Forum Vaultu Šílené Brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pát pro 14, 2018 4:53 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Bug v radiu Mohavske pustiny (country). ano ci ne?
PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 8:25 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: pon lis 01, 2010 8:20 pm
Příspěvky: 17
zdravim pratele. po nainstalaci New Vegas mi zlobi radio Mohavske pustiny. kazda pisnicka jede jen cca 10 vterin a pusti se dalsi a tak porad dokola. druhe radio jede v pohode. myslim, ze je to bug, ale nikde jsem nic nevygoogloval. coz je divne. ma nekdo podobny problem, pripadne reseni?? predem dekuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bug v radiu Mohavske pustiny (country). ano ci ne?
PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 9:03 pm 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: čtv říj 08, 2009 2:20 pm
Příspěvky: 110
Bydliště: EU
Hej,mne to robí tiež, ale už sa to tu niekde pred pár dnami riešilo no nepoznám nápravu pretože som pak tú konverzáciu nenašiel.. zostáva asi len preladit rádio ::bez_chlupu

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bug v radiu Mohavske pustiny (country). ano ci ne?
PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 9:55 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4613
Bydliště: Cajzl City
zanysek píše:
zdravim pratele. po nainstalaci New Vegas mi zlobi radio Mohavske pustiny. kazda pisnicka jede jen cca 10 vterin a pusti se dalsi a tak porad dokola. druhe radio jede v pohode. myslim, ze je to bug, ale nikde jsem nic nevygoogloval. coz je divne. ma nekdo podobny problem, pripadne reseni?? predem dekuji

máš originálku?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bug v radiu Mohavske pustiny (country). ano ci ne?
PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 9:57 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
Smejki píše:
zanysek píše:
zdravim pratele. po nainstalaci New Vegas mi zlobi radio Mohavske pustiny. kazda pisnicka jede jen cca 10 vterin a pusti se dalsi a tak porad dokola. druhe radio jede v pohode. myslim, ze je to bug, ale nikde jsem nic nevygoogloval. coz je divne. ma nekdo podobny problem, pripadne reseni?? predem dekuji

máš originálku?

Já ne a šlape to skvěle. ::kawaii Dokonce se mi zalíbilo oldies country.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bug v radiu Mohavske pustiny (country). ano ci ne?
PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 10:16 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: pon lis 01, 2010 8:20 pm
Příspěvky: 17
uz jsem se dopatral, ze je problem v cestine. bez ni to jede OK. CZ mam aktualizovanou na nejnovejsi verzi a zlobi to. tak nevim...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bug v radiu Mohavske pustiny (country). ano ci ne?
PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 10:48 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4613
Bydliště: Cajzl City
ah, já myslel, že to dělá ten update.esp


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bug v radiu Mohavske pustiny (country). ano ci ne?
PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 3:56 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: pon říj 25, 2010 3:52 pm
Příspěvky: 12
A přišel někdo na to jak to zpravit i s češtinou? protože to první rádio je lepší než to druhý. a taky se mi tam docela líběj ty country písničky :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bug v radiu Mohavske pustiny (country). ano ci ne?
PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 4:28 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Registrován: sob úno 27, 2010 2:35 pm
Příspěvky: 48
Stáhni si rádio "CCONELRAD 640-1240 - Civil Defense Radio" to je pak nářez (odkaz je v sekci Modding FNV). Od té doby už mě to sekající rádio ani nemrzí :)
Sry za OT ::oops


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bug v radiu Mohavske pustiny (country). ano ci ne?
PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 4:32 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Registrován: pon lis 02, 2009 4:36 pm
Příspěvky: 55
+1 po nainstalování civil defence tě ani nenapadne poslouchat něco jiného :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bug v radiu Mohavske pustiny (country). ano ci ne?
PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 5:24 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: pon říj 25, 2010 3:52 pm
Příspěvky: 12
Dík za radu asi to půjdu zkusit akorát mě dost s**e že to je docela velkej balík na můj dementně pomalej net ale asi to za to stojí :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bug v radiu Mohavske pustiny (country). ano ci ne?
PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 6:59 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: sob říj 30, 2010 12:09 am
Příspěvky: 24
Balik "CCONELRAD 640-1240 - Civil Defense Radio" jsem stahl a nakopiroval podle navodu, ale v data files se mi vubec nezobrazi :(
Edit: tak v data files uz se to zobrazi, ale ve hre ne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bug v radiu Mohavske pustiny (country). ano ci ne?
PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 7:32 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Registrován: sob úno 27, 2010 2:35 pm
Příspěvky: 48
Běhej chvíli po mapě, napřed musíš chytit signál (nedělám si srandu)
Mně se to taky hned nezobrazilo v seznamu radií, až po chvíli hra napsala že našla signál.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bug v radiu Mohavske pustiny (country). ano ci ne?
PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 7:38 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: sob říj 30, 2010 12:09 am
Příspěvky: 24
Pomohlo to, dik moc.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny