Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pon čer 16, 2025 2:30 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Fallout Tactics - taktická hra s RPG prvky nebo strategie?
PříspěvekNapsal: čtv lis 25, 2010 5:11 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Jedna taková otázečka. Existuje nějakej mod kterj by s FNV udělal Ftactics? myslim tim mod kterej by mi dovolil dávat společníkům specifické úkoly, připravovat pasti a podobně? zatim na přepady používám NO COMPANION LIMIT mod, a společníkovi dám prostě příkaz čekej tady, a pak ho na potřebný místo prostě dostrkám. následně vyprovokuju protivníky aby mě začaly honit a zavedu je přímo mezi čekající společníky a ti je pak rozstřílej. Problém je že příprava takový pasti trvá hrozně dlouho, a když pak nějakej společník dostane nápad že se mu to místo na který sem ho dostrkal nelíbí e prostě se přesune, tak je to na provaz. Chybí vám taky v FNV auto? Za mod kterej by do hry vložil řiditelný vozidlo s funkčnim nákladovim prostorem a schopností převážet společníky bych dal nevim co.

Jinak FNV je nejlepší fallout co znám. Dvojka je tahovka a tactics je zas hrozně svázanej a krátkej. I když svího času sem tactics hrál neustále dokola znovu a znovu, a slintal blahem. Dvojku sem dohrál 2x a po třetí už mě to prostě nebavilo.

Předmět příspěvku: Re: Obecná plkárna
PříspěvekNapsal: čtv lis 25, 2010 10:16 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Jaky mate cas dohrani ? Ted jsem to dohral , a odhaduji to asi na 350 h [ da se to nekde ve hre zjistit presne ? ] Uroven 49 , obtiznost normal , zatek 58 452 ,lokace 100% [perk pruzkumnik ] ,zbrane snad vsechny vcetne unikatnich [vetsina nepouzita ] spolecnici po vetsinu casu Boon a Rex .Tech zatek je tam trochu moc , kdybych prodal vetsinu zbrani a munice , co mam ve skrinkach , tak by jich bylo hodne pres 250 000. Nejtezsi moment asi v 70 % hry bitva v Cezarove stanu.

PříspěvekNapsal: čtv lis 25, 2010 10:30 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Když najedeš na save, máš tam kolik jsi odehrál hodin ;)

PříspěvekNapsal: čtv lis 25, 2010 10:49 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

potan píše:
Když najedeš na save, máš tam kolik jsi odehrál hodin ;)

Diky , takze pouhych 213 h ::shock

PříspěvekNapsal: pát lis 26, 2010 3:27 pm 
Ozářený
Ozářený

KOCOUR píše:
Jedna taková otázečka. Existuje nějakej mod kterj by s FNV udělal Ftactics? ...

nepletes si trosku hrusky s jablky? Fo2 byl RPG, FNV je PRG, ale FoTactic byl strategie, cili delat z RPG strategii je trosku na hlavu, ne?

PříspěvekNapsal: pát lis 26, 2010 5:38 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Mohu prosím pěkně dva dotazy?

Jedná se jen o zápletky...nejsme si jistý zda jsme pochopil důvody toho starého Rengera co falšoval vysíláni a druhá věc co se vlastně stalo ve Vault 11 ?

PříspěvekNapsal: pát lis 26, 2010 10:33 pm 
Ozářený
Ozářený

Erina píše:
KOCOUR píše:
Jedna taková otázečka. Existuje nějakej mod kterj by s FNV udělal Ftactics? ...

nepletes si trosku hrusky s jablky? Fo2 byl RPG, FNV je PRG, ale FoTactic byl strategie, cili delat z RPG strategii je trosku na hlavu, ne?

On myslí mód, aby měl větší komplex příkazů pro společníky ;)

PříspěvekNapsal: sob lis 27, 2010 10:21 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Justy: no počkej, upirátěná verze. Mám originálku, stáhnul jsem nějaký mody na úpravu craftingu munice a v pojmenováních mám pěknej brodel. Což může být případ i tohodle trolla. Což je ale pouze náš problém.

PříspěvekNapsal: sob lis 27, 2010 3:03 pm 
Ozářený
Ozářený

Justy, hraju v cestine, mam original a chvalim - uz ty typy munice trosku chapu :-D.

Ale trosku si dovoim ti oponovat - 13 mi bylo sakra davno, mam ukoncene stredoskolske vzdelanI a Fallouta haju a miluju:-D.

PříspěvekNapsal: ned lis 28, 2010 12:24 am 
Ozářený
Ozářený

Njn, pro Fallout pozitivniho je vlastnit FNV original skoro povinnost, bych rekla .:-D Ja mela taky nejdriv warez po zkusenosti s trojkou.

PříspěvekNapsal: ned lis 28, 2010 9:47 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

mno první firma na Fallouty zkrachovala prý kvůli pirátům :-) Ruku na srdce kdo měl org F1 nebo F2 ? Já ne nemohl jsme si ty hry dovolit s mím kapesným. Teď je mě třicet mam rodinu a už si pomalu taky zase nemohu nic dovolit neboť žena a malej mě vše sežere:-)-

Jinak mody obecně roztřelují češtinu já už jich tam mám tolik že jedu více méně anglicko česky ...naštěstí tipy munice znám jak s Ufa tak Jaggedu či jiných her tak tam vím co a jak:-)

Btw pokud by někdo byl té lásky a jen by mě řekl proč ten starej Renger falšuje ty vysílání nebyl bych ale vůbec smutný :-)

PříspěvekNapsal: ned lis 28, 2010 10:28 am 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

no nevim jak vy lae ja se u F3 celkem bavil pravda questy staly za prd ale s naistalovanym spawn modem to byla celkem prca potkat 30 ghulu v chodbe se snajpou bylo veseli nemluve o hordach supermutanu .-D

Bono de nemilovat svet falloutu ?

PříspěvekNapsal: ned lis 28, 2010 11:43 am 
Ozářený
Ozářený

Swen von Walhallion, chapej, ja nerikam, ze F3 je spatna hra. Mne tam proste vadi jen ten Fallout v nazvu, protoze to zkratka neni Fallout. Naslapnuto mel dobre, zacatek byl vic nez dobrej, namlsala jsem se a pak to zklamani, kdyz jsem zjistila, ze to neni o nicem, jen o vybijeni ve velkem. Pro milovniky FP akce to musela byt uzasna zabava.
Ve fallout svete tvoje jakekoli rozhodnuti ma vliv na hru, jakym smerem se bude dal ubirat, jak se k tobe budou ruzni lide chovat atd., coz trojka naprosto postradala, splneni ci nesplneni ukolu nemelo na nic vliv. Mne prave na Falloutech fascinuje ta variabilita, ktera trojce velmi, ale opravdu velmi chybela. Vzhledm k tomu, ze mi bylo minulej tyden 60, tak mam uz docela problem cokoli ubojovat (Shigor se divil, z jsem FNV vubec po prve dala :-D), ale kdyz clovek hraje na lehkou obtiznost opatrne s plizenim a za snipa, tak se to vcelku da, pokud si nenabehne na bandu paracu :-D. Spolecnici taky hodne pomahaji, takze i babca jako ja ma sanci. Dokonce jsm se naucila pouzivat i VATS

Barbar, tak ja mela Fallouty 1+2 original, protoze jakmile mne hra zaujme a vim, ze ji budu hrat vickrat, tak si original porizuju. Od ceho jsou narozeniny a vanoce? Ja FNV dostala k narozeninam, ovsem 14 dni predem :-D. Co se modu tyce, taky bych jich par brala, ale prave diky tomu, ze mi pohadaly cestnu, tak letely, mam mod jen na obchodniky, aby meli vic penez, lvl cap 100 a mod, co odstranuje tu otravnou hlasku o flasce z vaultu 13. Ja cz potrebuju, jinak bych byla v hajicku zelenem.

PříspěvekNapsal: pon lis 29, 2010 2:52 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!

Erina píše:
.
V Vzhledm k tomu, ze mi bylo minulej tyden 60, tak mam uz docela problem cokoli ubojovat (Shigor se divil, z jsem FNV vubec po prve dala :-D), ale kdyz clovek hraje na lehkou obtiznost opatrne s plizenim a za snipa, tak se to vcelku da, pokud si nenabehne na bandu paracu :-D. Spolecnici taky hodne pomahaji, takze i babca jako ja ma sanci. Dokonce jsm se naucila pouzivat i VATS

::ano ::rock

PříspěvekNapsal: pon lis 29, 2010 4:05 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

Justy píše:
Já hraju podruhé, žádný VATS, žádné perky zvyšující SPECIAL, Wild Wasteland a Small frame. Je to poměrně fajn.

Jak to vyzerá s tým small frame ? Som sa to furt bál brať, bo som nechcel byť furt skriplený. Čo sa hlavne zo zaciatku kým sa človek trocha vypracuje stáva dosť často. Takže: všimol si si nejaký značný nárast zlomených končatín ?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další