Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je ned lis 17, 2019 3:58 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 178 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: stř říj 27, 2010 1:54 am 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4525
Bydliště: Cajzl City
zkus cokoliv, z F3 sekce
viewtopic.php?f=9&t=61


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: stř říj 27, 2010 5:58 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: čtv kvě 20, 2010 11:34 pm
Příspěvky: 12
No prokousal jsem se těma 27 stránkama :(, sice hned na první je lehká zmínka o VATS, ale jinak nic, a navíc nic, co bych nezkoušel. Jak jsem psal, mám W7x64, do nich mi netřeba žádný kodeky (alespoň jsem je za skoro ten rok a půl co na nich jedu nepotřeboval) Jinak jsem na tý samý sestavě hrál Fallout3 Gotty CZ (originál) zhruba v květnu 2010 a žádnej problém právě vůbec nebyl. Hra mi nepadala, ani nelagovala ...

Mezitím jsem nic neměnil, jen samozřejmě aktualizace jak Windows, tak ovladačů (Direct, PhysiX, ATI, FrameNetWork)

Takže zkusím nainstalovat Gotty, pokud to bude dělat, ta je jasně něco "smrdutého" v systému.
Pokud ale Gotty pojede jak víno, tak fakt nevím - aspoň si myslím, že v nastavení jsem už vyzkoušel vše ...

A nepoužívat VATS, vzhledem k tomu, že jedu na max.obtížnost ... huh ... přišel bych o spoustu zábavy :D

P.S.:
trochu OT:
Po nainstalování toho posledního patche ze Steamu, mi to při načítání staršího save hodilo, že chybí ve hře pár věcí, ale samozřejmě vše funguje. Že by aktualizací vyndali nějaký předměty ze hry ???

No teď jsem v práci (proto byl taky čas pročíst ty stránky) ::fuck , tak až přijdu dom, vyzkouším co ještě půjde ...
Jen mi šlo o to pokud na tohle někdo narazil, tak i dát vědět ostatním, jak na to - když by se přišlo, čím to ...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: sob říj 30, 2010 11:21 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř srp 26, 2009 7:23 pm
Příspěvky: 1
Zdravím, nejdřív se chci omluvit za to, jestli se můj problém už někde řešil - já to nenašel (možná moje chyba). Když hraju FNV, tak po nějaké době hra zamrzne - obraz se zastaví a ani po nějaké době nereaguje, hru pak musím ukončit přes správce úloh. THX za pomoc.

Intel Pentium 4 - 3.2GHz; NVidia GeForce 9500 GT; 1GB RAM


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: sob říj 30, 2010 1:37 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: čtv kvě 20, 2010 11:34 pm
Příspěvky: 12
pro Krtkopotkana:
nejsem si tak úplně jistej, ale tahle hra je celkem náročná na paměť a ty má v popisu pouze 1GB (požadavky jsou jasně daný - 2GB)
Takže je možný, že už se prostě zaplní včetně virtuálky a když nemá z čeho brát ::arrow zamrzne ...

==========

jinak k tomu předchozímu zamrzání ve V.A.T.S.:
Po instalaci F3 GOTY - nebyl při hře žádný problém, takže jsem znovu zkoušel nastavení hry a:
Nastavení mám všude až úplně nadoraz při 1900x1200, pouze 4.řádek v launcheru - Vyhlazování ne.

Pokud je na 8x, tak mi VATS mrzlo, 4x je vše úplně v pohodě FPS mám v celý hře od 40-60
Jen ale pouze změna (snížení) nastavení nepomohla. Mrzlo to i když jsem měl Vyhlazování/Anisotrop.filtr/Vertikál.synchr. vypnuty

Když jsem ale v Dokumentech "natvrdo" vymazal Fallout.ini/FalloutPrefs.ini/RendererInfo.txt a teprve pak znovu vše nastavil,
tak teprve od té doby to je v pohodě ...

No zjišťovat, co tam možná zůstává nepřepsáno, nehodlám. Je jednodušší výmaz, znovu nastavit a jedem ::kawaii


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: sob říj 30, 2010 3:10 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: sob říj 30, 2010 12:09 am
Příspěvky: 24
Nefunguji mi achievementy na steamu, mam orig hru, jestli nekdo vite cim by to tak mohlo byt... steam i hra aktualni verze.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: sob říj 30, 2010 3:24 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: sob říj 30, 2010 12:09 am
Příspěvky: 24
Aha tak to bude tim, mel sem tuseni, dik za potvrzeni.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 6:26 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: čtv kvě 20, 2010 11:34 pm
Příspěvky: 12
Achievmenty:

Ještě úplně na začátku hry jsem jednou použil příkaz na zvednutí nosnosti, no a jinak používám z konzole pouze TCL (nebo TLC, teď nevím) a z Achievmentů mám normálně ca 15 splněnejch ...
Sice jsem ho zatím použil jen 2x (vždy sem se zasekl na skále a nešlo se pohnout).
Tak teda nevím ... Ale zkusím se na to zaměřit, jestli se dál splní ... No hlavní je, že ve hře mi to houkne třeba splněno 50/50 a dostanu za to zkušenosti ::fuck


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 12:12 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pon lis 01, 2010 12:06 pm
Příspěvky: 1
potřeboval bych, prosím, poradit. Po misích pro krále a Moorovou mám jít na ambasádu na Stripu. Jenomže najednou zničehonic mě to na Strip nechce pustit. ::scratch Předtím jsem tam už byl několikrát, ale najedou po mě brána vyžaduje klíč, který nemám. Nevíte někdo co s tím?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 12:42 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Registrován: čtv říj 28, 2010 6:52 pm
Příspěvky: 38
a jak zni konzolovy prikaz na zvednuti nosnosti ?? :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 5:35 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: čtv kvě 20, 2010 11:34 pm
Příspěvky: 12
h3k70r píše:
a jak zni konzolovy prikaz na zvednuti nosnosti ?? :-)

| SPOILER
player.setAV carryweight [číslo]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 10:46 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Registrován: čtv říj 28, 2010 6:52 pm
Příspěvky: 38
Stoupa píše:
h3k70r píše:
a jak zni konzolovy prikaz na zvednuti nosnosti ?? :-)

| SPOILER
player.setAV carryweight [číslo]


dikes :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 8:20 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Registrován: čtv říj 28, 2010 6:52 pm
Příspěvky: 38
kdyz v motorestu stare pani Gibsove zabijete jejiho psa Reye,tak najdete v jeho mrtvole vec "Reyuv mozek"...ma to nejake dalsi vyuziti nebo se jedna o nejaky druh bugu ? :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 8:40 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: čtv kvě 20, 2010 11:34 pm
Příspěvky: 12
Teda nic ve zlým ale co takhle použít strejdu Googla ::scratch ?
Hned první odkaz Ti dá odpověď i z rozšířením "...jeden ze tří mozků ..." (pochopitelně v Angličtině):
http://www.google.cz/#sclient=psy&hl=cs ... ffe28177bb


případně přímo odkaz na vztahující se Quest :
http://fallout.wikia.com/wiki/Nothin%27_But_a_Hound_Dog


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 9:10 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Registrován: čtv říj 28, 2010 6:52 pm
Příspěvky: 38
Stoupa píše:
Teda nic ve zlým ale co takhle použít strejdu Googla ::scratch ?
Hned první odkaz Ti dá odpověď i z rozšířením "...jeden ze tří mozků ..." (pochopitelně v Angličtině):
http://www.google.cz/#sclient=psy&hl=cs ... ffe28177bb


případně přímo odkaz na vztahující se Quest :
http://fallout.wikia.com/wiki/Nothin%27_But_a_Hound_Dog



diky...ja jsem na strejdu googla liny :-D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Technické problémy (pády, laggy, errory...) a jejich řeš
PříspěvekNapsal: sob lis 06, 2010 10:53 am 
Zelenáč
Zelenáč

Registrován: stř led 13, 2010 10:16 pm
Příspěvky: 102
Zdravim panove,
hledal jsem tady na foru, googlil a bohuzel se mi nepodarilo fixnout blikajici textury. Dost mi to kazi pozitek ze hry, navic, pri pouziti dalekohledu, ktery pomerne casto a rad pouzivam. Mam ATI HD4850 a posledni verzi driveru. Ma nekdo podobny problem? Abych upresnil, jedna se hlavne o problem vzdalenych textur.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 178 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu šílené brahmíny