Forum Vaultu Šílené Brahmíny

Zachvatčici iditě domoj!
Právě je stř zář 19, 2018 4:05 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 213 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Modding (všeobecná diskuze)
PříspěvekNapsal: čtv lis 18, 2010 1:18 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
Fungovat bude, ale název konkrétní zbroje bude v aj.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Modding (všeobecná diskuze)
PříspěvekNapsal: pát lis 19, 2010 10:41 am 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: ned dub 11, 2010 6:39 pm
Příspěvky: 805
Zvláštní mně to nepřepisuje... Mělo by to přepisovat přes nějaký ID tý zbroje , ne ? ( v angličtině to jede).. asi se začnu zajímat o GECK ::roll


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Modding (všeobecná diskuze)
PříspěvekNapsal: pát lis 19, 2010 10:44 am 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
To máš říct rovnou, že seš línej si na tu zbroj počkat/vyhledat ji a raději ji chceš naťukat do konzole. V takovém případě ::arrow ::kawaii


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Modding (všeobecná diskuze)
PříspěvekNapsal: pát lis 19, 2010 11:08 am 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: ned dub 11, 2010 6:39 pm
Příspěvky: 805
Say [Bot] píše:
To máš říct rovnou, že seš línej si na tu zbroj počkat/vyhledat ji a raději ji chceš naťukat do konzole. V takovém případě ::arrow ::kawaii

Nejsem línej jde mi o to jak to přepisuje .. jestli přes ID nebo název zbroje ( česky je to jinak, než anglicky proto to beru jako možnost proč mám pořád starý vzhled zbroje u české verze) proto se ptám na jakym principu to funguje. Případně abych se začal zajímat o Geck :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Modding (všeobecná diskuze)
PříspěvekNapsal: pát lis 19, 2010 11:51 am 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
Stáhni FNVMM a seřaď správně módy. Češtinu hned za esm soubory a za češtinu tento mód. GECK by ti na to moc nepomohl.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Modding (všeobecná diskuze)
PříspěvekNapsal: pát lis 19, 2010 2:25 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: ned dub 11, 2010 6:39 pm
Příspěvky: 805
Ok díky :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Modding (všeobecná diskuze)
PříspěvekNapsal: pát lis 19, 2010 4:26 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: stř črc 07, 2010 5:47 pm
Příspěvky: 12
Say [Bot] píše:
Gambler píše:
Třeba abych si přidal DADragonskinOutfitBleck do inventáře a nemusel to hledat tak FormID předmětu je 01000add ale mě to ve Falloutu píše že neexistuje

Tak to ti z patra řeknu, že ID předmětu takové určitě není ::lol


Jakto že takové určitě není ? Přesně tohle ID najdu jak v FNVMM tak i v GECKu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Modding (všeobecná diskuze)
PříspěvekNapsal: pát lis 19, 2010 9:44 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4613
Bydliště: Cajzl City
u předmětů musíš zadávat baseID, nikoliv FormID. baseID se pak u pluginových předmětů dynamicky mění na základě posloupnosti načítání objektů v databázi. refID ti pak taky bude u předmětů k ničemu, neboť se mění dynamicky na základě formID a ID cellu, kde se který objekt právě nachází.

více zde
http://www.gamespot.com/pc/rpg/fallout3 ... pid=918428


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Modding (všeobecná diskuze)
PříspěvekNapsal: úte lis 30, 2010 8:25 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol
Uživatelský avatar

Registrován: sob říj 23, 2010 10:10 pm
Příspěvky: 160
do tych doorucenych modifikacii, by sa mohol dat aj fix pre ati karty, pretoze ten pre nvidie na ati nesiel


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Mod na znovurozdělení perků a skillu
PříspěvekNapsal: úte pro 07, 2010 8:51 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: stř lis 03, 2010 12:27 pm
Příspěvky: 12
Ahoj, chci se zeptat jestli nevíte, jestli je nějaký mod na znovurozdělení skillů a perku? Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod na znovurozdělení perků a skillu
PříspěvekNapsal: úte pro 07, 2010 8:58 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
Stoupa07 píše:
Ahoj, chci se zeptat jestli nevíte, jestli je nějaký mod na znovurozdělení skillů a perku? Děkuji

Zkus se podívat po příkazech do konzole. Vymaž si XP na level 1 a pak znovu přidej získané XP.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hledají se módy
PříspěvekNapsal: pát pro 10, 2010 12:26 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 29, 2010 6:27 am
Příspěvky: 32
Bydliště: Stříbro
Dawe píše:
Ahoj. Našel jsem na netu mód, kde si se sebou hráč nese svůj stan a může ho kdekoliv rozložit. Mě by stačil třeba jen spacák nebo nějaká karimatka, neviděli jste něco takového?


tady je ohniště a karimatka :)

Pravidla!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hledají se módy
PříspěvekNapsal: pát pro 10, 2010 9:01 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny
Uživatelský avatar

Registrován: pon lis 15, 2010 8:57 pm
Příspěvky: 43
Zimbo píše:
Dawe píše:
Ahoj. Našel jsem na netu mód, kde si se sebou hráč nese svůj stan a může ho kdekoliv rozložit. Mě by stačil třeba jen spacák nebo nějaká karimatka, neviděli jste něco takového?


tady je ohniště a karimatka :)

Pravidla!


Kde tady?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hledají se módy
PříspěvekNapsal: pát pro 10, 2010 10:30 am 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 12, 2010 5:14 pm
Příspěvky: 439
Bydliště: Goodsprings/Brno
sleeper píše:
Prosím Vás, existuje mod na spetné čítanie dialógov? Hra je krásne ukecaná a mne to niekedy riadne trvá stíhať to Čítať, registrovať, chápať. V F1,2 také, neviete o FNV???

taky by se mi hodil, obcas nestiham :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hledají se módy
PříspěvekNapsal: pát pro 10, 2010 11:11 am 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 09, 2009 3:08 pm
Příspěvky: 122
Bydliště: To ja predávam tie párky v tej búde co minule zhorela.Tam!
Erina píše:
sleeper píše:
Prosím Vás, existuje mod na spetné čítanie dialógov? Hra je krásne ukecaná a mne to niekedy riadne trvá stíhať to Čítať, registrovať, chápať. V F1,2 také, neviete o FNV???

taky by se mi hodil, obcas nestiham :(



Veru, ze? :-) niekedy lutujem ze som sa nedal na informatiku, aby som si vedel sam vytvoriť taky mod ::scratch


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 213 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny