Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř čer 18, 2025 12:11 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Hacking!!
PříspěvekNapsal: ned led 09, 2011 2:09 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Muze mi nekdo poradit se systemem hacknuti terminalu??

Předmět příspěvku: Re: Hacking!!
PříspěvekNapsal: ned led 09, 2011 2:14 pm 
.

tam hádaš heslo? čím vyššia veda, tým dlhšie slová, z ktorých sa "háda" heslo, máš 4 pokusy a keď klikneš na výraz (sa ti celý vysvieti) v zátvorkách (./-_%^*#`~), [./-_..%...^...*#`~], {./-_%^*#`~}, tak sa ti zmažú slová, ktoré neobsahujú znaky z hesla/ prípadne sa ti zresetujú pokusy na ďalšie 4 (no mne sa to podarilo vychytiť vždy len pred začatím hádania, ak som odklikol 1- 2 slová, tak mi zakaždým už len zmizli zlé slová), ale ak to na tretí pokus neuhádneš, skonči a začni odznova

PříspěvekNapsal: ned led 09, 2011 2:48 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

toudi_sk píše:
tam hádaš heslo? čím vyššia veda, tým dlhšie slová, z ktorých sa "háda" heslo, máš 4 pokusy a keď klikneš na výraz (sa ti celý vysvieti) v zátvorkách (./-_%^*#`~), [./-_..%...^...*#`~], {./-_%^*#`~}, tak sa ti zmažú slová, ktoré neobsahujú znaky z hesla/ prípadne sa ti zresetujú pokusy na ďalšie 4 (no mne sa to podarilo vychytiť vždy len pred začatím hádania, ak som odklikol 1- 2 slová, tak mi zakaždým už len zmizli zlé slová), ale ak to na tretí pokus neuhádneš, skonči a začni odznova

Já myslim, že první popsaná část je jinak. Počet písmen hledaného hesla není dán playerovou Dovedností, ale obtížností daného terminálu. Nejlehčí má 4 písmena, nejtěžší 8 možná 10.
Volim i jinou metodu jak heslo určit, ale netvrdím, že je lepší jak klikat na ty prapodivný znaky.

Kliknu na jedno heslo, zobrazí se, kolik jsem z hledaného hesla uhádl písmen a věc důležitá i na správné pozici!
Takže zobrazí se třeba: 4/8, t.j. 4 písmena i jejich pozici v hesle sem uhádl.
Myší jen najedu na další slovo, (zobrazí se v pravo pod tím prvním) a očima porovnávám jedno písmeno po druhém, zda se zhoduje jak písmeno, tak jeho pozice.
Pokud se neshoduje ve 4ech případech (né víc, né míň) - helo to není, myší si vlevo ukážu na další heslo a postup opakuju.
Pokud se shoduje - kliknu (vyčerpám tím druhou možnost).
Není-li to hledané heslo, opět vyskočí počet uhádnutých písmen a jejich pozic.
Opět jen najedu myší na další heslo, ale ke kontrole mám teď dvě neúspěšná hesla, v obou musí souhlasit jak počet tak pozice.
Skutečně jen vyjímečně se stane, že se na třetí klik netrefím, takže jak píšeš, z PC vyskočim a znova.
Jde použít i čtvrtý pokus, jen je třeba si před terminálem dát quick-save.

PříspěvekNapsal: ned led 09, 2011 2:52 pm 
.

krásne vedecký prístup ::ano

ja na to klikám jak sa mi podarí a heslo neviem nakoniec nikdy, hlavne že to vyjde, občas mám skôr problém s "ľahším" teminálom ako s "ťažším", dokonca ľahší som raz skúšal asi 8×, osobne si s tým ale ťažkú hlavu nerobím :D

PříspěvekNapsal: ned led 09, 2011 2:57 pm 
Lovec odměn
Lovec odměn

Tomek píše:
Kliknu na jedno heslo, zobrazí se, kolik jsem z hledaného hesla uhádl písmen a věc důležitá i na správné pozici!
Takže zobrazí se třeba: 4/8, t.j. 4 písmena i jejich pozici v hesle sem uhádl.
Myší jen najedu na další slovo, (zobrazí se v pravo pod tím prvním) a očima porovnávám jedno písmeno po druhém, zda se zhoduje jak písmeno, tak jeho pozice.
Pokud se neshoduje ve 4ech případech (né víc, né míň) - helo to není, myší si vlevo ukážu na další heslo a postup opakuju.

rovnako to robím aj ja. Väčšinou na prvý/druhý pokus, asi 30% na tretí a ked ten vyčerpám(<10%) vypnem a idem odznova. Len to ma štve, že prvý pokus si krásne vyskipuješ tie obrazovky, proste klikám zbesneto na obrazovku a všetky tie výpisy zmiznú, kdežto pri druhom pokuse(druhom zapnutí terminálu) už sa skipnúť úvodná obrazovka nedá.

PříspěvekNapsal: ned led 09, 2011 3:09 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

toudi_sk píše:
krásne vedecký prístup ::ano

ja na to klikám jak sa mi podarí a heslo neviem nakoniec nikdy, hlavne že to vyjde, občas mám skôr problém s "ľahším" teminálom ako s "ťažším", dokonca ľahší som raz skúšal asi 8×, osobne si s tým ale ťažkú hlavu nerobím :D

Když já vyskočení z terminálu a nový pokus beru jako totální prohru, naprosto stejně, jako když mě někdo zastřelí, prostě - prohrál jsem.
V některejch hrách (PS2 a.j.) quick-save není a velké save jde jen po dokončení dané mise. Dovedeš si představit tu katastrofu, kdyby tohle bylo ve FNV? ::bez_chlupu ::rock
Kdyby nebylo tolik bugů a pádů hry, já bych to bral :-)

Nejlepší je, když u hledaného hesla naskočí 0/8, to je v podstatě vyhráno. Naopak nejhorší je 1 nebo 2/8, takovejch slov, co splňují danou podmínku je kolikrát 5 i víc a musim se spolehnout i na štěstí.

PříspěvekNapsal: ned led 09, 2011 3:14 pm 
Lovec odměn
Lovec odměn

Tomek píše:
Když já vyskočení z terminálu a nový pokus beru jako totální prohru, naprosto stejně, jako když mě někdo zastřelí, prostě - prohrál jsem.

takto som bral prvé dve/tri hrania FNV, teraz jeto oddychovka, kde si musím sťahovať pluginy, aby bolo KOHO zabíjať, pretože sa blížim k 50temu lvlu a mohavská pustina je naozaj PUSTINA. Je to rha a jej primárnym účelom je ma zabaviť. Takže ja ti len pritakávam, ale jej zábavnosť pre mňa nespočíva po niekoľkých dokončeniach v nejakom blbom terminále :wink:
Tomek píše:
V některejch hrách (PS2 a.j.) quick-save není a velké save jde jen po dokončení dané mise. Dovedeš si představit tu katastrofu, kdyby tohle bylo ve FNV?
Kdyby nebylo tolik bugů a pádů hry, já bych to bral

detto, ak by menej zlyhávala po technickej stránke, pridávalo by jej to temnosť a atmosféru(viď silent hilly)
Tomek píše:
Nejlepší je, když u hledaného hesla naskočí 0/8, to je v podstatě vyhráno. Naopak nejhorší je 1 nebo 2/8, takovejch slov, co splňují danou podmínku je kolikrát 5 i víc a musim se spolehnout i na štěstí.

0/8 je úplne best, to je fakt instant win :D Ale neviem, mám nejaké šťastie, že proste otvorím terminál kliknem prvé čo vidím a ono to je heslo ::lol

PříspěvekNapsal: ned led 09, 2011 3:16 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Pridám aj tip z manuálu:
S perkom "Computer Whiz" sa dá zopakovať hackovanie terminálu aj v prípade, ak sa vám prvý pokus nevydaril.

PříspěvekNapsal: ned led 09, 2011 3:20 pm 
Lovec odměn
Lovec odměn

Pridám Mortyho tip z análu:
"S pomocou konzoly kliknem na zamknutý terminál a napíšem unlock, stlačím enter, vypnem konzolu a pokračujem akoby sa nič nedialo. Svedomie nechajte za dverami z opačnej strany."

PříspěvekNapsal: ned led 09, 2011 3:24 pm 
.

Tomek, nikto ťa nenúti sejvovať
hral si nejaké staršie GTA? nie GTA IV, kde sa ti po úspešnej misii hra uloží sama,
to boli nervy, či mi hra nespadne/ nezabijú ma, kým prídem do domu

pozor, obsahuje názory užívateľa s nickom toudi_sk, z ktorých môžete mať kŕče, klikať na vlastné riziko | SPOILER
pre mňa je toto minihra smrdiaca F3, na FNV ma baví práve to, v čom sa od F3 líši ... (grafika je výnimka, lebo hru nerobí ::fuck ), preto som na rozdiel od Justyho vítal všetky mody na S.T.A.L.K.E.R.a, ktorý mal s knihou a filmom spoločný akurát názov (typický príklad hry na ehm motív knihy/ filmu)

Morty: ::rofl

PříspěvekNapsal: ned led 09, 2011 5:00 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Diky moc za vysvetleni,uz jsem to pochopil.

PříspěvekNapsal: ned led 09, 2011 5:17 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Mortimer - ha ha ha, taky řešení, ale chybí tam ten pocit vítěze a jakej sem suprovej geroj ::rofl ::rofl . Ale pozóór, teď by mě to mohlo bejt už jedno, mám 50/50, ale s tímhle bych na Steamu před tím neuspěl. Můžete mě kamenovat jak chcete :-) , pro mě sou statistiky a důslednost důležitý, takovej pocit, že někdo hacknul 25 terminálů a já né by mě zaživa sežral :-) . S tímhle řešením bych Achievement: "Hacknout Mojave (25)" neudělal, po konzoli se automaticky PC odblokuje a nejde mezi to "namáčknout" restart hry - terminál mi nezapočítají.

Nahoře si psal o jakýmsi "vyskipování". Zdá se, že mám základní neznalosti, ale od toho diskuze je. To jako klikneš na 2 slova, když se netrefíš, klikáš na všecko mimo domělé hesla a všechny chybné zmizí? Nebo to "jen" přidá další pokusy? V kombinaci s "mím vědeckým postupem" ::rofl (kterej sem bůchví kde okopíroval) by byla úspěšnost 100%!

Dolejc si psal o stažení pluginů, pusto v Pustině mám taky. Sice level jen 45, zato hodin skoro 500 a kromě několika respawn Dlouhorožců, pár Kazadorů vyjímečně ty zelený potvory u vody, jó a Prašanů neni koho střelit. Napiš prosim do "Doporučte mody" pár odkazů, teď, když už je ze mě "Rambo" :-) bych na ně vyrazil se vzduchovkou :-).

Troudi - (otevřel sem spoiler) jaký já mám štěstí, že nemusim řešit jakýkoli "falloutí dilema" :-) , prostě hra, pokud zápory převýšej klady, tak s hrou seknu a šel bych na jinou. GTA sem zkoušel, asi pro to, že sem 3 roky hrál GT4 mi to nereálný ježdění zápory převýšilo... Jak dlouho mi vydrží FNV těžko říct, od listopádu mám ve skříni Mass Effect 2, ještě je v celofánu...
Sejvy - jak sem psal, je to nutnost. Teď musim zaklepat, je to dobrý, ale když sem putoval Pustinou 10min/pád... 10 min/pád... tak to jinak nešlo.

Škoda, že nejsme v topic "Obecná plkárna", to bych se zeptal na názor okolo KARAVANY, ta v trojce nebyla, třeba se líbí... mě teda jo a hrozně by mě zajímalo, jak bych dopadl nehrát proti PC, ale živýmu chlapovi :-)

PříspěvekNapsal: ned led 09, 2011 7:07 pm 
Vemeno
Vemeno

S terminaly jsem nemel problem jako v F3 . Staci proklikat zavorky () <> [] {} a vetsinou vam zbude jen jedno slovo .

PříspěvekNapsal: ned led 09, 2011 7:25 pm 
Lovec odměn
Lovec odměn

Tomek píše:
ro mě sou statistiky a důslednost důležitý,

aj pre mňa, ale ačívmenty neriešim, kedže to nemám... Challenge mám skoro všetky, ostali dokopy za tie moje postavy asi už iba tie opakovacie...
Tomek píše:
Nahoře si psal o jakýmsi "vyskipování".

že skipnem tú obrazovku kde ti naťukáva terminál. Prvýkrát ide po kliknutí na obrazovku v obrazovke zrušiť tá animácia, druhýkrát ked spúšťaš ten terminál po jeho vypnutí ti už zrušiť nejde(musí byť stále zaheslovaný)
Niejeto exploit ani cheat, to je proste len zrušenie animácie, ktorá mi príde tak otravná a zdĺhavá, že kvôli nej radšej tie terminály odomknem konzolou :wink:
Tomek píše:
Dlouhorožců, pár Kazadorů ... Prašanů...

s tými českými výrazmi na mňa nechoď ::shock dávivý reflex chcem nechať po silvestri tam kde je. Uznávam len Bible-only názvy potvor, ľudí, predmetov a miest. Ešte "párač" som schopný prehltnúť, ale ostatným dluhorožcům nerozumiem ::lol
(proste netuším o čom rozprávaš, niežeby som naším drahým prekladateľom bral vavríny, len sa mi to nepáči, nepoužívam to a nerozumiem tým výrazom)
A k veci: v doporučte mody už jeden taký bol, ktorý mám je World of Pain(preview), ten ti na mapu pridá kopec lokácii, veľa pohyblivých terčov, ktoré sú aj za ramba občas náročnejšie :-) Skús prehľadať s tým názvom forum FNV a najdeš to tu isto-iste(ak to nejaký iniciatívny blbec nezmazal :D )

PříspěvekNapsal: ned led 09, 2011 8:12 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Morty,
keď prerušíš hackovanie a vypneš terminál, po opätovnom zapnutí je tam úmyselná 10 sekundová penalizácia; to je práve to blokované "skipovanie". Terminál sa vtedy resetuje a obnovuje bezpečnostné protokoly (mení heslo), zabudovali to tam ako trest pre netrpezlivého hackera. :P

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další