 2010 10:06 am
Příspěvky: 35
na eng. forech jsem se dočetl něco jako že by mohlo pomoct přes konzoli upravit referování paměti ..nemá s tim někdo zkušenosti?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: ned črc 31, 2011 10:33 am 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 20, 2010 6:59 pm
Příspěvky: 1386
Bydliště: Záhorská nížina
Keď to padá hneď po úvodnom videu, ku konzole sa vôbec nedostaneš. Skôr tipujem, že je tam problém s ovládačmi grafickej karty, alebo možno i neaktuálny DirectX.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: ned črc 31, 2011 11:12 am 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 20, 2010 6:59 pm
Příspěvky: 1386
Bydliště: Záhorská nížina
..ako by povedal každý správny farár: Lepšie je moje XP, než jehoVista. :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: ned črc 31, 2011 9:31 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: sob črc 30, 2011 12:10 am
Příspěvky: 13
No sláva už mě to konečně jede ::bez_chlupu
Musel jsem si nainstalovat speciální ovladač na grafickou kartu N-vidia, který je určen pro tuhle hru. Konečně :-D


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 178 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny