Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pát srp 01, 2025 6:05 am

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 253 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Operace Paranoid 3: Den zúčtování
PříspěvekNapsal: pon dub 15, 2019 6:24 pm 
Administrátor
Administrátor

Aspoň teď víme, kolik kombinací třímístného zámku člověk stihne natočit za deset minut: 440. :-)
Je to tedy taková trochu Mengelovská informace...

Kolik techů jsem vlastně našel? Baterku, bombu, tři nějaké krámy z PC, pak ještě nějakou červenou grafárnu... vodní čip jsem nebral, co kdyby se ještě hodil... už vůbec nevím. Aspoň že se z toho sypala víčka! :-D
Z questů já jenom doprovod.
Ježky minimálně 4.
Za kolik infekce byl vlez do BOS bunkru bez ochranného obleku?

BTW jak se jmenují ti tři zewelláci?

PříspěvekNapsal: pon dub 15, 2019 9:06 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

cheky píše:
Za kolik infekce byl vlez do BOS bunkru bez ochranného obleku?
A kolik radiace za bunkr s "atomovkou"?

Ježků jsme jako tým ulovili asi 10 a bylo nás 5, takže bych to rozdal po 2 xp každému členu, ačkoliv těmi skutečnými lovci jsme byli jen dva.

Navrhuji 10 xp pro Mogha a Firejse za organizaci a hraní vedlejších rolí.

PříspěvekNapsal: pon dub 15, 2019 9:11 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Infekcia +5
Radiácia +1 za každú začatú minútu

PříspěvekNapsal: pon dub 15, 2019 9:12 pm 
Administrátor
Administrátor

- radiace žádná, vlezl jsem tam jenom já

- ok, to je fér

- minimálně. Firejsův divoch byl super, vůbec jsem ho v tom nepoznal a až asi půl hodiny poté, co jsem ho zastřelil, mi došlo, že tohohle nováčka jsme si předtím nikde nevšiml. :-D

PříspěvekNapsal: úte dub 16, 2019 7:12 am 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

cheky píše:
- radiace žádná, vlezl jsem tam jenom já

Značka radiace byla před dveřma. Když jsme k bunkru šli prvně, zahlédl jsem ji (čili jsem chytl jednu dávku) a Kuťas tam luštil těch 400 kombinací, takže tak +9 radů, jestli si založí profil.

PříspěvekNapsal: úte dub 16, 2019 8:55 am 
Administrátor
Administrátor

A jo vlastně. ::idea

PříspěvekNapsal: úte dub 16, 2019 9:02 am 
Moderátor
Moderátor

cheky píše:
BTW jak se jmenují ti tři zewelláci?

Tommy W.
Logan
Kvokouš

Jinak teda po přemýšlení musím říct, že je dobře, že tam nebylo třicet lidí. Jednak by se dvanácti člené frakce nevešli do obchodu a druhak by asi většina nových hráčů byla ztracená a vůbec netušila co se děje. Ti tři znalí Drancíři a Dva zewláci by to ty velké bandy už asi neuhráli. Byl by to chaos. Takhle měli nováčci prostor seznámit se s ostatními i hrou i světěm.

PříspěvekNapsal: úte dub 16, 2019 9:06 am 
Administrátor
Administrátor

Ok, upravím jména u fotek na FB. Jak se čte Tommy W? "Tommyv"?

PříspěvekNapsal: úte dub 16, 2019 9:11 am 
Moderátor
Moderátor

To je zkratka od Tommy Winchester. Jak se to čte netuším.

PříspěvekNapsal: úte dub 16, 2019 9:20 am 
Nájezdník
Nájezdník

Tož kde bych začal. V prvé řadě děkuji všem za hru. Díky Moghovi a Firejsovi za přípravu hry, byla opravdu kvalitní a výživná a krom toho co vzpomínal Miro nemám nějaké velké výhrady (nějaké mouchy se najdou ale nijak mi to nekazilo hru). Díky všem novým hráčům. Tommy W. byl úžasný granátník! Logan měl přístup a nadšení ze hry takový jaké já bych chtěl mít. Mám se co učit. Viktor byl od nás hrou trochu odseparován ale aktivitou a nápady jsi jenom sršel. Chiisai za to, že do té naši prdele světa jela z Prahy aby u nás promrzla ale i obohatila dějovou linku s divochy, ::ano roleplay. Vědmě za vaření plané polévky, krásna tradice Paranoidu. A ty ceny (asi tě tím nakazil Kohn:?) :-D . Sorry, že jsem se moc o tvoji postavu nezajímal, po Dzikim gonu, kde jsem u tebe nechal kvanta víček, mi prakticky zůstala jenom nedoléčená erektilní dysfunkce. Firejsi tvůj Kohn byl žid jak vyšitý, skvělý role play. Viděl, jsem jak ti ubývají fyzické síly ale přesto jsi to bral s úsměvem na tváří a jenom díky tvé osobě byla hra mnohem plnější!

Já se omlouvám Zewellakům za mou slabou aktivitu ve hře. Důvod je celkem prozaický, počasí bylo na mě až moc postapo. Hned jsem promokl, promrzl, bolelo mě jenom chodit po prostoru. Sebralo mi to morálku ( za 8 měsíců na nemoc. jsem asi řádně vyměkl). Měl jsem špatnou náladu i z chování některý hráčů (viz níže) a přišel jsem o motivaci hrát. Jestli se ještě někdy sejdeme ve stejné grupě, slibuji, že na sobě zapracuji.

Trochu mi vadilo PAC a hlavně jak ho Reinar zahrál (už psal, že měl den blbec, já taky, chápu to), přijde do budovy jakoby nic a začne do nás ťukat sekyrkou. Paranoidní chování si přestavuji jinak. Hrát iracionální strach, mluvit z cesty, vidět věci které kolem nejsou. Zaútočit a potom utéct, zase přiběhnout. Mluvit potichu, řvát. Cokoliv. Ale jak říkám, sám jsem měl blbý den, tak Reinare chápu, že nebyla síla to hrát. Koho všechno to zasáhlo? Jenom Reinara?

Další je prosba na orgy. Před hrou avizujte jaká pyrotechnika bude ve hře. Málem jsem tím ručním vrhačem dostal ze dvou metrů do úsměvu. Minulo mě to o centimetry. Asi by nám pokazilo hru, kdybychom jeli s někým do špitalu na popáleninové. U granátu na obchodní stanici jsem nebyl, mrzí mě to. Určitě to vyděsilo několik lidí. Ne nadarmo Zewell řve napierdalać granata. Aby se člověk připravil na ránu.

K tomu navážu na další bod. Chekotay. Schválně jsem počkal s příspěvkem dva dny abych nepsal v afektu a záplavě špatných emocí. Ale ani po dvou dnech ty emoce neopadly a mám pořád vztek. Nechápu tvoje narážky a brečení na začátku hry typu: Gratuluji k vítězství, Zewell jako vždy v přesile (Dziki gon 4vs2, chjo livjatánův světlomet vypaluje díry do stromů). Jestli chceš za každou cenu vyhrát, pracuj na sobě, makej, povzbuzuj ale prosím, podobné řeči už neříkej. Mě to kazí hru a cítím se provinile za něco co neovlivním. Na Dzikim gonu mě štvala vaše přesila ale i s čerstvě zahojenou zlomeninou nohy a železem v kosti jsem se snažil jsem se to brát sportovně a dřít až do konce, byť jsem věděl, že je pro nás hra těžká. Taky bych rád podotkl, že hrajeme hru a nejsme na závodech. Zkus si někdy dát pohov, zamyslet se nad hrou aby si to mohli užít všichni. Rád bych abychom se někdy po hře mohli bavit ve stylu- Ty jo to bylo hustý jak jsi to zahrál, moc se mi to líbilo. Nebo třeba: Úplně jsem měl strach, když jsem se krčil za stromem a ty jsi šel kolem. Třeba taky: tu šifru jsem nevěděl jak vyluštit, ty jsi na to přišel, klobouk dolů, pivko na to.
Nechtěl jsem na akci vyvolávat mimoherní hádky. Chtěl jsem aby hra byla dohrána, kvůli moghovi a firejsovi. Dali si s tím prácí. Pro Zewell by nebylo těžké ke konci hru zdržet tak abychom herně zemřeli všichni. Dokonce mi to radili. Při luštění šifry u hlavního bunkru by Vám jeden granát pěkně zavařil. V tu chvíli jsem chtěl aby hra byla dohrána i za cenu našeho neúspěchu. Zlomovým momentem, kdy jsem měl namále se sebrat a nasraně odejít bylo jak nás všechny Reinar pozabíjelel a ty jsi mi vzal dvě kompletní zprávy, jako mrtvola a beze slova zmizel. Ty jsi ty zprávy herně nevlastnil, to já jsem přišel ke Kohnovi se šesti disketama a nechal si vytisknout přepisy. To mě fakt nasralo ale i s ohledem na nové lidi, kteří tam byli jsem to skousl a nechal vás jakoby vyhrát. I tvůj zarputilý postoj nespolupracovat se Zewellem, kazil hru mě ale i ostatním lidem kolem. Měl by jsi se někdy zamyslet a třeba nechat mluvit ostatní, tvůj postoj mi přijde sobecký. Díky tobě jsme hru úplně zbytečně protahovali. Je to HRA a ne závody. Příště se přihlaš na nějakou šifrovací soutěž. Když musíš všechno rozluštit jenom TY a Zewell MUSÍ prohrát. Mluvím za sebe ale někteří hráči měli z Tebe minimálně podobný pocit. Bral jsem si kvůli hře v pátek dovolenou, snažil jsem se vylepšit kostým aby to dotvořilo hru, dál jsem na to peníze ale tvoje chování mi prostě zkazilo hru, která byla moc dobrá, ne-li nejlepší, kterou jsme na templářích měli. Tvůj vystřel vrhacím granátem z bezprostřední blízkosti, když jsi navíc byl mrtvý (rozstřílen mnou a Mirem, víš že Bílá nemoc snižuje HP?) byl jenom třešničkou na dortu. To že jsi potom ani nehrál mrtvého a než jsme se s Mirem seskupili, už jsi odcházel. Když jsem na tebe zavovolal, že jsem tě ještě nelootoval tak jsi mi prostě řekl, že už je to pozdě. Kdyby ti bylo 14 nebo by jsi byl na naši hře poprvé, jsem schopný to pochopit ale tobě je přes třicet, dvě ženy, třetí dítě na cestě a templáře jsi zakládal. Když se na to dívám retrospektivně, možná někteří dlouhodobí hráči přestali hrát kvůli tobě a tvému postoji ke hře. A je to škoda. Tento komentář je mířený hlavně na tvoje hraní, no nedokážu stoprocentně oddělit tvoji herní osobu a reálnou. Do určitě míry se to prolne i do osobní roviny.

Taky nevidím důvod anihilace Zewellu. Ano jeden patrol zůstal v Osadě a přidal se k Lovcům lebek ale to ještě nemusí znamenat konec celé frakce. Zewell je ve Svibici komunitní osadou relativně nezávislou na Těrlicku a okolí s Těšínem obchodoval hlavně kvůli munici a granátům. Klidně Zewell může být zdecimován, může byt "vasalem" (tento pojem v naší hře nemám rád ale chápu o co jde) Drancířu. Zewell může být pro následující hru nebo dvě uložen do skříně. Jako spící frakce. Ale nelibí se mi zničení něčeho co jsme budovali s Linotem a potom Mirem jen tak ze dne na den, díky vývoji událostí, při kterém byly pravidla hodně znásilněny. Rád bych rozvinul linku s divochy ale Zewell bych neničil. V minulosti by Drancíři museli skončit mnohokrát, kdybychom to brali v podobném duchu. Drancíří prohrávali s BoS i na svém území a také prohrávali se Zewellem. Taky na tomto Paranoidu Drancíři moc vojensky neoslnili. Nechci úplně říct, že byli roznesení na kopytech v boji jedním patrolem. Herně Drancířum asi moc nepřidalo vidět roztrhané mrtvoly spolubojovníku granáty morálku by to určitě podkopalo. Taky se mi nelibí ukrývaní herních předmětů někde po herní ploše. To už můžeme rovnou zrušit lootování mrtvol. My jsme měli všechny techy, šifry a jiné herní předměty pořad u sebe. Kdybych zemřel vaši rukou, přišel by Zewell o vše.

Celkově mám pocit, že kdyby se hra vyvinula přesně opačně tak Zewell by nic zasadního nezískal a Drancíři by byli pořád stejní Drancíři. V naší hře mám pocit, že jsou prostě nedotknutelní. A to říkám jako hráč, který proti ním hraje 12 let.

S Reinarem mi přišlo, že se dá domluvit, proto jsem byl rád když se změnilo velení. Bohužel to bylo asi jenom formální a Chekotay se svým sobeckým postojem vládne dál. Byl jsem na P3 ochotný obětovat část Zewellu ve prospěch Drancířu, protože herně jsme všichni umírali a bez spolupráce bychom určitě lék nenašli (3 a 3 diskety, každý měl jenom půl klíče).

A co bude dál? Nechávám to na Moghovi, který tu hru tvořil. Závěry na konci hry jsem akceptoval, protože v duchu jsem na hru rezignoval.
Mě by nevadilo si zahrát Lovce Lebek, jiná NPC ale i Zewláka. Taky se mi zamlouvá starat se o hru technicky a logisticky. Vytvářet rekvizity, pyro, kostýmy. Doplňovat loot ve hře. Myslím, že by mě to bavilo. Takže rád si zahraji ale klidně se stáhnu do pozadí a nechám hrát ostatní. Budu se starat aby měli skvělou a záživnou hru. Dokonce mi to potvrzuje i postoj Logana, který mě strašně nadchnul jak byl aktivní a hra mu dělala radost. To je asi nejlepší highlight ze hry pro mě.

Omlouvám se za gramatické a ortografické chyby. Čekám teď za můj příspěvek shitstorm na moji hlavu ale jsem na to připraven. Další komentář typu: "To je hrozná pasivní agrese, řekni co se ti nelíbí..." už nesnesu. Tady to je. To se mi nelíbí.

PříspěvekNapsal: úte dub 16, 2019 9:37 am 
Nájezdník
Nájezdník

Pár fotek jsem hodil na instagram. Mám ještě tak dvě tři použitelné navíc. Kdyby byl zájem, pošlu.

PříspěvekNapsal: úte dub 16, 2019 9:49 am 
Administrátor
Administrátor

Livjatán píše:
Taky nevidím důvod anihilace Zewellu. Ano jeden patrol zůstal v Osadě a přidal se k Lovcům lebek ale to ještě nemusí znamenat konec celé frakce. Zewell je ve Svibici komunitní osadou relativně nezávislou na Těrlicku a okolí s Těšínem obchodoval hlavně kvůli munici a granátům.

OK. Stačilo říct tohle. Čekali jsme dva dny, jestli se ty nebo Miro na tohle téma ozvete a zdálo se, že je vám to volné. Jestliže tomu tak není, domluvme se ve vedlejším topicu.

PříspěvekNapsal: úte dub 16, 2019 9:50 am 
Vemeno
Vemeno

Tommy W. Je zkratka pro Tommy Winchester [Tomy Winčestr]

Edit: Tommy a Viktor jsme jedna a ta samá osoba

Rád bych tu také shrnul svůj příběh a hru.

Hru jsem začal jako Zewellsky rekrut, ochovaný Zewellskou rodinou, uměl jsem číst, psát a mluvit plynule český a jakousi českopolštinou, první hodiny operace jsem se držel se skupinou a vraždil drancíře s divochy hlava nehlava. Později jsem v těchto soubojích přestal nacházet smysl a zaměřil jsem se na obchod a kladné vztahy s obchodníkem. Plnil jsem pro něj mise a nosil mu všemožné věci abych si jej získal. Následně jsem byl jedním Zewellu podporujících připojení k Drancířskému protektorátu. Následně jsem poskytl FEV drancířům k výrobě léků a byl jsem zrazen zbytek Zewellu jež mě opustil a přidal se k Divokým, jsem nyní součástí Zewellské menšiny, v Drancířském protektorátu a narokuji si Hodnost zástupce této menšiny.

Pro shrnutí

Umřel jsem 4x (otrava Chekotayem, rozstrilenim někoho z Dranciru ve dveřích obchodu, Reinar mě umlatil když jsem nesl telefon a potom při Paranoie)

Zabil jsem 6x (2x Chekotaye, 1x Logana [vlastní Frakce] 2x divoké a 1x Playera]

Má aktuální infekce je na 15ti bodech (3x vztup do bunkru)

Má aktuální radiace je na 3 bodech (jablko a 2x červená voda

Počet víček je něco okolo 20 (doma spočítám)

Počet nábojů je 10 (8 v zásobníku 2 v záloze)

Naposledy upravil Tommy W. dne úte dub 16, 2019 10:31 am, celkově upraveno 2

PříspěvekNapsal: úte dub 16, 2019 9:51 am 
Administrátor
Administrátor

Fotky dobré, jak se z toho instagramu stahuje? Mě to nabízí jenom stažení celé stránky.

PříspěvekNapsal: úte dub 16, 2019 10:03 am 
Nájezdník
Nájezdník

Zkusím to přes google. Album by mělo být veřejné: https://photos.app.goo.gl/ihE4NkFvdobdezLw9

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 253 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Další