Casandra píše:
Překlad kvalitní není,
a proto prskáte, když ho tak někdo označí
no, děkuju za potvrzení, aspoň nějakou sebereflexi máte.
Casandra píše:
všechno to jsou amatérští překladatelé, což asi tady nepochopíte, protože každý nějak začíná a učí se z chyb.
no, mám takovej dojem, že jsme to chápeme až moc dobře, páč to říkáme od začátku.
Na amatérský překladatelích není nic špatného, bohužel vy máte špatné překladatele, který není šéf překladu buď schopen rozpoznat anebo ochoten nepřijmout/vyhodit.
Výsledkem toho je materiál, s kterým se bohužel nedá pracovat jinak, než ho zcela zahodit a začít s jinýma lidma nanovo. Bohužel. Je mi jasný, jak bolí tohle slyšet po tolika hodinách práce, ale taková je realita situace.
Casandra píše:
Ale tady se všichni dokonalí už narodili, takže chápu, že tohle nepoberete.
tady ta uražená ješitnost teče proudem
Casandra píše:
Nikdo s ničím přestávat nebude, když jsme se do toho pustili, tak to taky dokončíme.
tohle odhodlání je jedině správné
Casandra píše:
Jenom se snažíme najít lidi, kteří pomohou v tom, aby byl překlad co nejlepší.
tím, že lozíte mezi lidi a nadáváte jim do lenochů a tlučhubů? Good luck finding them.
Casandra píše:
A já nikomu nenadávala, takže zklidni hormon.
no to já taky ne, to máme společný. rozhodně ses ale přidala do vleku stejný narace, čímž jsi ničemu nepomohla. Ani sobě, ani nám.
Casandra píše:
Proklikal se někdo v těch screenech dál, než za ty popisky osob? nebo to hned soudíte podle prvního obrázku? Děláte strašně rychlý závěry.
máte tam 19 obrázků. Já jsem skončil u čísla 12. Ano, ty překlady jsou strašné i dál. To není pomluva, to není nadávka, to je nevyvratitelný fakt.
Stejně jako je nevyvratitelný fakt, že jste amatéři a neumíte to (alespoň část z vás a to zrovna ta, jejíž prací se presentujete).
Stejně jako je nevyvratitelný fakt, že se to za běhu teprva učíte.
Stejně jako je nevyvratitelný fakt, že vaše sebepropagace je tristní.
Stejně jako je nevyvratitelný fakt, že vaše náborová taktika nefunguje.
Stejně jako je nevyvratitelný fakt, že na vás všichni potenciální kvalitní pomocníci serou.
Na to si má normální člověk položit otázky "Proč?" a "Jak tomu předcházet?" a ne prskat, když mu to někdo poví.